دستت درست هیتلر
دستت درست هیتلر
گرگمردایی که هنوز قبیله ای ندارند و مایلند بچه های پی سی ورلد کنار هم یه قبیله واحد داشته باشند می تونن به قبیله Knights of Darkness با علامت KOD ملحق بشن . فقط اگه خواستین عضو بشین در پیام درخواست نام کاربری پی سی ورلدتون رو هم بگید تا پس از تایید اینکه واقعا از کاربرای پی سی ورلد هستین در قبیله عضو شین .
خب مرض دارين هم رو گاز ميگيرين.
آقا لطفاً با بچه هاي تاپيك درگير نشين.
اين هم آدم كه مي تونين باهاشون بجنگين.
طرفند براي جنگ با جنس مخالف :( خون آشام يا گرگمرد )
برين تو حساب امتيازات و از تو ليست يكي رو پايين تر از خودتون پيدا كنيد و باهاش بجنگين.
درصورتي كه رتبه شما خيلي بالا باشه ( بيشتر از 1000 ) اين روش فايده نداره چون ليست تا 1000 رو نشون مي ده ولي روش زير به كارتون مياد.
مي تونين توي ليست امتيازات به جاي حساب امتيازات شخصي امتيازات طايفه رو سرچ كنين و بعد به پايين ترينش برين ( فكر كنم 700 تا 750 باشه ) بعد طايفه اي از جنس مخالف انتخاب كنين و روش كليك كنين(البته قبل از سرچ كردن مي تونين طايفه هاي مخالف رو انتخاب كنين ). توي صفحه باز شده روي گزينه عضو كليك كنيد تا ليست اعضا كه احتمالاً 1 نفر باشه رو نشون بده. بعد مي تونين از اسم اون طرف كپي بگيريد و باهاش بجنگيد.
اين روش رو براي اين گذاشتم كه بعضي وقت ها هنگام جستجو براي جنگ يا جستجو عمل نمي كنه ( چند بار پشت سر هم نمي شه جستجو كرد ) و يا يه لول بالا رو پيدا مي كنه.
در صورتي كه هر مشكلي داشتيد ما پايه ثابتيم.![]()
Last edited by csshadows; 27-11-2008 at 21:27.
عزيزان من خيلي وقته طايفه تشكيل دادم ولي دارم درستش مي كنم.
الان سطح 2 هستش.
سطحش رفت بالاتر خبرتون مي كنم.
Last edited by csshadows; 27-11-2008 at 21:21.
طرفند براي بدست آوردن پول براي طايفه:
براي بدست آوردن پول براي طايفه مي توانيد 1 كاربر ديگر بسازيد ( دوباره ثبت نام كنيد ). سپس با كاربر جديد به جنگ برويد و يا به شكار انسان.
بعد از بدست آوردن پول زياد به آدرس طايفه خود رفته و درخواست عضويت بدهيد. حال با اكانت اول خود وارد شويد و درخواست عضويت را قبول نماييد.
دوباره خارج شده و با اكانت دوم وارد شويد و تمامي دارايي خود را به طايفه ببخشيد.
حال از اين به بعد مي توانيد با اكانت اوليه خود بازي كنيد و با اكانت دوم خود اسپانسر طايفه خود باشيد.
طرفندهاي جديدتر در راهند![]()
Last edited by csshadows; 27-11-2008 at 21:27.
بالام جان فوقش تا مرحله 5 طایفه رو پشتیبانی کردی
بعدش که دیگه نمی شه چون باید تعداد زیادی عضو با هم همکاری کنن!
من خون آشامی هستم به نام bloodmass برای مبارزه با من درنگ نکنید چون تشنه خون هستم!!!
من عضو طایفه مجله بازینمام به این آدرس:
اگه بازینمایی هستید بیاییید عضو شید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم قصد دارید خون آشام شید رو این کلیک کنید تا من گازتون بگیرم و شما رو خون آشام کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا میگی یا یه جور حمله میکنم بهت که نفهمی
اقا چطوری چشتو قرمز کردی و اونو گذاشتی ؟؟ سنگ خریدی ؟؟ نکرومنکر مینو میشناسی ؟؟ تو بیابازی Amirjoon
راستی دیگه هیچی بهتون نمیگیم پر رو نشین میزنیم لهتون میکنیم ها !!!
راستی هر کی اینجا سنگ جهنمی داره اسم کاربریش رو بده
یه فیضی ببریم![]()
من میخوام سنگ بگیرم ولی چون گرگمردی بهت نمیگم چه جوری میشه تو ایران سنگ گرفت.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)