سلام دوست عزیزنوشته شده توسط ADELANTE
احتمالا کاسپرسکی با یکی از برنامه های موجود در کامپیوتر شما تداخل دارد اگر از یک آنتی ویروس دیگر استفاده می کنی
آن را آنیستال کن و یا اگر قبلا آن را آنیستال کرده ای فایلهای باقیمانده از آن را هم پاک کن.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط ADELANTE
احتمالا کاسپرسکی با یکی از برنامه های موجود در کامپیوتر شما تداخل دارد اگر از یک آنتی ویروس دیگر استفاده می کنی
آن را آنیستال کن و یا اگر قبلا آن را آنیستال کرده ای فایلهای باقیمانده از آن را هم پاک کن.
vtn جان ممنون بابت معرفی نسخه های جدید.
اما طبق گفته کاربران و بحث هایی که در انجمن کسپرسکای تا کنون در مورد این نسخه شده باید بگم که من هم استفاده کردن از این
نسخۀ جدید رو به کسی پیشنهاد نمیکنم. تقریبا تا کنون اکثر مرورگر ها رو بعنوان Keylogger معرفی کرده و مشکلات زیاد دیگه ای هم
داره.
فعلا نسخه 6.0.0.297 و 6.0.0.299 بهترین نسخه های ارائه شده آزمایشی از طرف کسپرسکای بودند. هر چند که هنوزم با
بعضی از فایروال ها مشکل داره. اما بهر حال این نسخه ها فعلا آزمایشی هستند و تا نسخه نهایی از طرف کسپرسکای ارائه
نشه فکر نکنم که فایروال هایی که با نسخه 6 کسپرسکای مشکل دارند به فکر چاره ای برای رفع این مشکل باشند.
درود بر شما
جناب Cracki ممنون از راهنماییتون
حالا اگه بنده بخوام انتی هکر کسپر رو دیسیبل کنم و از یک فایروال دیگه استفاده کنم شما محصول کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
مرسی
edit by cracki...
جناب vtn 54
کسپر سکی نصب شده بر سیستم من بدون دخالت من اتوماتیک یه چیزایی رو اسکن میکنه و دایم در حال فعالیته
و چگونه میشه اونو غیر فعالش کرد..و اگه غیرفعال بشه از لحاظ امنیتی اشکال داره یا نه.؟ چون من هر چند روز یک بار فول اسکن
میکنم.و اونطوری که متوجه شدم همین فعالیت اتوماتیک خودش باعث هنگ کردن سیستمم میشه..و من هنوز نفهمیدم که دقیقا چه چی کار داره میکنه..البته قبلا عرض کردم که خودم با انتخاب pause protection غیر فعالش میکنم ولی انگار کل سویت از کار میافته و رنگش خاکستری میشه..
مرسی
سلامکسپر سکی نصب شده بر سیستم من بدون دخالت من اتوماتیک یه چیزایی رو اسکن میکنه و دایم در حال فعالیته
و چگونه میشه اونو غیر فعالش کرد..و اگه غیرفعال بشه از لحاظ امنیتی اشکال داره یا نه.؟ چون من هر چند روز یک بار فول اسکن
میکنم.و اونطوری که متوجه شدم همین فعالیت اتوماتیک خودش باعث هنگ کردن سیستمم میشه..و من هنوز نفهمیدم که دقیقا چه چی کار داره میکنه..البته قبلا عرض کردم که خودم با انتخاب pause protection غیر فعالش میکنم ولی انگار کل سویت از کار میافته و رنگش خاکستری میشه..
مرسی
به صورت عکس زیر عمل کنی فقط یک بخشش از کار میفته اونم قسمت فایل انتی ویروسش که دیگه فایلی رو اسکن نمیکنه
![]()
اشتباه شما اینجاست که کلا روی قسمتprotection
روی دکمه ی استوپ کلیک میکنید وکلا همه ی سویت از کار میفته
قربانتان
Adel.p30
سلام بچه ها میخواستم بپرسم که انتی هکر کسپر هم مثل انتی ویروسش قوی هست یا همون کریو رو استفتده کنم ؟؟؟
اخه من فکر میکنم اگه هم انتی ویروس و هم فایروال یه جور باشن هماهنگیه بیشتری با هم دارن و کمتر تو کار هم دخالت میکنن
اگه اشتباه میکنم لطفا بگید ... مرسی
یا حق
با سلام
اگه ديده باشيد آنتي ويروس كاسپرسكاي در هربار راه اندازي مجدد ويندوز اقدام به ويروس يابي تقريبا" 5000 فايل ميكنه چه طوري ميشه اين آنتي ويروس رو طوري تنظيم كرد كه ديگه فايلي رو چك نكنه و يا تعداد اون رو به پايين تر از 500 فايل رساند
ممنون ميشم اگه بتونيد كمكم كنيد
Settings\On-Deman Scan Tasks\Scan at the system startup\Properties\Schedule\UnCeck the Run by the Scheduleنوشته شده توسط Ali_Best
من كه نتونستم پيداش كنمنوشته شده توسط sAsAn.K
من از نسخه 5 استفاده مي كنم
علی جان من نمیدونم از کدوم نسخه 5 آنتی ویروس کسپرسکای استفاده میکنید ... نسخۀ معمولی یا نسخه پرو ..
من فعلا نسخه 5 معمولی یا همون Personal رو به صورت نصب شده دارم. البته فرق چندانی با هم ندارند .
تنظیمات نسخه Kaspersky Personal 5.0.391
شما برای از کار انداختن ستارت آپ اسکن آنتی ویروستون اول از بالای آنتی ویروس برید به قسمت Settings بعد در سمت
چپ بر روی Configure On-Demand Scan کلیک کنید. زمانی که بر روی آن کلیک کردید پنجره ای مثل عکس پایین براتون
باز میشه. در پایین این پنجره بر روی On-Demand Scan Settings کلیک کنید...
بعد از این کار شما میتونید مثلا تعیین کنید که مموری سیستم شما رو اسکان نکنه. و یا اینکه داخل فایل های فشرده شده از
جمله Zip و یا RAR رو اسکان نکنه. و یا اینکه میتونید اون قسمتی رو که با فلش قرمز رنگ مشخص کردم رو تیک بزنید یعنی همون
قسمتی که نوشته شده ... do not scan startup objects با تیک زدن این قسمت آنتی ویروس شما دیگه برنامه هایی رو که با
بالا اومدن ویندوزتون شروع به کار میکنند رو اسکن نخواهد کرد. اما باز هم بصورت Real time Protection محافظت خودش رو
انجام میده.
موفق باشید.
آقا چی شد ؟؟؟؟ کسی نمی دونه ؟؟؟؟نوشته شده توسط ElmO
مرسی
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)