آکواستیک دیگه چیه؟نوشته شده توسط golmohammadi;2067780http://www.2shared.com/file/3162126/2e8266b4/Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR.html[/code
آکواستیک دیگه چیه؟نوشته شده توسط golmohammadi;2067780http://www.2shared.com/file/3162126/2e8266b4/Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR.html[/code
آكوستيك ميشه گفت مثل درايور كارت صداي كامپيوتر ميمونه واسه گوشي كه با عوض كردنش ميشه صدا را افزايش داد
خصوصیات برنامه Moby Explorer3.0
1.کپی کردن فایل ها در قسمت های مختلف.
2.پسوورد گذاری بر رو ی فایل ها.
3.کم حجم کردن فایل ها.
4.تعویض فرمت فایل ها
5.و...
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید که سوالم رو واضح نپرسیدم ولی توی متن اصلی نوشته(عد از تبديل فقط يك مشكل بوجود مياد اونم روشن نشدن چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 كه اونم هم با ريختن فايل زير حل ميشه (نحوه ريختنش همانند ريختن آكواستيك ميباشد) من هرچی گشتم نتونستم روش ریختن آکوستیک رو پیدا کنم آیا منضور همون(كاستومايز) وگه نیست میشه در مورد دانلود و نصبش توضیح کامل بدیدن![]()
سلام
یک سوال..من یک k800دارم که CID52داره و فایل های لازم k810رو هم گرفتم و اضافه کردم ولی حالا باید نوع گوشی رو k810انخاب کنم و فلش کنم یاk800
سلام
من وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل می کنم به وصل میشه ولی بعد از حدود یک دقیقه ارتباط قطع می شه و ویندوز دیگه موبایل رو نمیشناسه (خارج از نرم افزار هم همین طوراست)حالا باید چه کارکنم چون نه موبایل دیگه روشن میشه(یعنی هرچی داشته پریده )و نه میتونم فایل های لازم رو به گوشی انتقال بدم ؟؟؟؟![]()
چه ربطي به تاپيك داره عزيز ؟
چون اكثر كاربران قبل از تبديل به كا810 درايو صدا(آكواستيك) را عوض ميكنند و روشش را بلد هستند واسه خاطر همين گفتم
راهش ساده هست
فايل مربوطه را ار فسمت MISC File انتخاب كرده و قبلش هم مدل گوشي را انتخاب ميكنيد
بعد فلش را ميزنيد
دكمه C در گوشي را گرفته و كابلو وصل ميكنيد(گوشي هم كه قبلش خاموشه)
به همين سادگي
من همون صفحه اول گفتم
قبل از تبديل كا800 و بعد از تبديل كا810
البته موقع فلش چون اين دو گوشي خيلي به هم شبيه هستند خوشبختانه اگه اشتباه انتخاب كني احتمال خراب شدن گوشي خيلي كمه
ولي حدالمقدور بعد از تبديل بايد كا810 انتخاب بشه
Last edited by golmohammadi; 26-09-2008 at 00:14.
ببخشید ، میشه بگین راه حل مشکل من با usb چی هست آخه اگه نتونم دستکم ده دقیقه به کامپیوتر وصل بشم که نمی تونم فلش کنم هالا گوشیم نه k800نهk810لطفا راهنمایی کنید.![]()
الان مشكل شما چيه ؟
چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 روشن نميشند يا چي؟
در مورد تبديل ؟ نتونستي تبديل كني ؟
مشكلتونو يك بار دگه دقيق بگين
چی بگم والا گوشی عاشق شده هر موقع می خواد وصل می شه هر موقع نمی خواد نه (زمان اتصال هم همین طوره)اما تونستم با هزار بدبختی فلش کنم اما کوشیم واکنش نشون داد و مشکل LCDرو پیداکرد (آیا راهی نداره تا این مشکل حل بشه)اومدم گوشی رو با فایل های k800فلش کردم که بعد از روشن کردن یه ارور دیگه داد و یک پیزایی در مورد اتصال به سرور می گفت دو باره اومدم فلش کنم که کامپیور دوباره گوشی رو نشناخت موندم باید این گوشی رو چه کار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)