تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 737 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم ازتون ممنونم يه سوالي هم پرسيدم كه جواب نددين دوست دارم جواب اين سوال رو هم بدونم شنيدم بدنه مگان از فايبرگلاس هست آيا اين موضوع درسته؟و اگه آره امنيت ماشين در چه حديه؟چون هم سايت اين ماشين هم شماها همتون ميگيد امنيت اين ماشين بالاست ولي درصورتي كه فايبرگلاس باشه همچين چيزي ميشه؟چون صندوق عقب زانتيا هم فايبرگلاس هست و من ديدم كه با ضربات تصادف راحت جمع ميشه.

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بهترین انتخاب بستگی به سلایق خودت داره و هر چند انتخاب بین مزدا3 و مگان واقعا دشواره
    در مجوع مگان ماشین روون و با امکانات بالا و همین طور بسیار ایمنی هستش و مزدا 3 ماشینی با سواری اسپرت تر و کابینی اسپرت تره
    راستی این نکته هم در نظر داشته باش که بعدها مگان بدلیل عرضه بیشتر و تولید در داخل دارای لوازم یدکی بهتر و همین طور بازار دست دوم بهتری هست
    مصرف داخل شهرش رو تو سایت رنو پارس زده 10.1 , مگان 1600 هم قطعات تو بازار زیاد میشه ولی اگر مگان 2000 وارد نشه حداقل قطعات موتورش خیلی کمه .

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دقیق نمیدونم کاملا فایبر گلاس هستش یا نه ولی فکر نکنم.از نظر امنیتی مگان از ncap امتیاز کامل گرفته .
    البته فایبر گلاس باشه همینطوری هم ولی نمیکنن و حتما پلتفرم فضایی داره .اگه فیبر باشه سبکتر و بهتره.اینم بگم ماشینی مثل شورلت کوروت هم از فایبر گلاس هستش .
    سعی میکنم زود اون رو هم اسکن کنم حتما.راستی فکر کنم اون مقاله تمام جوابهای تو رو بده .تست همین رده ماشینا هستش.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستی خوب شد همین تاپیک هستش .من دیگه تاپیک نمیزنم .من موندم کدوم رو انتخاب کنم .دوام گلف و جادار بودنش و از همه مهتر آلمانی بودنش رو انتخاب کنم یا دسترس بودن و ارزونی و نگهداری و بازار فروش بهتر پراید هاچ بک رو .خودم بیشتر رو گلف نظر دارم ولی ثل بقیه ماشینای آلمانی نگهداریش منو میترسونه .چون قبل این میخواستم یه بنز 190e بخرم که شنیدم خرجش و نگهداریش خیلی سخته .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازم ازتون ممنونم يه سوالي هم پرسيدم كه جواب نددين دوست دارم جواب اين سوال رو هم بدونم شنيدم بدنه مگان از فايبرگلاس هست آيا اين موضوع درسته؟و اگه آره امنيت ماشين در چه حديه؟چون هم سايت اين ماشين هم شماها همتون ميگيد امنيت اين ماشين بالاست ولي درصورتي كه فايبرگلاس باشه همچين چيزي ميشه؟چون صندوق عقب زانتيا هم فايبرگلاس هست و من ديدم كه با ضربات تصادف راحت جمع ميشه.
    البته سرمست جان جمع شدن ماشین باعث نا امن بودن اون نیست و مثلا در تصادف های شدید قسمت جلوش کاملا جمع میشه و این موضوع باعث میشه که انرژی تصادف توسط بدنه و شاسی جذب بشه تا اینکه حداقل آسیب به کابین برسه و عکس این موضوع هم دقیقا پرایده

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض جدول مقایسه رنو مگان، مزدا3، تویوتا کرولا، پروتون جنتو، هیوندای آوانته

تا حالا مقایسه از این کاملتر بین این ماشینا ندیدم.

خوب بود یه سرچی قبل از زدن تاپیک میکردی.
    منبع هم مجله ماشین

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام، ميخوام يه ماشين خوب بگيرم با 6500000
    نظرتون چيه؟ چي بگيرم؟ ماشين خارجي يا ايراني؟
    اپل يا گلف يا پرايد؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
    اگه ممکنه. ترتیب اولویت ها و نوع مصرفت رو بگی. راحت تر میشه راهنمایی کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه بتونی یه کم زیاد ترش کنی انتخابای خوبی داری.
    مثلا مزدا 3 تیپ 1 و 2 و 3 و یا مگان 2000.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام توی این کلیپ تندر 220 تا رفته که جالب

http://uk.youtube.com/watch?v=_uv5VBVT08M&feature=related
    سلام حسین جان.
    راستش اینجور ویدیو ها زیاد ارزش ندارن. شکی نیست که تندر 200 تا رو حتما میره

ولی این ویدیو تا 180-190 بیشتر نشون نداده. بعدش یه دفعه میره واسه یه صفحه سیاه که روی 200+ خورده ای(شاید 2 تا) هت.

ولی دلیل دیگه ای هم هست. مثلا اینکه اینجور ویدیوها که جاده رو نشون نمیده زیاد جالب نیستن. چون ما نمیبینیم شرایط جاده رو. مثلا شیب جاده که ممکنه سرازیری باشه.

ولی در کل جالب بود و دستت درد نکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

راستی خوب شد همین تاپیک هستش .من دیگه تاپیک نمیزنم .من موندم کدوم رو انتخاب کنم .دوام گلف و جادار بودنش و از همه مهتر آلمانی بودنش رو انتخاب کنم یا دسترس بودن و ارزونی و نگهداری و بازار فروش بهتر پراید هاچ بک رو .خودم بیشتر رو گلف نظر دارم ولی ثل بقیه ماشینای آلمانی نگهداریش منو میترسونه .چون قبل این میخواستم یه بنز 190e بخرم که شنیدم خرجش و نگهداریش خیلی سخته .
    اقا گلف رو بگير لذتي كه تو رانندگي با گلف هست تو پرايد نيست
    از نظر خرج هم بگردي يه تميز گير بياري خرج زيادي روت نميزاره
    من باشم گلف رو بر ميدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •