سلام دوستان
برخره دیشب کمپ فریدوم رو فتح کردم .
رفتم صندوق حدود 18800 پول گرفتم و 3 تا اسلحه اسناپیر هم بردم فکر کنم هر کدومشون رو 4 تامون فروختم
کلان شود 33000 یه مشت تیر و لباس داشتم اونا رو فروختم تقریبان هر چی داشتم ( به جزو چندتا) فروختم
پولم شود 55000 ( بالاتر) یه لباسی بود دقیقان همین قیمت یعنی برای همین داشتم وسایلم رو می فروختم تا بتونم اون لباس رو بخرم
وقتی اون لباس رو می خری ظرفیت وسایلت 90 کیلو گرم می شه و فکر کنم بهترین لباس موجود در بازی بود
ولی یک اشکالی داشت بعد از پوشیدن این لباس دیگه نمی تونستید بدوید
منم یه سیو و لود زدم رفتم کل پولم رو خرج اپدیت اسلحه و لباسم کردم ..
**
راستی بچه ها موقعه که رفتم صندوق + پولی که داد یه اسلحه تیربار هم بهم داد که 600 تیر داشت..
&&&&
بچه ها یک نکته دیگه تویه عکس منو استارت بازی یه سری اسلحه ها رو نشون داد
که از جمله ان می شه لوله چرخون رو نام برد
ببینم می تونم بگیرمش...
در مورد اون مرحلهبعضی جاهاش خیلی سخته و من فکر میکنم که بازی رو دارم اشتباه رد میکنم.
مثل اونجا که وارد پادگان زامبیها میشیم و بعد زمان از 3 دقیقه شروع به صفر شدن میشه در این زمان فقط باید زامبیای اسلحه بدست رو بکشی که هر کدومشون هم با سه بار تیر زدن به کلشون میمیرن وقتی وقت تموم شد باید از بین 30 تا 40 زامبی فرار کنیم و بدویی که اون هم غیر ممکنه من فکر کردم که دارم اشتباه کار میکنم و بلاخره فهمیدم که این جرو بازیه کل حجمی رو که میشه حمل کرد 50 تا 55 کیلو بیشتر نیست من 60 کلیو جنس داشتم که دویدن غیر ممکنه به خاطر همین هم من دستم روی کیبورد بود و از کنار زامبیا گذشتم و مدام کمکهای اولیه مصرف میکردم بیش از 50 تا کمکهای اولیه داشتم
سازندگان این بازی چقدر بیرحم بودن
میگم وقتی که ضربان قلب تند میزنه باید نان بخوریم؟؟
باید برید بالا ساختمان ( همونجایی که تو نقشه گفته)
و از بالا به یارت که روی اون ساختمان هستن و دارن روی یه دستگاه کار می کنند کمک کنید
از همه طرف براشون زامبیا میاید و باید زامبیاها رو بکشید..
زمان که به پایان رسید
یه دفعه یه نفری از اون کمپ فرار می کنه و شما باید برید دنبالش ( یه همچین چیزی).. که البته چند قدم که بلید پیش ساختمان یه دفعه خودش مگه باید چه کار کنید.
در مورد تند تند زدن زربان قلب
فکر نکونم ربطی داشته باشه به نان
یا باید بانداج بشه یا باید با اون ودکا ویروس برطرف بشه
یه پپسی تویه بازی هست که هر وقت بخورنیش خون دویدن شما افزایش می یابد و می تونید با خوردن اون پی پسی خون دویدن خودتون رو پر کنید ( همه جا هست این پپسی )