تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 306 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

avira با comodo عالیه به شرطی که اخرین نسخه اونو نصب کنید و در هنگام نصب گزینه antivirus اونو بردارید و اگه دلتون خواست البته این اختیاریه گزینه ی defense رو هم بردارید و جاش از ThreatFire استفاده کنید اونوقت سیستمتون میشه خدای امنیت

البته من از پست مجیدجان درباره فایروال قدرتمند سازگار با اویرا متعجبم چون خودم avira رو با pc tools firewall تست کردم اصلا با هم آبشون تو یه جوب نمیره و کلا ناسازگارن

یه توضیح در مورد گزینه defense در comodo و ThreatFireنرم افزار

این defense در comodo کار دفاع هوشمندانه در سیستمو انجام میده که من نظر برعکسی در موردش دارم چون نتنها هوشمند نیست بلکه خیلی مبتدیانه عمل میکنه و به هرچیزی که مشکوک نیست گیر میده و بعضی وقت ها هم انقدر اخطار میده که اعصاب ادمو می ریزه به هم و برعکس هرچی که مشکوک باشه توانایی شناسایی اونو نداره.

شما می تونید جای اون از ThreatFire استفاده کنید چون واقعا در این زمینه بهترینه و بسیار خوب عمل میکنه و به هیچ وجه هیچ گونه مداخلتی با انتی ویروس و فایروال شما نداره و سرعت سیستمتون هم اصلا کاهش پیدا نمی کنه

اینایی که گفتمو همه رو تو ویندوز مجازی و با اجرای ویروس و غیر ویروس و فایل های مشکوک و نا مشکوک تست کردم ودارم میگم مثلا ویروس ها یا فایل های مشکوکی که avira قادر به شناسایی اونا نبودند این ThreatFire به راحتی اونا رو شناسایی می کرد و اخطار میداد( اینو بدونید که من رو باد هوا حرف نمی زنم)

در کل به نظر من :

avira+comod firewall+threatfire=محافظت کامل از سیستم شما

Last edited by p30 vahid; 25-03-2009 at 20:03.

2. این کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

ممنون.یه سوال داشتم و اینه که اپریت های comodo قابل انتقال هست و کجا ذخیره میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

چون من با dial up کانکت میشم و چون سرعت پایینه نمیتونم اپدیت های سنگین انجام بدم.میخوام اگه ممکنه تو کافی نت update کنم و فایل update رو بیارم تو سیستم خودم تا فایروال سیستمم update شه ولی نمیدونم چی جوری باید این کارو کنم.ممنون میشم راهنماییم کنی.مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کلا اپدیت فایروال ها محل مشخصی برای ذخیره ندارند همچنین کومودو فقط انتی ویروس ها این قابلیت رو دارند که اون هم باز در انتی ویروس کومودو وجود ندارد

در ضمن در جواب صفحه پیش باید بگم از هر فایروال استفاده میکنید حتما حتما.............فایروال ویندوز و خاموش کنید

در مورد تنظیمات اگه از فایروال کومودو به عنوان کاربر خانگی استفاده میکنید تنظیمات پیش فرض خودش عالیه

6. این کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چون من با dial up کانکت میشم و چون سرعت پایینه نمیتونم اپدیت های سنگین انجام بدم.میخوام اگه ممکنه تو کافی نت update کنم و فایل update رو بیارم تو سیستم خودم تا فایروال سیستمم update شه ولی نمیدونم چی جوری باید این کارو کنم.ممنون میشم راهنماییم کنی.مرسی
    خب اگه شما نسخه ای از کومودو دارید یا نصب کرده اید که قدیه اونو پاک کنید و وقتی تو کافی نت هستید بروید سایت کومودو و اخرین نسخه اونو دانلود کنید اینو هم بگم که فایروال ها مثل انتی ویروس ها اپدیت روزانه و هفتگی .........
    ندارند فقط در اپدیت نسخه اون ها تغییر می کنه و اون هم به مدت های خیلی طولانی.

البته این جا تاپیک انتی ویروس اویراست نه فایروال کومودو

من از مدیران به خاطر پست هایی که درباره ی فایروال کومودو زدم عذرخواهی می کنم
    Last edited by p30 vahid; 25-03-2009 at 23:23.

8. این کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سئوال دارم
    من روی سیستمم avira premium 9 نصب هست و هر دفعه با ریست شدن سیستم یه سری از برنامه ها میخان به اینرنت وصل بشن ( اینجوری که برنامه میگه) و من deny رو میزنم تا از این کار جلو گیری بشه ولی هرچی تیک اون قسمت که میگه برنامه به خاطر داشته باشه که دیگه این پیغام رو نده میزنم باز هم دفعه بعد که سیستم راه اندازی میشه دوباره اون پیغام میاد
    کجای برنامه رو باید تنظیم کنم که این پیغام دیگه نیاد
    اینم عکسش
    شما تیک گزینه Allow Privileged را برداشته و سپس Denny کنید و ببینید مشکل رفع میشود یا خیر ؟

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

یه سئوال دیگه هم دارم
    من میخام یه pacth برای فعال سازی نرم افزار زبان رزتا استون نصب کنم که فعال بشه چطور میتونم avira رو غیر فعال کنم چون وقتی فعاله بلافاصله بعد از کلیک روی پچ اونو پاک میکنه
    وقتی از توی start manenger هم خارجش میکنم بازم میاد و گیر میده
    چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان در avira antivir 9 وقتی میخوام اپدیت هارو zip کنم و به یه سیستم دیگه ای انتقال بدم error میده.دلیلش چیه؟ یعنی دیگه نمیشه update هارو انتقال داد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

avira با comodo عالیه به شرطی که اخرین نسخه اونو نصب کنید و در هنگام نصب گزینه antivirus اونو بردارید و اگه دلتون خواست البته این اختیاریه گزینه ی defense رو هم بردارید و جاش از ThreatFire استفاده کنید اونوقت سیستمتون میشه خدای امنیت

البته من از پست مجیدجان درباره فایروال قدرتمند سازگار با اویرا متعجبم چون خودم avira رو با pc tools firewall تست کردم اصلا با هم آبشون تو یه جوب نمیره و کلا ناسازگارن

یه توضیح در مورد گزینه defense در comodo و ThreatFireنرم افزار

این defense در comodo کار دفاع هوشمندانه در سیستمو انجام میده که من نظر برعکسی در موردش دارم چون نتنها هوشمند نیست بلکه خیلی مبتدیانه عمل میکنه و به هرچیزی که مشکوک نیست گیر میده و بعضی وقت ها هم انقدر اخطار میده که اعصاب ادمو می ریزه به هم و برعکس هرچی که مشکوک باشه توانایی شناسایی اونو نداره.

شما می تونید جای اون از ThreatFire استفاده کنید چون واقعا در این زمینه بهترینه و بسیار خوب عمل میکنه و به هیچ وجه هیچ گونه مداخلتی با انتی ویروس و فایروال شما نداره و سرعت سیستمتون هم اصلا کاهش پیدا نمی کنه

اینایی که گفتمو همه رو تو ویندوز مجازی و با اجرای ویروس و غیر ویروس و فایل های مشکوک و نا مشکوک تست کردم ودارم میگم مثلا ویروس ها یا فایل های مشکوکی که avira قادر به شناسایی اونا نبودند این ThreatFire به راحتی اونا رو شناسایی می کرد و اخطار میداد( اینو بدونید که من رو باد هوا حرف نمی زنم)

در کل به نظر من :

avira+comod firewall+threatfire=محافظت کامل از سیستم شما

فکر کنم مشکل شما هنگام استفاده از فایروال PC Tools Firewall Plus

به بخش Enable Enhanced Security Verification فایروال مزبور مربوط میشه

شما برای استفاده از این فایروال در کنار آویرا باید Enable Enhanced Security Verification رو Off کنید

یا اینکه حالت فایروال رو بر روی Quiet Mode قرار دهید

در زمینه Comodo من خودم به شخصه تست نکرده بودم ولی یک از کاربران از ترکیب نسخه Comodo Pro v3 با Avira 8 ناراضی بود

که البته من حدس زدم شاید با فایروال Comodo ناآشنایی داره و تصور میکنه تداخل دو برنامه رخ میده

بهر حال شما از کدام ورژن کمودو در کنار کدام محصول آویرا استفاده میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان در avira antivir 9 وقتی میخوام اپدیت هارو zip کنم و به یه سیستم دیگه ای انتقال بدم error میده.دلیلش چیه؟ یعنی دیگه نمیشه update هارو انتقال داد؟
    چه اروری میده ؟
    یه سئوال دیگه هم دارم
    من میخام یه pacth برای فعال سازی نرم افزار زبان رزتا استون نصب کنم که فعال بشه چطور میتونم avira رو غیر فعال کنم چون وقتی فعاله بلافاصله بعد از کلیک روی پچ اونو پاک میکنه
    وقتی از توی start manenger هم خارجش میکنم بازم میاد و گیر میده
    چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
    شما باید فایل مزبور رو به لیست سفید آویرا اضافه نمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •