avira با
comodo عالیه به شرطی که اخرین نسخه اونو نصب کنید و در هنگام نصب گزینه antivirus اونو بردارید و اگه دلتون خواست البته این اختیاریه گزینه ی defense رو هم بردارید و جاش از ThreatFire استفاده کنید اونوقت سیستمتون میشه خدای امنیت
البته من از پست مجیدجان درباره فایروال قدرتمند سازگار با اویرا متعجبم چون خودم avira رو با pc tools firewall تست کردم اصلا با هم آبشون تو یه جوب نمیره و کلا ناسازگارن
یه توضیح در مورد گزینه defense در comodo و ThreatFireنرم افزار
این defense در comodo کار دفاع هوشمندانه در سیستمو انجام میده که من نظر برعکسی در موردش دارم چون نتنها هوشمند نیست بلکه خیلی مبتدیانه عمل میکنه و به هرچیزی که مشکوک نیست گیر میده و بعضی وقت ها هم انقدر اخطار میده که اعصاب ادمو می ریزه به هم و برعکس هرچی که مشکوک باشه توانایی شناسایی اونو نداره.
شما می تونید جای اون از ThreatFire استفاده کنید چون واقعا در این زمینه بهترینه و بسیار خوب عمل میکنه و به هیچ وجه هیچ گونه مداخلتی با انتی ویروس و فایروال شما نداره و سرعت سیستمتون هم اصلا کاهش پیدا نمی کنه
اینایی که گفتمو همه رو تو ویندوز مجازی و با اجرای ویروس و غیر ویروس و فایل های مشکوک و نا مشکوک تست کردم ودارم میگم مثلا ویروس ها یا فایل های مشکوکی که avira قادر به شناسایی اونا نبودند این ThreatFire به راحتی اونا رو شناسایی می کرد و اخطار میداد
( اینو بدونید که من رو باد هوا حرف نمی زنم)
در کل به نظر من
:
avira+comod firewall+threatfire=محافظت کامل از سیستم شما