خدا کنه زاهدانم بیاد*بندر میزبان جدید محسن یگانه*![]()
اينو كه ديدم يه لحظه شوكه شدم....كي ميشه بياد بوشهر...بندر میزبان جدید محسن یگانه
خيلي صداشو دوس دارم
منم عاشق محسنم. واقعا با این آهنگهایی که برای علی لهراسبی آماده کرد بی نظیر بود و از بهترین های ایرانه بدون شک .
منتظر شاهکار محسن یا آلبوم جدیدش هستم .![]()
من حس میکنم محسن یگانه آدم مغروریه ... اگه اشتباه حس میکنم بگید![]()
امیدوارم مغرور نشه . واقعا خواننده خوبیه و آینده درخشانی داره مگه اینکه مغرور بشه و خراب بشه مثل خیلی از خواننده ها که اسم نمیبرم .
واقعا محسن جای تحسین و احترام داره چون از هیچ به اینجا رسیده بدون هیچ پشتبانه
من که خیلی دوستش دارم
خبر جدید در مورد البوم محسن در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ضمن عرضسلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم به اطلاع تمامی هواداران و دوستداران محسن یگانه می رسانیم:
همانگونه که مستحضر هستيد به امید خدا تا چندی دیگر آلبوم جدید محسن یگانه به بازارعرضه خواهد شد که قطعاً بازار داغ موسیقی تحت الشعاع اين آلبوم قرار خواهد گرفت.
صحبت های تکمیلی در مورد آلبوم , الالخصوص تعداد تراکها و نام ترانه ها و ... را به آینده موکول می کنیم تا سورپرایزی باشد برای تک تک شما هواداران عزیز.
در خصوص نام آلبوم جدید صحبت های مختلفی از طریق مجلات،سایتهای اینترنتی و... به چشم می خورد که حکایت از این دارد که گویی قرار است نام آلبوم بعدی تقاص باشد اما اینطور نیست.. البته در مقطعی خاص چنین تصمیمی گرفته شده بود و بعد از گذشت مدتی تقاص به تابوت تغییر نام پیدا کرد و این نام توسط خود محسن یگانه عزیز برای آلبوم جدید انتخاب شد.
اما به علت مخالفت مسئولین محترم ارشاد باز هم قرار است این نام تغییر کند که دلایلش پیش تر نیز اعلام شده است.
و اما
...
چندی پیش در برخی از سایت ها واژه ای به عنوان نام آلبوم جدید محسن یگانه قرار گرفت و جالب تر ترجمه ای است از نام مورد نظر , که این وبلاگ به عنوان پایگاه رسمی محسن یگانه ضمن رد کردن شایعات در مورد نام ذکر شده به اطلاع شما هواداران عزیز و محترم می رساند :
طبق درخواست محسن یگانه عزیز و به منظور حضور پر رنگتر شما عزیزان در آلبوم جدید , انتخاب نام آلبوم ایشان به شما دوستداران و هواداران محترم واگذار می شود و از شما هواداران تقاضا داریم تا نام مورد نظر خود را به ایمیل آدرس ایشان :
unique.yeganeh@yahoo.com
فرستاده تا از بین ایمیلهای ارسالی نام مورد نظر توسط خود محسن یگانه برای آلبوم جدید انتخاب شود.
این اقدام زیبا که نظیر آن تا به حال اتفاق نیفتاده است را به فال نیک گرفته و امیدواریم نام انتخابی شما عزیزان مورد موافقت قرار گیرد تا شاهد آلبومی خاطره انگیز برای طرفداران محترم و همین طور محسن یگانه عزیز باشیم
.
منبع: وبلاگ رسمی محسن یگانه
Last edited by مشتان7; 19-12-2009 at 12:48.
اسم تابوت و ضربان معکوس که خیلی باحال بود ...
این وزارت ارشادم زیادی گیر میده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)