فکر نکنم نیازی به تعویض مودم باشه ... کاری نداره یه زنگ بزن ازشون بپرس ...
یه چیز دیگه : آدرس دفتر آسیا تک کجاس؟
فکر نکنم نیازی به تعویض مودم باشه ... کاری نداره یه زنگ بزن ازشون بپرس ...
یه چیز دیگه : آدرس دفتر آسیا تک کجاس؟
پاساژ ارگ - طبقه 10 .
حسابگر اگه قطعی نداشته باشه عالیه .
بدبختی اینجا 3 تا کافی نت هم حسابگر هستن ، اگه قطع بشه ....( مسکن )
دوستان باورکنید
من حسابگر گرفتم الان حدود 40 روزه ... از ماه اول حدود 20 روزش اینترنت نداشتم ... یعنی 20 روز چراق adsl ـم خاموش بود !!! هر باز زنگ میزدم بهشون فیوزمو عوض میکردن، یه روز وصل میشد و دوباره قطع میشد تا یکی دو هفته ... الان یه 10 روزی میشه که به اون فرم قطع نشدم اما روزی یکی دو ساعت اینترنت ندارم و این مشکلو که یه همه دارن.
در حال حاضر هم فکر کنم مودمم خراب شده و باید برم ببینم عوضش میکنن یا نه !!!
انصافا یه چیزو بگم که حسابگر سرعتش خوبه و هیچ وقت افت سرعت نداره اما خب اون مشکلا رو داره !
به هر حال اینه حسابگر.
من برام پینک خیلی مهمه چون زیاد لایو بازی میکنم.. به نظر من حسابگر پینکش خیلی بد باشه هر وقت تست کردم رویه 300 تا 400 بود.. ولی سرعت دانلودش د نیست تقریبا رویه 58 هست(512) البته از وقتی 1 مگ گرفتم هیچ تغییری نکرده..
Ping منم همیشه حول و حوش 200 ـه ... خیلی پینگش افتضاحه .
سلام
نماینده این شرکت آسیا تک در اصل همون بجه های شرکت صبا نت هستند و در اصل هر دو یکیند که برای اینکه مشتری بیشتری جذب کنند با دو اسم مختلف کار میکنند. و آنطوری که من میدانم حتی تجهیزات و پهنای باندشان هم مشترک و مجموعا 12mb است .
دوست عزیز خود آسیاتک یه شرکت دیگه هست تو تهران .
فکر نمیکنم اینا به همدیگه ربطی داشته باشن .
اگه شما مدرکی چیزی داری اینجا بزاری بد نیست .
چه جالب!راستی شما از کجا میدونی؟
با پینگ 400 چه طور آنلاین بازی میکنید ؟
---------------------------------------------
آقا این مشکل دانلود از راپید رو چه طور حل کنم ؟ با خرید اکانت حل میشه ؟
فعلا وقتی میخوام برماین ارور رو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Network Timeout
The server at ssl.rapidshare.com is taking too long to respond
The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.
* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.
امکان داره از طرف آی اس پی (حسابگر) راپید محدود شده باشه و نشه از اکانت راپید استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)