سلام
دوست عزيز اين قبض مربوط ميشه به دو ماه پيش ( تا اواسط مرداد )
شما در اين مدت از ينترنت هوشمند استفاده نكرده بوديد ؟
و اينكه در اين مدت هم از اي دي اس ال استفاده نكرده بوديد ؟
سلام
دوست عزيز اين قبض مربوط ميشه به دو ماه پيش ( تا اواسط مرداد )
شما در اين مدت از ينترنت هوشمند استفاده نكرده بوديد ؟
و اينكه در اين مدت هم از اي دي اس ال استفاده نكرده بوديد ؟
اينكه طبيعيه . من وقتي adslگرفتم تا 4 ماه وقتي قبض برام ميومد هزينه هوشمند هم توش نوشته بود.
ابونمان adsl هم فكر كنم 3000 تومان هر دو ماه بياد.
شما انگار كمي كج متوجه شديد! منظور من اينه كه من از هوشمند 4 ماه و شايد هم بيشتره كه استفاده نكردم و آبونمان هم بايد 3 تومن بياد نه 4 تومن!![]()
نرفتي شكايتي چيزي بكني به مخابرات منطقه؟ من مي خوام برم ببينم اين هوشمند و اين هزار تومن اضافه اي كه روي آبونمان كشيده واسه چيه
نه بابا. قبض اولي سي هزار تومان هزينه هوشمند اومد. قبض دوم 6000 تومان هزينه هوشمند اومد. ديدم 6 تومان ارزش شكايت نداره.
البته در مورد ابونمان شايد هزينش از اين ماه بالا رفته باشه . يعني از 3000 به 4000 تومان.
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفتم قصد شارژ 64 رو دارم. یارو گفت کدوم مرکزین ؟ من گفتم په ربطی داره ؟ گفت 64 رو بعضی مرکزها ساپورت نمی کنهاقا ما هم یکدفعه حنده ام گرفت گفتم یعنی چی
پرسیدم این از طرف مخابرات یا شرکت یارو یک کم سکوت کرد بعد گفت از بالا دستور رسیده یعتی همون تهران
بالاخره سرتون رو درد نیارم . خدابیامرزه 64 رو از این به بعد باید 128 بگیرین.
D:
من فکر می کردم اجازه ی 128 ندن و فقط مجبور بشیم 64 بگیریم! (با توجه به بیانات کاملاً ارزشمند وزیر محترم!!!!!!!!!!!!!)
آقا من که اینترنتم وصل شد... کمتر از یه هفته و هیچکدوم از ایراد هایی که شما گفتید رو هم نداره... شاید من خوش شانسم؟
بله نمایندگی سابین وقتی دفترچه ی محصولاتش رو میاره رو 64 اصلا خط کشیدن !!
فکر کنم براشون صرف نمی کنه !
امروز قبض مخابرات برام اومد. هزينه ابونمان6000adsl تومان. خدا لعنتشون كنه.
متاسفانه چند شب سرعت صبانت خيلي افتضاح شده < دیگه از 60-70 کیلو بایت خبری نیست
شايد بخاطر زياد شدن دانلودهاي شبانه باشه ...
دوستان ديگه وضعيت سرعتتون چطوريه ؟
مشهد - مرکز تلفن آزادي - سرويس 128 شبانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)