تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 123 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

****خیلی فوری ****
    سلام دوستان عزیز
    من میخواستم آبگرمکن خونمون رو جرم گیری کنم. مدلش پلار هست. لطفا میشه راهنمایی کنید کن چطور میتونم رسوب گیری کنم و آسیب به قطعاتش وارد نشده توسط اسید. ( اسید بهتره یا جوهر نمک) اگر اسید بهتره چه نوع اسیدی و از کجا باید تهیه اش کنم.
    یک سوال دیگه هم دارم و اون اینکه در حال حاضر وقتی شیر آب رو باز میکنی آبگرمکن اصلا روشن نمیشه. یعنی اصلا گاز به سر شعله های اصلی نمیاد. من فکر میکنم بخاطر رسوب اون سنسوری که باعث میشه به محض حرکت آب در لوله، جریان گاز رو وصل کنه تا آبگرمکن روشن بشه مشکل پیدا کرده. اگر کسی نظری داره و راهنمایی میتونه بکنه ممنون میشم کمکم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام یه نوع اسید هست که باید با آب مخلوطش کنی که رقیق بشه که اسیب به لوله ها نزنه! و خورندگی اسید کم بشه تا یه موقع لوله سوراخ نشه. بعد هم یه واشر داره وقتی آب سرد وارد ابگرمکن میشه ارزون هست اونم عوض کن ممکنه خاصیت خودشو از دست داده باشه. به تنظیمات دیگه دست نزن. پس شد اون واشر (اسمش دیافراگم هست) و تمیز کردن لوله ها که با اسید رقیق شده و ضد خورندگی انجام میدی اسمش هم جوهر نمک دیسکیلر هست و رو خودش نوشته برای جرم گیری آبگرمکن موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز نحوه جرم گیری به چه صورته. یعنی چطور باید اسید رو داخل لوله ها بریزم. و آیا باید وقتی اسید رو میریزم مدت زمانی بذارم بمونه یا اینکه از یک طرف که وارد بشه و از طرف دیگه خارج بشه کفایت میکنه؟ در یک سایتی خونده بودم که باید با پمپ کولر باشه. آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟ جوهر نمک رو باید از کجا تهیه کنم؟ اون واشری که گفتین در محل اتصال لوله آبسرد خود آبگرمکن به آبسرد لوله کشی هست؟
    لطفا به سوالام پاسخ کامل بدین و آیا اون مشکلی که گفتم بخاطر همین وجود جرم هست که اون سنسورش کار نمیکنه یا اینکه خراب شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز نحوه جرم گیری به چه صورته. یعنی چطور باید اسید رو داخل لوله ها بریزم. و آیا باید وقتی اسید رو میریزم مدت زمانی بذارم بمونه یا اینکه از یک طرف که وارد بشه و از طرف دیگه خارج بشه کفایت میکنه؟ در یک سایتی خونده بودم که باید با پمپ کولر باشه. آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟ جوهر نمک رو باید از کجا تهیه کنم؟ اون واشری که گفتین در محل اتصال لوله آبسرد خود آبگرمکن به آبسرد لوله کشی هست؟
    لطفا به سوالام پاسخ کامل بدین و آیا اون مشکلی که گفتم بخاطر همین وجود جرم هست که اون سنسورش کار نمیکنه یا اینکه خراب شده؟
    با تشکر فراوان

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامدوست عزیز نحوه جرم گیری به چه صورته؟
    یعنی چطور باید اسید رو داخل لوله ها بریزم. و آیا باید وقتی اسید رو میریزم مدت زمانی بذارم بمونه یا اینکه از یک طرف که وارد بشه و از طرف دیگه خارج بشه کفایت میکنه؟
    در یک سایتی خونده بودم که باید با پمپ کولر باشه. آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟ جوهر نمک رو باید از کجا تهیه کنم؟
    اون واشری که گفتین در محل اتصال لوله آبسرد خود آبگرمکن به آبسرد لوله کشی هست؟
    با تشکر فراوان
    سلام
    پاسخ مفصل همه ی سوالاتتون در صفحات قبل وجود داره
    از 20 صفحه قبل , کلمه ی دیافراگم و کلمه ی پمپ رو جستجو کنین و مطالبش رو بخونین
    یعنی وارد هر صفحه که شدین , با زدنِ دکمه ی کنترل و F میتونین اون کلمات رو سریع پیدا کنین و مطالبش رو بخونین
    فقط یک چیز مهم به عرضتون برسونم :
    اگر فشار آب گرم در همه جای خانه خیلی افت کرده پس لازمه رسوب گیری بشه
    وگرنه لازم نیست
    حتما باید یا پمپ انجام بشه
    جزئیات کاملش قبلا درج شده
    مغازه هائی که قطعات کولر آبی یا آبگرمکن دیواری میفروشند اون ماده رو دارند و دستورالعملش هم بهتون میگن
    ایمنی رو حتما رعایت کنین . پوشاندن چشمها , دستکش ساق بلند , دور بودن بچه ها , طول ندادن شستشو , غلیظ نبودن اسید , شستشوی همه چیز با آب تا اسید کاملا زدوده بشه
    نگهداری اسید در جای دور از کودکان و دیگران . نوشتن کلمه ی اسید و خطرمرگ روی قوطی اسید . نربختنش روی فلزات چون سیاه و مات میشه
    موفق باشید

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام اصلا این ابگرمکن دیواری هست دیگه مگه نه؟ اگر دیواری هست بنده عرض کردم با این روش چند دقیقه مثلا 5 دقیقه بذارید جوهر نمک دیسکیلر رقیق شده با آب در لوله های مسی بمونه>>> بعدش حالا یا با پمپ کولر بزنید که بچرخه و هر چی رسوب داره تقریبا از توی لوله های مسی میره بیرون. اگر پمپ کولر نیست باید چند بار هر بار 2 دقیقه این ماده رقیق شده رو بذارید تو لوله ها بموه تا متوجه بشید دیگه جرمی باقی نمونده توی لوله ها!!! ((فقط حواست باشه بیش از حد نذاری بمونه که لوله ها آسیب ببینن یا سوراخ بشن و مجبور بشی بری یا جوش بدی یا تعویض قطعه بکنی!!)) واشر یا همون دیافراگم>>> وقتی آب سرد وارد آبگرمکن دیواری میشه یه وارد یه محفظه ای میشه که اون محفظه دو قسمت داره بین اون دو قسمت این دیافراگم وجود داره که فشار آب سرد باعث میشه اون دیافراگم به جلو بره و یه میله جلو دیافراگم هست وقتی دیافراگم بره جلو به اون میله فشار میده و باعث میشه که گاز منتشر بشه هر چی فشار آب سرد بیشتر بشه دیافراگم بیشتر میره جلو و طبیعتا اون میله هم بیشتر میره جلو و بعد گاز هم بیشتر میشه فشارش و آب گرمتر میشه!!!

داره خودمونی میشه hamidana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Birjinia

پيش فرض

سلام
    این 3 آزمایش رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین

1- وقتی آب داغ رو میبندین و مشعل هنوز روشنه , شیر اصلی آب سردِ آبگرمکن رو ببندین ببینین مشعل خاموش میشه ؟
    2- وقتی آب داغ رو میبندین و مشغل هنوز کمی روشنه , پیچ حساسیت دیافراگم رو یک دور شل کنین . مشعل تغییر کرد ؟ اگر تغییر نکرد یک دور دیگه هم شل کنین . آیا تغییر کرد ؟ اگر تغییر نکرد برگردونین جای اولش بعدش 1 دو محکمش کنین . تغییر کرد ؟ 2 دور چی ؟
    3- آب داغ رو تا آخر باز کنین بعدش شیر گاز آبگرمکن رو تا یک سوم ببندین
    بعدش آب داغ رو ببندین ببینین مشعل خاموش میشه ؟

این عیب که حدود یه سال در نوسان بود گاهی بهتر وگاهی بدتر میشد ولی رفع نمی شد بصورت خود به خود رفع شده ....

هنوزم نیاز به بررسی هست ؟ یا بی خیال بشم چون چند روز هست کاملا خوب شده است !

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

این عیب که حدود یه سال در نوسان بود گاهی بهتر وگاهی بدتر میشد ولی رفع نمی شد بصورت خود به خود رفع شده ....هنوزم نیاز به بررسی هست ؟ یا بی خیال بشم چون چند روز هست کاملا خوب شده است !
    سلام
    مبارکه
    وقتی عییی نداره , عیب یابی هم امکانپذیر نیست

مگر اینکه شما یه سری اقدامات رو برای سرویس انجام بدین مثل شستشوی لوله های آبگرمکن (اگر که فشار آب گرم کمه در همه جا )
    شستشوی کاربراتور آب (رگولاتور آب )
    تعویض دیافراگم اگه سالهاست که تعویض نشده (کهنه رو دور نندارین )

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    دوستان گلم من یه ابگرمکن بوتان دارم این ترانسش که تغذیه جرقه زن هست گم شده میخوام یکی وااسش بگیرم این ترانس چند ولت و چند امپر هست مثبتش وسط هست یا نه کلا دوستان اگه کسی داره یه راهنمایی بکنه
    با تشکر

12. این کاربر از abbass11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام، خب برو نمایندگیش بگو یه آدابتور برا آبگرمکن بدون شمعک یا جرقه زن میخام، برا اطلاعات خودتم اگه میخای بدونی یه آدابتور سه ولت یا دو تا باطری یک و نیم ولت کارتو انجام میده، آمپرش هم مهن نیس هر چقد پایبن باشه.

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

14. این کاربر از پویا راستگو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •