مشکل حل شد ، راهش اینه که router مودم رو خاموش کنیم تا فقط access point باشه
باری غیر فعال کردن router هم کافیه فقط DHCP رو غیر فعال کرد
سلام
من اشتراک اینترنتم از آنتن وایرلس هست (nano satation 5) یعنی بدون نیاز به خط تلفن از اینترنت استفاده میکنم
یک دونه مودم وایرلس tp link td-w8901g توی خونه دارم میخواستم بدونم میشه بوسیله این مودم اینترنت رو شیر کرد توی خونه؟
یعنی ورودی اینترنت مودمم سیم تلفن نباشه و از کابل شبکه باشه
اکانت اینترنتم هم مثل ADSL هست و یوزر و پسورد داره
اگه راهی هست لطفاً راهنماییم کنید
ممنون
دوستان کسی میدونه محدودیت دانلود با یه مقدار مشخص رو چطوری میشه تو شبکه اعمال کرد؟
ما یک شبکه داریم و اینترنت رو با سی سی ------ share کردیم اما این برنامه انگار قابلیت اعمال محدودیت حجم دانلودی برای کاربران رو نداره. اگر امکانش هست راهنمایی کنین. کل شبکه مون سر این قضیه بهم ریخته .
ممنون
اگه امکانش رو دارین یه ISA Server یا TMG نصب کنین و روی اون هم Bandwidth Splitter .
اگر امكان نصب isa server نبود چكار ميشه كرد؟ براي اين حالت برنامه اي مثل ccproxy وجود نداره كه اين امكانات رو داشته باشه ؟
راستش تو شركت ما همه كاربرا زدن تو كار دانلود و صبح تا شب فيلم دانلود ميكنن! اين كارشون كل حجم اينترنت شبكه رو ميگيره و كسايي كه واقعا براي كارشون احتياج به اينترنت دارن نميتونن هيچ كاري بكنن. ميخواستم يه محدوديت بذارم كه مثلا در روز نشه از يك حجم مشخصي بيشتر دانلود كرد.
آيا با نرم افزارهاي ديگه اين امكان وجود داره.؟ لطفا راهنمايي كنين.
قطعا نرم افزارهای دیگه ای باید باشه... اما من اطلاعاتم در همین حد بود![]()
سلام
من میخواستم هم مانیتورینگ داشته باشم هم اینترنت شیر کنم
چطوری؟
سلام خدمت اساتید
یه لپ تاپ و یه کامپیوتر هست که میخوام اینترنت رو از کامپیوتر به لپ تاپ شیر کنم
لپ تاپ که قابلیت بی سیم داره، واسه کامپیوتر هم یه کارت شبکه بی سیم دی لینک مدل dwa-125 دارم
یادم نیست قبلا چجوری اینترنت رو شیر کردم اما مطمئنم این کارو انجام دادم و درست هم کار میکرد
ولی الان هر کاری میکنم به نتیجه نمیرسم، اگه ممکنه توضیح دقیق بدید و کار ما رو راه بندازید
ممنون
Last edited by jb.NY; 03-10-2011 at 18:28.
Ad-Hoc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)