یکی از روش های راحت با winarar میتونی تبدیل کنی به sfx archive و تعیین کنی حجمش پارت اول مثلا 3 گیگ باشه و پارت دوم هم بقیه حجم باقی مونده
یکی از روش های راحت با winarar میتونی تبدیل کنی به sfx archive و تعیین کنی حجمش پارت اول مثلا 3 گیگ باشه و پارت دوم هم بقیه حجم باقی مونده
چرا با کلون وقتی ایمیج میگیرم سه تا فایل برای ایمیج گرفته شده ایجاد میشه ؟ با پسوندهای img و ccd و sub
چطور میشه یکیش کرد ؟
Last edited by omid-p30; 02-04-2010 at 11:22.
شما وقتی توی محیط رایت بری اون فایلی که برای رایت باشه فقط نشون داده میشه/.1
سلام دوستان من وقتی میخوام با Nero سی دی رایت کنم ( از کامپیوتر بریزم به سی دی که در وی سی دی پلیر پخش بشه )
خیلی طول میده تا رایت کنه دقیقا اگه 500 مگ باشه 25 دقیقه طول میکشه تا رایت بشه ووقتی که داره رایت میشه اون قسمت بالایی که برای خواندن سی دی هست کار نمیکنه و غیر فعال هست و فکر کنم اول ایمیج میگیره بعد از روی ایمیج رایت میکنه که خیلی طول میکشه چیکار کنم که این کار رو نکنه و ایمیج نگیره .
این کار برای رایت DVD اتفاق نمیوفته فقط برای رایت CD هست .
لطفا راهنمایی کنید .
فکر کنم از ورژن 6 استفاده میکنید درسته؟
به هرحال ورژن خودتون رو عوض کنید و ترجیحا از ورژن 8 استفاده کنید
سلام ببینید من یه سی دی رام دارم که اسمش اینه dvd/cd rw هست مثلا تمام بازی ها یا نرم افزار های dvd رو می خونه اماوقتی dvd خام میزارم نمی خونه انگار نه انگار اصلا دی وی دی توشه ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
نکته اول دی وی دی رام دارید شما و نه سی دی رام چون سی دی رام قابلیت خوندن دی وی دی رو نداره
یعنی شما وقتی دی وی دی خام میزارید تو درایو قابلیت رایت ندارید؟و یا اینکه فقط نمیتونید بازش کنید؟
نه واسه من هر دوش هست هم دی وی دی و هم سی دی اره دیگه رایت نمی کنه اصلا دی وی دی خام رو نمی شناسه انگار دی وی دی تو دستگاه نیست ولی من یه بازی خریدم دی وی دی بود اونو خوند مشکل من دی وی دی خامه
آره ورژن 6 هست من قبلا با همین ورژن به راحتی این کار رو میکردم و ایمیج نمیگرفت و بعد رایت نمیکرد حالا راهی نداره که ایمیج نگیره و از روی ایمیج رایت نکنه ؟؟
system restore رو انجام بدید اگه کارساز نشد سیستم عامل میتونه مشکل پیدا کرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)