سلام.
رمز رد کردن این مرحله اینه که توی Ancient Training Yard، برید به Forgotten Ruins و از انحراف بیضوی بالکونی که میبینید بپرید. اونوقت راهتونو ادامه بدید و مستقیم برید جلو... این مرحله زیاد طول نمیکشه.
سلام.
رمز رد کردن این مرحله اینه که توی Ancient Training Yard، برید به Forgotten Ruins و از انحراف بیضوی بالکونی که میبینید بپرید. اونوقت راهتونو ادامه بدید و مستقیم برید جلو... این مرحله زیاد طول نمیکشه.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
Guess we'll see a part of it when the demo gets released. Until then, enjoy the first PC screenshots:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
soliman جان اون اولی که نوشتی به ما میخوره چه خوب...
ولی من میخوام برای تابستون ارتقا بدم حالشووو ببرم
سلام
یه نقد توی سایت westgame پیدا کردم گفتم برای شما هم بزارم
من نتونستم این مطلبو کپی کنم برای همین ادرشو گذاشتم تا بتونین ببینینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد...
اینم یه متن دیگه ...
* فروش موفق DMC4
وقتي براي اولين بار كپ كام اعلام كرد كه دويل مي كراي 4 ديگر منحصر به پلياستيشن 3 نيست، بسياري از طرفداران به اين شركت اعتراض كردند. اما هفته گذشته وقتي آمار فروش دويل مي كراي 4 تا پايان ژانويه و اوايل فوريه اعلام شده، همه متوجه شدند كه چرا كپ كام بازي محبوبش را براي ايكس باكس 360 هم منتشر كرده.
به گفته اين شركت، دويل 4 تا ماه قبل بيش از 2 ميليون نسخه در سراسر دنيا فروخته و يكي از موفق ترين بازيهاي شركت كپ كام است. اين بازي در بسياري از محافل بازي مورد توجه منتقدين هم قرار گرفته است.
منبع :محمد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M; 25-04-2008 at 15:39.
Trailer from Devil May Cry 4
منبع : وبلاگ گیم تو گیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی برای دستگاههای PS3 ، Xbox 360 و PC می آید
وقتی که نرو برای اولین بار نشان داده شد من همیشه فکر میکردم او میخواهد یک کپی از
دانته بشود همان صلاح ها و همان حرکات .این لزوما چیز بدی نبود چون که جاذبه ی اصلی
سری دویل می کرای حرکات آکرو باتی و کار با تفنگ بوده استو ولی کپکام هیچ گاه قادر
نخواهد بود که نرو را به یک دانته تبدیل کند.
در هر حال اکنون بیش از قبل معلوم است که این امر هیچ وقت هرف کپکتم نبوده است. یکی از
مدارک اصلی که نشان میدهد نرو یک شخصیت اصلی خواهد بود معرفی دست
devil bringer خواهد بود (دویل برینگر یک دست درخشان است که نرو را قادر می سازد تا دشمنان را از فاصله های دور بگیرد و این شانس را میدهد تا بتوان حتی کومبو های بیشتری از قبل زد). و از وقتی که شمشیر او که ظاهزا تفاوتی با یک موتور موتورسیکلت ندارد نرو میتواند شمشیر خود را شارژ کند که این به شما یک قدرت بیشتری را میدهد مثلا در زمانی که شما با گله ای از عروسک های شیطانی، هیولاهای یخی و دیگر دشمنان خفنی که دویل می کرای 4 دارد می جنگید.
متاسفانه در یکی از مرحله های اولیه که با دانته در گیر میشوید نرو بعضی از قدرت های مخصوص خود را ندارد (مخصوصا دویل برینگر ) پس اشاره ای به این که این دو چه تفاوت هایی با هم دارند نشده است کمی بعد نرو قدرت های خود را پیدا میکند.همچنین باید اشاره کرد که این قسمت درگیری بیشتر جنبه ی آموزش بازی (tutorial) را دارد . البته معلوم است که دانته بسیــــــــار قوی تر از نرو است. دانته این توانایی را دارد که گلوله های تفنگ نرو را در هوا با شمشیرش محار کند همچنین قصد آموزش به شما است که چطور به دانته نزدیک شوید تا از ترکیبات شمشیر زنی استفاده کنید بدون آنکه به طرز وحشیانه شکست بخورید.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبری رو بهتون بدم. البته شاید هم شنیده باشید ولی خوب برای اونایی که نمیدونند میگم.
توی این قسمت یه وسیله نقلیه هست که دور تا تورش به راکت انداز مجهزه و نرو ازش استفاده میکنه و توی هوا هم معلقه.
S A M عزیز 5 پست پشت سر هم |:
متاسفانه باید بگم که ویرایش بشه ):
اوه ! چه جالب .یه خبری رو بهتون بدم. البته شاید هم شنیده باشید ولی خوب برای اونایی که نمیدونند میگم.
توی این قسمت یه وسیله نقلیه هست که دور تا تورش به راکت انداز مجهزه و نرو ازش استفاده میکنه و توی هوا هم معلقه.
میشه یه عکسی بزارید ؟
چون من توی دمو ها اصلا اینطور چیزی ندیدم .
تنها چیز جدیدی که دیدم شمشیر نرو بود که مثل موتور میرفت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)