مورد اول فكر مي كنم يه جور شايعه براي فروش بيشتر 3 جي باشه.
مورد دوم هم كه مسلمه كه اپل آيفون قديمي رو جمع مي كنه . با اين شرايطي كه براي فروش آيفون 3 جي گذاشتن با وجود آيفون قديمي حتي 1 دونه هم شايد فروش نره و آيفون هاي 3جي باد كنه رو دستش.
در مورد سوال اصلي هم كه فرموديد:
دوست عزيز، بزار اينطوري برات بگم من تاحالا از نوكيا،سوني اريكسون،سامسونگ گوشي داشتم :
گوشي هاي سوني اريكسونم از جاوا داشتم تا UIQ3 كه UIQ3 هم p990 و هم w950 داشتم .
نوكيا هم از 6600 داشتم تا بگير بيا n82
سامسونگم e250 كه گوشي معمولي اي هست .
عرض به حضور انور جنابعالي : احتمالا اونچيزي كه نظر شما رو به گوشي هاي آيفون و htc سوق ميده ،معيار ال سي دي تاچ اون تا مقدار زيادي هست. من كه با گوشي هاي تاچ كار مي كردم هميشه دغدغه ي خط و خش نيوفتادن روي صفحه منو آزار مي داد بطوريكه كه ديگه قيد تاچ رو زدم و يك گوشي بسيار خوب و غير تاچ گرفتم و از اون هم راضي بودم تا اينكه تصادفي موقعيت خريد آيفون پيش اومد كه منم آيفون رو خريدم و گوشي قبلي رو دادم.
شما وقتي داري با آيفون كار مي كني اصلا متوجه نيستي كه يك ال سي دي تاچ مقابلتونه و زماني مي فهمي لمسيه كه روش كليك كني حالا مي پرسي چرا ؟ چون ال سي دي آيفون از جنس شيشه ضد خش هست به طوري كه اولش كه خريدم محافظ چسبي روي صفحه لبه هاش بالا اومده بود داشتم با اين تيغ هاي خودتراش كه حتما مي دونيد چقدر تيزه .... لبه هاشو ميزدم كه چند بار دستم لرزيد و به ال سي دي گرفت ... بعد در كمال نا باوري ديدم كه دريغ از يك خط كوچك . يكي از فيلم هاي يوتيوب هم بود كه با چاقو شروع كرد به جنگيدن با الي سي دي و خط و خش انداختن روش ولي انگار نه انگار .... هيچيش نشده بود.
عزيز اين از بحث ال سي ديش .
من كلا از اول از ويندوز مبايل خوشم نميومد ( نمي دونم چرا) يكي از دوستام داشت ( محيط جالبي و جذابي حداقل براي من نداشت.) از نظر نرم افزارم درست نمي دونم ولي اونطور كه من شنيدم نرم افزار به فراواني آيفون نداره.
در مورد كيفيت صداي آيفون هم جزو بهتريناس .
اين نظرات و صد البته معيار هاي من تو خريد اين گوشي بود كه در اختيار شما گذاشتم .اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه.