تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 147 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

صادق جان اینم اخرین سوال:
    باتریش مثلا با روزی 2-3 ساعت جی پی ار اس و 2 ساعت اهنگ گوش دادن چه قد دووم میاره؟
    منظورم از اپدیت همین مثلا از ورژن 1.1.1 به 1.1.4 بود.
    باید یه ای دی اس ال هم بخریم. همه چیزش حجیمه!!!!!
    یه زحمت بکش اندازه ی طول و عرض ال سی دیش رو برام اندازه بگیر.
    خیلی از زحماتت ممنونم.

داره خودمونی میشه sadeghpa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

صادق جان اینم اخرین سوال:
    باتریش مثلا با روزی 2-3 ساعت جی پی ار اس و 2 ساعت اهنگ گوش دادن چه قد دووم میاره؟
    منظورم از اپدیت همین مثلا از ورژن 1.1.1 به 1.1.4 بود.
    باید یه ای دی اس ال هم بخریم. همه چیزش حجیمه!!!!!
    یه زحمت بکش اندازه ی طول و عرض ال سی دیش رو برام اندازه بگیر.
    خیلی از زحماتت ممنونم.
    1.5 روز رو نگه ميداره ولي اگه Brightness رو كم كني بيشتر هم ميشه
    آره همون حدود 170 تا 180 مگه
    480*320 پيكسل 3.5 اينچ تاچ اسكرين با 16 ميليون رنگ
    Last edited by sadeghpa80; 17-06-2008 at 10:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

صادق جان خیلی ممنون. پس تا چند روز دیگه میرم برا اقدامات اولیه ی خرید.
    دقت نکردی دیگه! گفتم اندازه ی طول و عرضش.
    اینا رو خودم میدونم. میخوام نسبت به 95 بدونم. با قطر 3.5 اینچ که میشه 8.89 سانتیمتر میشه بینهایت مستطیل ساخت. اگه تونستی طول و عرضش رو برام اندازه بگیر.(منظورم با خط کش)
    خیلی خیلی ممنون.
    راستی تو این جشنواره چیزی راجع به "مک بوک نانو"
    نگفتن؟
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 17-06-2008 at 13:35.

داره خودمونی میشه sadeghpa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

صادق جان خیلی ممنون. پس تا چند روز دیگه میرم برا اقدامات اولیه ی خرید.
    دقت نکردی دیگه! گفتم اندازه ی طول و عرضش.
    اینا رو خودم میدونم. میخوام نسبت به 95 بدونم. با قطر 3.5 اینچ که میشه 8.89 سانتیمتر میشه بینهایت مستطیل ساخت. اگه تونستی طول و عرضش رو برام اندازه بگیر.(منظورم با خط کش)
    خیلی خیلی ممنون.
    راستی تو این جشنواره چیزی راجع به "مک بوک نانو"
    نگفتن؟
    ok ok
    الان با خط كش اندازه گرفتم 5.4 در 7.7 سانت هست . البته يكي دو ميل كم و زياد رو ببخش
    تا اونجا كه خوندم نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

سلام.

دوستان یه نظر خواهی می خواستم بکنم نظرتون چیه تالان ادم ایفون بخره یا htc?
    اینم در نظر بگیرین که ایفون ورژن قدیم (همینی که تو بازاره) از نظر امواج رادیویی مشکل داره حتی انجور که یکی از فامیلا می گفت اپل تو امریکا دیگه فروشش رو قطع کرده ت و ایرانم داران به خاطر ضررش یواش یواش جمع می کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام.

دوستان یه نظر خواهی می خواستم بکنم نظرتون چیه تالان ادم ایفون بخره یا htc?
    اینم در نظر بگیرین که ایفون ورژن قدیم (همینی که تو بازاره) از نظر امواج رادیویی مشکل داره حتی انجور که یکی از فامیلا می گفت اپل تو امریکا دیگه فروشش رو قطع کرده ت و ایرانم داران به خاطر ضررش یواش یواش جمع می کنن
    مورد اول فكر مي كنم يه جور شايعه براي فروش بيشتر 3 جي باشه.
    مورد دوم هم كه مسلمه كه اپل آيفون قديمي رو جمع مي كنه . با اين شرايطي كه براي فروش آيفون 3 جي گذاشتن با وجود آيفون قديمي حتي 1 دونه هم شايد فروش نره و آيفون هاي 3جي باد كنه رو دستش.

در مورد سوال اصلي هم كه فرموديد:

دوست عزيز، بزار اينطوري برات بگم من تاحالا از نوكيا،سوني اريكسون،سامسونگ گوشي داشتم :

گوشي هاي سوني اريكسونم از جاوا داشتم تا UIQ3 كه UIQ3 هم p990 و هم w950 داشتم .
    نوكيا هم از 6600 داشتم تا بگير بيا n82
    سامسونگم e250 كه گوشي معمولي اي هست .

عرض به حضور انور جنابعالي : احتمالا اونچيزي كه نظر شما رو به گوشي هاي آيفون و htc سوق ميده ،معيار ال سي دي تاچ اون تا مقدار زيادي هست. من كه با گوشي هاي تاچ كار مي كردم هميشه دغدغه ي خط و خش نيوفتادن روي صفحه منو آزار مي داد بطوريكه كه ديگه قيد تاچ رو زدم و يك گوشي بسيار خوب و غير تاچ گرفتم و از اون هم راضي بودم تا اينكه تصادفي موقعيت خريد آيفون پيش اومد كه منم آيفون رو خريدم و گوشي قبلي رو دادم.
    شما وقتي داري با آيفون كار مي كني اصلا متوجه نيستي كه يك ال سي دي تاچ مقابلتونه و زماني مي فهمي لمسيه كه روش كليك كني حالا مي پرسي چرا ؟ چون ال سي دي آيفون از جنس شيشه ضد خش هست به طوري كه اولش كه خريدم محافظ چسبي روي صفحه لبه هاش بالا اومده بود داشتم با اين تيغ هاي خودتراش كه حتما مي دونيد چقدر تيزه .... لبه هاشو ميزدم كه چند بار دستم لرزيد و به ال سي دي گرفت ... بعد در كمال نا باوري ديدم كه دريغ از يك خط كوچك . يكي از فيلم هاي يوتيوب هم بود كه با چاقو شروع كرد به جنگيدن با الي سي دي و خط و خش انداختن روش ولي انگار نه انگار .... هيچيش نشده بود.

عزيز اين از بحث ال سي ديش .
    من كلا از اول از ويندوز مبايل خوشم نميومد ( نمي دونم چرا) يكي از دوستام داشت ( محيط جالبي و جذابي حداقل براي من نداشت.) از نظر نرم افزارم درست نمي دونم ولي اونطور كه من شنيدم نرم افزار به فراواني آيفون نداره.

در مورد كيفيت صداي آيفون هم جزو بهتريناس .

اين نظرات و صد البته معيار هاي من تو خريد اين گوشي بود كه در اختيار شما گذاشتم .اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

اينم يك نكته جالب در نوع خودش كه از نقل از بچه هاي آي-فون دات آر هست.

چند وقت پيش به دلايلي مجبور شدم گوشي آيفونم رو به كسي بدم(لابد ميخواست باهاش پز بده!!) و ناچارا سيم كارتم رو گذاشتم تو يك گوشي ديگه چند اتفاق جالب افتاد
    اول از همه هر كاري ميخواستم بكنم به جاي فشار دادن روي دكمه ها روي درخواستم رو روي صفحه گوشي ميزدم
    بعد از اون هر كي زنگ ميزد باز ميخواستم با فشار روي صفحه جوابش رو بدم
    بعد خواستم آهنگ گوش كنم به علت كيفيت متوسط و عدم تنوع در پخش و .. منصرف شدم
    آخرش هم گوشي رو خاموش كردم گذاشتم كنار اون وقت بود كه متوجه شدم كه به گوشي آيفون بيش از خط موبايل معتاد شدم!
    در اين مدت هم هر كي بهم ميگه ازش راضي هستي يا نه ميگم اگه خراب بشه و مجبور شم يك گوشي ديگه بخرم باز هم آيفون ميخرم. خوب اينا همش نشونه اعتياده ديگه!
    بهتره يك فروم جديد با موضوع "ترك اعتياد به آيفون" هم تنظيم بشه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

مورد اول فكر مي كنم يه جور شايعه براي فروش بيشتر 3 جي باشه.
    مورد دوم هم كه مسلمه كه اپل آيفون قديمي رو جمع مي كنه . با اين شرايطي كه براي فروش آيفون 3 جي گذاشتن با وجود آيفون قديمي حتي 1 دونه هم شايد فروش نره و آيفون هاي 3جي باد كنه رو دستش.

در مورد سوال اصلي هم كه فرموديد:

دوست عزيز، بزار اينطوري برات بگم من تاحالا از نوكيا،سوني اريكسون،سامسونگ گوشي داشتم :

گوشي هاي سوني اريكسونم از جاوا داشتم تا UIQ3 كه UIQ3 هم p990 و هم w950 داشتم .
    نوكيا هم از 6600 داشتم تا بگير بيا n82
    سامسونگم e250 كه گوشي معمولي اي هست .

عرض به حضور انور جنابعالي : احتمالا اونچيزي كه نظر شما رو به گوشي هاي آيفون و htc سوق ميده ،معيار ال سي دي تاچ اون تا مقدار زيادي هست. من كه با گوشي هاي تاچ كار مي كردم هميشه دغدغه ي خط و خش نيوفتادن روي صفحه منو آزار مي داد بطوريكه كه ديگه قيد تاچ رو زدم و يك گوشي بسيار خوب و غير تاچ گرفتم و از اون هم راضي بودم تا اينكه تصادفي موقعيت خريد آيفون پيش اومد كه منم آيفون رو خريدم و گوشي قبلي رو دادم.
    شما وقتي داري با آيفون كار مي كني اصلا متوجه نيستي كه يك ال سي دي تاچ مقابلتونه و زماني مي فهمي لمسيه كه روش كليك كني حالا مي پرسي چرا ؟ چون ال سي دي آيفون از جنس شيشه ضد خش هست به طوري كه اولش كه خريدم محافظ چسبي روي صفحه لبه هاش بالا اومده بود داشتم با اين تيغ هاي خودتراش كه حتما مي دونيد چقدر تيزه .... لبه هاشو ميزدم كه چند بار دستم لرزيد و به ال سي دي گرفت ... بعد در كمال نا باوري ديدم كه دريغ از يك خط كوچك . يكي از فيلم هاي يوتيوب هم بود كه با چاقو شروع كرد به جنگيدن با الي سي دي و خط و خش انداختن روش ولي انگار نه انگار .... هيچيش نشده بود.

عزيز اين از بحث ال سي ديش .
    من كلا از اول از ويندوز مبايل خوشم نميومد ( نمي دونم چرا) يكي از دوستام داشت ( محيط جالبي و جذابي حداقل براي من نداشت.) از نظر نرم افزارم درست نمي دونم ولي اونطور كه من شنيدم نرم افزار به فراواني آيفون نداره.

در مورد كيفيت صداي آيفون هم جزو بهتريناس .

اين نظرات و صد البته معيار هاي من تو خريد اين گوشي بود كه در اختيار شما گذاشتم .اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه.
    آقا خیلی ممنونم از راهنمایت
    منم مثل شما با گوشی های زیادی کار کردم هم با ایفون هم با انواع ppc این حرفم کامل قبول دارم که محیط ویندوز موبایل اصلا جذاب نیست اما شما تا حالا مدل های جدید htc که touch flo دران رو دیدی؟

نمی دونم قبول درای یا نه اما ایفون از نظر امکانات خیلی سادست
    دنگ و فنگشم زیاده بخوای روش آهنگ بزنی تما باید pc داشته باشی بخوای برنامه روش نصب کنی حتما گوشی رو باید به اینترنت وصل کنی که اونم یا با ایرانسل که یه عالمه هزینه داره یا با wi-fi که اونم باید یه 100 تومن پوله مودم واسه pc بدی
    بولوتوثشم که خودتون میدونید!
    درسته تکنولوژی این گوشی تو تاچ خیلی بالاست اما اینم قبول درای که تو امکانات خیلی کم بود دراه؟
    ببین فرض کن گوشی رو بگیری فقط باید یه ماه بشینی روش برنامه بزنی تا بتونی استفاده مفید بکنی ازش.
    در مورد علت خرید این گوشیم نه من اصلا اهل این نیستم که بگو اره گوشی من تاچه و با کلاس 70% به خاطر کارایی فوق العادش ه 30% به خاطر تاچ بودنش

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اقا من تو کرمانشاه فقط 1 دونه دیدم. اونم 630 تومن.
    تو هیچ سایتی کمتر از 620 ندیدم.
    صادق جان مگه نگفتی زیر 600 تومن؟
    والا نمی ارزه بالای 500.
    به نظر شما کی میاد زیر 500؟
    بخوام 600 بدم خوب 95 8 گیگ میگیرم؟
    ولی خداییش تا حالا گوشی به زیبای ایفون ندیدم.
    خیال میکردم خیلی بزرگه. ولی جم و جور بود.
    معمولیش قشنگ تر از 3 جیشه. به نظر شما با اومدن 3 جیش قیمتش میاد پایین؟
    گارانتی دارش هست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

اقا من تو کرمانشاه فقط 1 دونه دیدم. اونم 630 تومن.
    تو هیچ سایتی کمتر از 620 ندیدم.
    صادق جان مگه نگفتی زیر 600 تومن؟
    والا نمی ارزه بالای 500.
    به نظر شما کی میاد زیر 500؟
    بخوام 600 بدم خوب 95 8 گیگ میگیرم؟
    ولی خداییش تا حالا گوشی به زیبای ایفون ندیدم.
    خیال میکردم خیلی بزرگه. ولی جم و جور بود.
    معمولیش قشنگ تر از 3 جیشه. به نظر شما با اومدن 3 جیش قیمتش میاد پایین؟
    گارانتی دارش هست؟
    من با کمی مشورت با خودم به این نتیجه رسیدم که 580 تومنی که بهش پول دادم ارزش داشته ... و احتمال اینکه یهو قیمت نصف بشه صفره !!! ولی یه خورده ای فکر کنم بیام پایین !!! ( در حد 40-50 تومن ) ... 600 تومن هم که بد نیست اینجا سریال اصلش تو مایه های 560 تومنه ( تهران ) ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •