کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان . من برنامه زیرو میخام مال درس ساختمان داده هاست ممنون میشم کمکم کنید فردا لازمش دارم.
1.برنامه ای بنویسید که ابتدا استکی با 100 خانه ایجاد نمایید سپس 5 عنصر به آن push کند و سه عنصر از آن pop نماید.
2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
یکی کمک کنه. اصلا استک چجوری میشه ساخت!!!؟
این استاده خودش یه مثال حل نکرده گفته اینو بنویسید![]()
فکر کنم سوالت اصلا به جواب نیاز نداره
فقط کافیه کلاسش رو تعریف کنی که اونم کامل تو کتابت نوشته
خواهشا به سوالاتتون دقت کنید یه ذره روش فکر کنید
و در کل سوالات را واسه راهنمایی بپرسید و جواب آخر رو خودتون روش فکر کنید
سوال دوستمون rassool همون طور که گفتم کاملا واضحه
کتابتون را یه بار باز کنید فکر کنم ضرر نمی کنید
کتاب ندارم آخه![]()
یه سوال خیلی مهمممممم:
من تو برنامم یه کلاس به نام مشتری دارم
حالا میخام بدون اینکه برنامه اول ازم بخواد که بهش n بدم و بگم آرایه ی چندتایی از کلاس بسازه،خودش هر وقت که خواستم یه شی از مشتری بسازه..یعنی به برنامه نگم چندتا مشتری دارم و هروقت خواستم ی شی ازش بسازم
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
![]()
از لیست پیوندی استفاده کن
سلام.سلام دوستان . من برنامه زیرو میخام مال درس ساختمان داده هاست ممنون میشم کمکم کنید فردا لازمش دارم.
1.برنامه ای بنویسید که ابتدا استکی با 100 خانه ایجاد نمایید سپس 5 عنصر به آن push کند و سه عنصر از آن pop نماید.
2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
براتون یک کلاس آماده Stack آپ کردم که میتونید براحتی از اون داخل برنامتون استفاده کنید.داخل این کلاس تمام توابع لازم برای کار با Stack قرار داده شده.
در رابطه با صف هم فعلا وقت نکردم ولی در اولین فرصت کمکتون میکنم.
لینک دانلود:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
یه کم به دردم خورد
Last edited by MosaferJade; 11-03-2011 at 19:24.
این هم کلاس آماده برای استفاده از صف (Queue) که از لیست پیوندی استفاده میکنه.2. برنامه ای بنویسید که صفی با 50 خانه ایجاد نموده و امکان اضافه کردن و حذف کردن به صف را داشته باشد. و همچنین پر و خالی بودن صف را نیز مشخص کند.
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما میتونید از سر فایل های List.h و Listnode.h که بنده در بالا لینک آن را گذاشتم استفاده کنید.این کلاسها برای استفاده از لیست پیوندی میباشد.حالا میخام بدون اینکه برنامه اول ازم بخواد که بهش n بدم و بگم آرایه ی چندتایی از کلاس بسازه،خودش هر وقت که خواستم یه شی از مشتری بسازه..یعنی به برنامه نگم چندتا مشتری دارم و هروقت خواستم ی شی ازش بسازم
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
مرسی
یه کم به دردم خورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)