اگه بیشتر داری یه GTS 512 بگیر اگه نه 8800GT با برند BFG بگیر.سلام به تمام بچه های گل.
آقا من که دیگه واقعا گیج شدم.
یکی بهم بگه با بودجه ی حدودا 350 هزار تومن بالاخره gt 8800 بگیرم یا gts یا gtx و inno3d بگیرم یا xfx یا asus
اگه بیشتر داری یه GTS 512 بگیر اگه نه 8800GT با برند BFG بگیر.سلام به تمام بچه های گل.
آقا من که دیگه واقعا گیج شدم.
یکی بهم بگه با بودجه ی حدودا 350 هزار تومن بالاخره gt 8800 بگیرم یا gts یا gtx و inno3d بگیرم یا xfx یا asus
سلام
- یاسر جان همه میگن که gainward با قیمتی که تو بازار داره بهترین انتخابه شما چرا bfg رو توصیه میکنی؟
- اگه منم پول داشته باشم به نظر شما بهتره که bfg بخرم؟
با تشکر
عزیز من دقیقا تفاوت اصلی لین 2 تا پیشنهاد آقا یاسر قیمت هستش.
BFG توی سری 8800GT بهترین کارتها رو زده. اما چون قیمتش تقریبا 60 تومن گرونتره مارک Gainward یا ایننو پیشنهاد میشه.
حالا همه ی این حرفا درست ولی برند bfg مال آمریکاست و الان ایران تو تحریمه . میشه این کارت رو گیر آورد؟
تازه اگر هم بشه ممکنه تقلبی باشه ؟ این اتفاق ممکنه توی برند هایی مثل gainward,inno3d,... میتونه بیوفته؟
اما خوبی asus و XFX اینه که تو ایران نمایندگی دارن و تقلبی کمه
مگه asus و XFX سا خت ایرانه نه نمایندگیش و تو ایران زده خودتم که میگی .
bfg هم تو ایران نمایند گی داره من خرید نکردم قیمتشون یه خورده بالاست تحریم کیلو ی چنده دارن وارد بازار
می کنن حا لشو ببر میشه گیر اورد هست با بودجه نباید مشکلی داشته باشی !
تقلبی که ضایعست اونقد کشک کشک هم نیست که هر ادمی بتو نه این کارتا رو کپی بزنه پس نمایندگی چه
بدرد می خوره یه خورده در با رش تحقیق کن به جایی می رسی
شاید راست بگی . پس میگردم دنبال Bfg : 8800 Gts 512 .
حالا اونوقت قیمتش چنده؟ از 400 بشتره
اینو پر سیدم Bfg رو می گم ولی نامردی کرد قیمت ندادضایم کرد تلفو نی پر سیدم شما هم یه زنگی بزنید
اورده یا نه ولی چند وقت پیش یکی از دوستان گفت که هنوز نیو رده شاید اورده باشه اگه اورده بود اگه موجود بود هم
یه خبری بده تو تایپک 8800 Gts 512
حتما از 400 بیشتره شک ندارم قبلی هم همینطور بودن مگه اینکه تو این مدل یه انصافی کرده باشن ولی شک نکن
شاید راست بگی
مگه تخصیر منه من بی گنا هم![]()
راستی بچه ها eVGA هنوز نیومده؟ اگر اومده قیمتش چنده؟
اونهایی که دنبال Evga 8800 Gts 512mb هستند یکم عجله کنند داره کمیاب میشه!! ولی خبری از 8800GT نیست.
خداییش مگه قحطی اومدهمثل اینکه تو بازار خیلی رفت و امد داری
. شایدم می خوان اینطوری قیمتا
رو + کنن
خدا بخیر کنه این دفعه رو خوش به حال او نایی که زود گرفتن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)