تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 58 از 2403 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما USB بعتر هست، چون دردسر کمتری داره، و اینکه سرعتش هم زیاد فرقی نمیکنه، در واقع سرعت این دوتا زمانی مهم میشه برای ما که، سرعت دانلود ما نیز به همون میزان باشه! که اصلا به یک مگابایت هم نمیرسه!
    از چه لحاظ دردسر كمتري داره؟ ميشه مودم رو به خود سيستم با كابل شبكه وصل كرد و هم زمان هم با usb به يه سيستم ديگه يا لپ تاپ وصل كرد تا هر دو استفاده كنند؟
    ميبخشيد اينجا ميپرسم.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به بچههای گل رشتی. بچهها من میخوام یه سرویس 64/8G (فقیرانه) از پارس آنلاین بگیرم. فقط مشکل اینجاست که ظاهرن دو تا نمایندگی داره. یکی علوم پایه، یکی هم مطهری. نمیدونید کدوم اصلیه؟ اصلن فرقی دارن با هم؟ از لحظ خدمات؟؟
    پارس آنلاین در رشت یک نمایندگی داره اون هم پارس وی هستش

قبلا شرکت پارس وی روبروی علوم پایه بود ولی چند ماه پیش به مطهری نقل مکان کرد که آدرس دقیق در پست اول مشخص شده

مودمي كه دادن ماركش symphony هست.و همراهش هم يه كابل تلفن, يه كابل usb و يه كابل شبكه هست.حالا سوال اينه كه مودم رو بايد با usb به سيستم وصل كنم يا شبكه lan ?
    البته هنوز سيستم جديد رو نگرفتم.تا 10 روز ديگه آماده ميشه.
    سرعت با usb بيشتره يا lan?
    و آيا اگه مودم رو به lan وصل كنم بايد كارت شبكه داشته باشم؟
    مرسي
    با LAN به کامپیوتر وصل کنید چون در اینصورت نیازی به Cd راه انداز ندارید

CD راه انداز صرفا برای اتصال از طریق USB کاربرد داره تا مودم به سیستم شناسایی بشه

آن شخصی که به منزل شما می آید ، مودم رو صرفا فعال نمیکنه ( چون اصلا شناسایی آن به ویندوز کاری نداره )

بلکه میاد مودم رو در خانه کانفیگ میکنه تا مودم برای استفاده از شبکه پارس آنلاین آماده بشه

فقط یادتون باشه چه کارهایی میکنه تا با کانفیگ کردن مودم خودتون آشنا بشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با lan به کامپیوتر وصل کنید چون در اینصورت نیازی به cd راه انداز ندارید

cd راه انداز صرفا برای اتصال از طریق usb کاربرد داره تا مودم به سیستم شناسایی بشه

آن شخصی که به منزل شما می آید ، مودم رو صرفا فعال نمیکنه ( چون اصلا شناسایی آن به ویندوز کاری نداره )

بلکه میاد مودم رو در خانه کانفیگ میکنه تا مودم برای استفاده از شبکه پارس آنلاین آماده بشه

ممنون از توضيحتون.يه توضيح كوتاه ميديد كانيفگ كردن يعني چي؟
    و اگه روشش تو اين انجمن توضيح داده شده ممنون ميشم لينكشو بزاريد.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[b]

cd راه انداز صرفا برای اتصال از طریق usb کاربرد داره تا مودم به سیستم شناسایی بشه

مجید جان، من یادم نمیاد زمانی که خونه من اومدن، همچین کاری کرده باشه!

ضمن اینکه من دقیقا نگاه کردم، برروی جعبه ی مودم، محتویاتش نوشته شده، که یک عدد cd هم جزئش هست! اما درش نبود! این یعنی یکی برش داشته!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[b]

ضمن اینکه من دقیقا نگاه کردم، برروی جعبه ی مودم، محتویاتش نوشته شده، که یک عدد cd هم جزئش هست! اما درش نبود! این یعنی یکی برش داشته!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها ممنون از جواب. نمیدونم شایدم الان دیگه دفتر پایه شون تعطیل باشه. اخیرن دقت نکردم.
    مودم من هم cd نداره. از میکروفیلتر هم خبری نیست.
    امروز باید برم قبض تلفنمون رو بدم. ببینم چی میگن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من امروز در باره ی CD تماس گرفتم و کلی بحث کردم! دیگه آخر سر زنه سرش درد گرفته بود: دی

کلا نتیجه این شد:

گویا مودم های جدید، CD را اندازش باعث میشه کاربرهای مبتدی سیستم اینا رو بهم بریزه!!! چجوریش رو نمیدونم!

به همین دلیل اینا CD رو بر میدارن، و کسی که میاد تا براشون مودم رو راه اندازی کنه، یه نسخه از Driver مودم های قبلی ( مثل مال من ) که مدل SY800C هست رو میریزه رو هارد، برای استفاده های بعدی!

گفتن در صورت درخواست، میتونن بیان اینجا ما براشون کپی کنیم!

گفتم یعنی چی؟ شاید طرف اصلش رو بخواد؟ اصلا من میام هزینه میدم، میخوام پکیجی که میخرم کامل باشه! ضمن اینکه چرا همون لحظه به مشتری نیمگین CD رو برداشتین؟

جواب این بود که وقت نداریم و همه نمیگیرن! اگه بزاریم بگیم دست نزن بیشتر طرف کنجکاو میشه دست بزنه!

گفتم شاید من به کامپیوتر وارد باشم، نخوام اون هزینه نصب رو که 10 هزار تومن هست رو به شما بدم! نباید به من اطلاع بدین که این CD نداره؟!

گفت خوب او هزینه یه جورائی اجباری هست، اما حالا باز اگه اصرار داشته باشین که خودتون این کار رو بکنین، ما به شما CD رو میدیم و ....

درنهایت مجید جان، لطف کن یکی از پست های اول رو ویرایش کن و Driver مودم رو بزار. حجمش همش 200KB هم نمیشه!

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان من یه 1 ماهی هست که از اندیشه adsl128 گرفتم می خواستم بدونم اگه بخوام خودم اکانتمو چک کنم که چند گیگ استفاده کردم و چقدرش مونده ازش کدوم سایت باید برم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از توضيحتون.يه توضيح كوتاه ميديد كانيفگ كردن يعني چي؟
    و اگه روشش تو اين انجمن توضيح داده شده ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
    کانفیگ کردن انجام یک سری تنظیمات و وارد کردن پورت ها در تنظیمات مودم و شبکه است

در حالت عادی نحوه کانفیگ کردن مودم داخل cd راه انداز توضیح داده شده

ولی برخی ISP ها روش های خاص خودشون رو دارند

پس احتمالا اونها پس از آمدن مودم ها از تهران ، CD راه انداز رو برداشته و سپس مودم را کانفیگ میکنند

تا بهنگام نصب مودم در خانه کار خاصی نداشته باشند

ولی من مودم ASUS را بصورت پک باز نشده گرفتم که داخلش CD راه انداز بود و از طرفی مودم به هیچ عنوان دست نخورده بود

بهمین خاطر وقتی از طرف پارس وی اومدند ، مودم من رو داخل خونه کانفیگ کردند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها ممنون از جواب. نمیدونم شایدم الان دیگه دفتر پایه شون تعطیل باشه. اخیرن دقت نکردم.
    مودم من هم cd نداره. از میکروفیلتر هم خبری نیست.
    امروز باید برم قبض تلفنمون رو بدم. ببینم چی میگن؟؟؟
    خب صرفا برخی از مارک ها بهمراه مودم و اسپلیتر ، یک میکروفیلتر هم ارائه میکنند و بسیاری دیگه میکروفیلتر نمیدند

مثلا وقتی من مودم رو گرفتم ، میکروفیلتر نداشت

بهرحال شما خودتون میتونید میکروفیلتر رو از خودشون یا بازار تهیه کنید که قیمتی مابین 1500 تا 3000 تومان دارد ( بستگی به مارکش داره )

البته راه حل دیگری دارید و برید اسپلیتر رو در انشعاب اصلی کابل تلفن گذاشته و خط هایی رو که میخواهید Adsl بشن به خروجی مزبور

و خط هایی هم که میخواهید از آن تلفن داشته باشید به خروجی تلفن وصل کنید ( البته راه حل اول بهتره )

من امروز در باره ی CD تماس گرفتم و کلی بحث کردم! دیگه آخر سر زنه سرش درد گرفته بود: دی

درنهایت مجید جان، لطف کن یکی از پست های اول رو ویرایش کن و Driver مودم رو بزار. حجمش همش 200KB هم نمیشه!
    کسری جان مودم من با شماها فرق داره ( مارک مودم من Asus هستش ) ... مارک مودم شما دقیقا چیه ( بهمراه شماره ورژن ) ؟
    سلام به دوستان من یه 1 ماهی هست که از اندیشه adsl128 گرفتم می خواستم بدونم اگه بخوام خودم اکانتمو چک کنم که چند گیگ استفاده کردم و چقدرش مونده ازش کدوم سایت باید برم ؟
    فکر کنم در سایت http://crm.askiran.com بتونید چک کنید ( یا اینکه تلفنی بپرسید )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •