تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 97 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

واسه اینکه گیج نشی بگم که این کار قیمت اون خونه رو زیاد میکنه.بعد چون منفیه وقتی میخریش بهت پول میده جای اینکه ازت بگیره.کلا خیلی از فایلای بازی رو میشه دست کاری کرد.همینش خیلی باحاله

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

واسه اینکه گیج نشی بگم که این کار قیمت اون خونه رو زیاد میکنه.بعد چون منفیه وقتی میخریش بهت پول میده جای اینکه ازت بگیره.کلا خیلی از فایلای بازی رو میشه دست کاری کرد.همینش خیلی باحاله
    آقا امین گفتی خیلی از فایلهای بازی رو میشه دست کاری کرد.خوب بگو استفاده کنیم دیگه.
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

متاسفانه nuer دربازبان جوان تیمم که خیلی برای اینده روش حساب باز میکردم هم به راحتی با پول خیلی نا چیز که نگم سبکترم رفت تاتنهام شیطونه میگه پدر این باشگاه تاتنهام رو در بیارم وهرچی بازیکن داره بخرم بعد بندازم تو سطل اشغال البته مردد هستم
    جالبه که باشگاه اشتوتگارت که قبلا nuer عضو اون تیم بوده 116000 یورو ازم بابت اینکه بازیکن جوان محسوب میشده و از اکادمی اونجا به اوج رسیده پول گرفت . یه پول دستی هم بابت انتقالش دادم عجب چیزایی رو فکرشو کردن سازنده های بازی.

دیگه گیج شدم احتمالا بازیکن بعدی carvalho هستش انم با 10 یورو تازه یه بازیکن هم به نام Jo دارم اونم امروز رفت .

راستی من ورزشگام رو دادم برا تعمیر از کجا بفهمم چند وقت دیگه اماده میشه الان حدود 11 ماه میگذره ؟

بابت توضیات کنترل بازی هم قابلی نداشت
    ایول خیلی خوشم اومد ...
    کار قشنگی کردی منظورم بازیکنا هستن ....
    خیلی خوب خریدی ...
    ولی کاروالیو نه ...
    چون من عادت ندارم بازی کن بزرگ باشه ...من خودم بزرگش میک نم البته از نظر اسمی ها .....
    مثلا از Richards استفاده کن...برای دفاع راست هم از Corluka (نمی دونم درست نوشتم یا نه) استفاده کن ...
    اگه بازیکن جووون خواستی بازم بگو...من با Jo خیلی حال کردم فصل اوول برام 10 تا گل زد..فصل دووم 25 تا ...
    از Benzema توی تیم ها ی متوسط استفاده کنید ..اگه می خواین خوب شه ..مثلا من تو ی New castel
    ازش استفاده کردم ترکوند....از Samir Nasri
    هم استفاده کن...خیلی خوبه .....و خیلی های دیگه ..... من دروازه بانم نیور هست ....
    سعی کن اسکاتت رو بفرستی این ور اونور بازیکنای جوون برات پیدا کنن....
    یا مثلا خیلی از کسایی که ناشناختن ... و ستاره ندارن و قیمت هم عموما ندارن و درجشون روی 80 هست نه 70 ...اون ها رو اگه روشون کار کنی خیلی خوب می شن ... مخصوصا توی تیم ها متوسط ...اگه هم دیدی زیاد خوب کار نکردن بفرستشون برای تیم های دیگه 1 فصل بازی کنن .... و همیشه سعی کن سنشون از 19 بیشتر نباشه..... دیگه خیلی نوشتم دستم داره داغون می شه ولی خیلی دوست دارم تایپ کنم نمی دونم چرا ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از بس گل های مزخرفی خوردم دیگه نمیخوام این بازی رو بازی کنم.بچه ها شما هم مثه من از این گل ها میخورید؟ مثلا ناپولی میاد تو زمین من(یووه) بازی میکنه تا دقیقه 90 فقط اون حمله میکنه چیکار کنم که این جوری نباشه همه سیستم ها رو هم امتحان کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آقا امین گفتی خیلی از فایلهای بازی رو میشه دست کاری کرد.خوب بگو استفاده کنیم دیگه.
    ممنون
    مثه عکسها دیگه.عکس بازیکن عوض کنی.فیس عوض کنی.لیگ اضافه کنی.عکس استادیوم بدی.عکس لوگوی تیم بدی و هزار کار دیگه.من خودم فقط لوگوی تیم رو دست کاری میکنم با عکسای بازیکنا.اما تو فوروم بازی یاد دادن بعضی کارا رو.
    یادمه تو 07 بچه ها جای 4 نفر بازیو 14 نفره کرده بودن و یک لیگ زده بودن.من هر کار نکردم نتونستم از 4 تا بیشتر کنم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

ایول خیلی خوشم اومد ...
    کار قشنگی کردی منظورم بازیکنا هستن ....
    خیلی خوب خریدی ...
    ولی کاروالیو نه ...
    چون من عادت ندارم بازی کن بزرگ باشه ...من خودم بزرگش میک نم البته از نظر اسمی ها .....
    مثلا از Richards استفاده کن...برای دفاع راست هم از Corluka (نمی دونم درست نوشتم یا نه) استفاده کن ...
    اگه بازیکن جووون خواستی بازم بگو...من با Jo خیلی حال کردم فصل اوول برام 10 تا گل زد..فصل دووم 25 تا ...
    از Benzema توی تیم ها ی متوسط استفاده کنید ..اگه می خواین خوب شه ..مثلا من تو ی New castel
    ازش استفاده کردم ترکوند....از Samir Nasri
    هم استفاده کن...خیلی خوبه .....و خیلی های دیگه ..... من دروازه بانم نیور هست ....
    سعی کن اسکاتت رو بفرستی این ور اونور بازیکنای جوون برات پیدا کنن....
    یا مثلا خیلی از کسایی که ناشناختن ... و ستاره ندارن و قیمت هم عموما ندارن و درجشون روی 80 هست نه 70 ...اون ها رو اگه روشون کار کنی خیلی خوب می شن ... مخصوصا توی تیم ها متوسط ...اگه هم دیدی زیاد خوب کار نکردن بفرستشون برای تیم های دیگه 1 فصل بازی کنن .... و همیشه سعی کن سنشون از 19 بیشتر نباشه..... دیگه خیلی نوشتم دستم داره داغون می شه ولی خیلی دوست دارم تایپ کنم نمی دونم چرا ...
    benzema و nasri رو خریدم ولی richard رو می خوام بخرم نمی فروشه .
    dos santos و silva و ageiro (اتلتیکو مادرید) اینا رو هم خریدم فرستادم تیم های دیگه. bale یا castro هم خیلی خوبن . و ......

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دستتون درد نکنه
    حال کردم حسابی
    آخه این Parma هیچی پول نداره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

آقا یه سوال:
    در بازی امکان وارد کردن سهام باشگاه به بازار بورس وجود داره؟
    راستی سلام یادم رفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

علیک سلام
    اگر 3 سال تو باشگاه باشی.طلب ملبم نداشته باشی میتونی.البته فک کنم بعضی تیما از اول تو بورسن مثه منچستر.قبلا که بودن.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به همه فکر کنم منم به جمع معتادین این بازی پیوستم اخه خیلی بازی ردیفیه نامردای سازندش حساب همه چیزشا کردن فقط یکم گل خوردنش تخیلیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •