اين همون پيغامي هست كه ميده
و اسم فرم هاي من انگليسي هست نه فارسي
ببينيد من تو رويداد كليك مربوط به commandam اومدم و همچين كدهايي رو نوشتم.
درسته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
اين همون پيغامي هست كه ميده
و اسم فرم هاي من انگليسي هست نه فارسي
ببينيد من تو رويداد كليك مربوط به commandam اومدم و همچين كدهايي رو نوشتم.
درسته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
یک راه حل می تونه این باشه: فرض میکنیم در جدول حاوی اطلاعات فیلد ID هست (برای استفاده جهت ترتیب رکوردها). در یک ستون جدید در کوئری اینو مینویسیم:
با تشکر،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad96; 03-12-2008 at 20:19.
سلام،
مگه شما میخوایید چه تغییری انجام بدید؟ انتخاب یک فیلد نامناسب بعنوان Primary Key ؟ البته میگید در فایل اصلی می تونید این کار رو بکنید! چیزی به نظرم نمیاد.
در رابطه با کدها: اول هر کنترلی، (.me) اضافه کنید ببینید میشه. me به فرم یا گزارشی که کد در اون اجرا میشه اشاره میکنه. مثلا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
منتظریم ... .
اگه بتونید یه دیتابیس نمونه هم بذارید که خیلی بهتر .
من تونستم مشكل ستون مانده را تو كزارش حل كنم جون تو قسمت تكس باكس كزارشها خاصيت running sum وجود دارد ولي جرا تو قسمت فرمها اين خاصيت وجود ندارد آيا راه حلي براي اين مشكل است؟ مرسي از راهنماييتان
mohammad96 دوست عزیز
اینکه ما میتونیم تو هر جدول هر کدوم از فیلد هارو کلید کنیم درسته یا غلط ؟ اگر زمانی که من بین جداولم رابطه میذاشتم خوب همچین پیغامی منطقی بود ، چون اول باید رابطه رو حذف میکردم بعد هر کار دیگه .
و اما مورد دیگه اینگه طبق پیشنهاد شما عمل کردم و به ابتدای دستوراتم me اضافه کردم اما بازم جواب نداد .![]()
حق با شماست. در گزارشها خاصیت running sum وجود داره که در فرم ها نیست. در خود help اکسس، برای تابع DSum این قابلیت ذکر شده. مثالش هم که در پست قبلی من قابل مشاهده هست.
سلام،
توی جداول همه فیلدها می تونن بعنوان کلید انتخاب بشن، بغیر از : OLE Objects, memo, Attachment, Multi Valued Look up ها ؛ یعنی همونایی که در پیام نشون میده.
در مورد دوم هم اگه ممکنه فرمتون رو بذارید( توی یک دیتابیس) تا از نزدیک یه نگاهی بشه بهش کرد.
mohammad96 عزیز
فرم من چیزی نداره که ، همش یه 4 تا command داره که تو event اولین commandam تو رویداد کلیک اومدم این دستورات رو نوشتم .
البته چونبعدا میخوام با همین command ها منو سازی کنم (در واقع چون اکسس منو سازی نداره یه جورایی مجبورم که شبیه سازیش کنم ) به خاطر همین برام مهمه که این مشکل رو حل کنم.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید به همچین مشکلی میخورید . البته فراموش نکنید که بسازید بعد ذخیره کنید و مجددا اجراش کنید .
در ضمن من ماکرو نویسی هم بلد نیستم و اساسا نیاز دارم دارم به اینکه خیلی سریع اون رو یاد بگیرم . شما کتاب یا سایتی رو سراغ دارید که به این موضوع پرداخته باشه . ممنون .
Last edited by dewdrops; 04-12-2008 at 17:48.
بالا خره مشکل حل شد . باید از طریق access option ، اجرای ماکرو ها رو که به طور پیش فرض غیر فعال بودن رو فعال میکردم .
لطفا در خصوص سوال بعدی منو راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)