دوستان ۱ سوال شاید ابتدائی
من اگر ۱ مانیتور hd بگیرم میتونم بازی هارو با همون کیفیتی که توی تلویزین hd هست بازی کنم؟
اگر آره چه قطعاتی میخواد برای وصل کردن به مانیتور که همون کیفیتو بشه ازش گرفت ؟
دوستان ۱ سوال شاید ابتدائی
من اگر ۱ مانیتور hd بگیرم میتونم بازی هارو با همون کیفیتی که توی تلویزین hd هست بازی کنم؟
اگر آره چه قطعاتی میخواد برای وصل کردن به مانیتور که همون کیفیتو بشه ازش گرفت ؟
من 360 به مانیتورم وصل کردم ولی نتونستم صدا ازش بگیرم .فیشش بودا ولی توش نمیرفت
باید کوچیکشو بگیر؟از کجا؟
خوب حالا اين چند؟
درضمن از اين تبديل ها هست كه هم به كيس كامپيوتر وصل بشه و هم به Xbox?
شما رزولوشن تنظیمات کنسول را بزارین روی 1080p تا کیفیت عالی بشه.
ببینید شما هیچ وقت نباید فکر کنید مثلا رزولوشن FULL HD یه مانیتور 22 اینچ با رزولوشن FULL HD یه LCD به فرض مثال 42 اینچ یکیه!
دلیلش هم واضحه چون پیکسل ها در سایز 22 به علت فضای نسبتا کم فشرده میشن و این باعث میشه یه مقدار وضوح تصویر نسبت به یک LCD 42 کاهش پیدا کنه.
اما برای اتصال یک مانیتور به کنسول باید ببینید که ورودی های تصویر در مانیتور چیا هستن. اگه ورودی HDMI داشت که خب کار راحت هست و شما تنها نیاز به خرید یک کابل HDMI to HDMI دارید ولی اگر مانیتور ورودی HDMI نداشت ولی در عوض ورودی DVI داشت شما نیاز به یک کابل HDMI to DVI دارید اما اگر مانیتور هیچ کدوم از دو ورودی قبلی را نداشت و تنها وزودی در اصطلاح VGA را دشت شما باید یک کابل VGA مخصوص کنسول تهیه کنید
شما باید تبدیل زیر را خریداری کنید که اسمش هست تبدیل 1 به 2 جک 3.5mm
قیمتش حدودا 15 تومنه.
شما برای چی میخواین به کیس وصل کنید؟ برای کارت کپچر میخواین ؟
برادر چطوری روی 1080*1920 میزارم کمی نوشته ها از صفحه میزنه بیرون و فیت صفحه در نمیاد
ممنون میشم راهنمایی کنی
بچهها بهترین moniror که برای نصب کنسول پیش نهاد میکنید چیه؟ (فقط monitor و فقط full hd)
قیمتشم مناسب باشه .ممنونم
لطفا tv پیشنهاد نکنید
مي خوام وقتي با كامپيوتر كار دارم هي سوكت هارو در نيارو و عوض كنم.
يك جا ديده بودم 2 تا كيس به يك نمانيتور وصل كرده بود كه با يه كليد عوض مي كرد
خب رزولوشن را تا جایی که از صفحه نزنه بیرون کم کنید!
چون مانیتور شما سایزش 16:10 هست اصلا برای کنسول ها مناسب نیست!
من خودم به همه W2261vp از برند LG را پیشنهاد میدم که از همه لحاظ به جز زاویه دید از پایین فوق العاده هست.
شما دو راه دارین :
یکی خرید کابل 2 به 1 VGA :
و دیگری هم خرید VGA BOX :
![]()
Last edited by shab_2008; 08-07-2010 at 17:45.
سلام به همگی برای تغییر رزولوشن تصویر از توی کنسول باید برم کجاش؟
یه hd tv samsung 32 inch که با hdmi خود تی وی وصلش کردم.
سلام.
مانیتور من سامسونگ واید 20 اینچ هست.واسه وصل کردن ایکس باکس به مانیتورم از کابل hdmi to dvi استفاده کردم.
ولی نمی دونم صداشو از کجا بیارم.مانیتورم اسپیکر نداره.راهی هست که بتونم با همین کابل با صدا بازی کنم؟یا باید یک کابل جدید بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)