ایول strip club هم داره پس خدا کنه مکانش متنوع تر باشه.
فقط باید تا اومد بریم بگیریم که دیگه جمش نکنن از تو مغازه ها.
ایول strip club هم داره پس خدا کنه مکانش متنوع تر باشه.
فقط باید تا اومد بریم بگیریم که دیگه جمش نکنن از تو مغازه ها.
اولا بله من گفتم دیده شده تو بازی و تو اسکرین شات ها میتونید ببینید!!!
ولی دوست من زییاد به اون حال و هوا فکر نکن مافیا مثل جی تی ای نیست و خنده بازار و از اینجور مسایل زییاد بهش توجه نمیشه!!!
البته ویتو هم توی داستان یه GF هم داره !!!
اها راستی مگه تو سان اندریس کلوب و خیلی چیزای دیگه نبود پس چرا اون رو ممنوع نکردن یعنی حتی فارسیش کردن نمیدونم !!!
البته بعد ها اونم برای پی اس 2 و پی سی ممنوع کردن ولی مافیا2 ....
تمام سری gta ممنوع هست به جز نخسه 1 و 2اها راستی مگه تو سان اندریس کلوب و خیلی چیزای دیگه نبود پس چرا اون رو ممنوع نکردن یعنی حتی فارسیش کردن نمیدونم !!!
البته بعد ها اونم برای پی اس 2 و پی سی ممنوع کردن ولی مافیا2 ....
اون نخسه فارسیش هیچوقت از وزات ارشاد مجوز نگرفت ! و نخواهد گرفت !
100 % ممنوعه !
اینا به call of duty 4 رحم نکردن ! بعد بیان مافیا رو مجوز بدن !؟ بابا اگه هم بخوان فارسیش کنن خیلی کارشون سخت میشه !
با تشکر ازت اما اینا در سایت خودش هستند با این حال اگه به صورت لینک قرار بدی ممنون میشم چون ما دایل اپ هم داریم خواهشا
لینک رو قرار بدید ممنون
اینم چندتا wallpaper برای Desktopشما از mafia2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کی منتشر میشه من با اینکه خودم عاشق سری بازی های gta هستم ولی با شماره 1 مافیا خیلی حال کردم و میخوام هرچه سریعتر بازیش کنم.
تاریخ انتشار بازی
Q1 2010
![]()
من بازیشو دارم چیز که با عث شده خیلی ازش خوشم بیاد داشتن زیر دست هست که می تونی بهشون دستور بدی چیکار کنن
بعد تو استریپاش هات نداره و همش کول است کسی کدی بلد بزنیم حال کنیم تو مکا ناش یعنی هاتش باز بشه و از اون استفاده کنه
پس بازیش منتشر شده؟؟؟ :ديمن بازیشو دارم چیز که با عث شده خیلی ازش خوشم بیاد داشتن زیر دست هست که می تونی بهشون دستور بدی چیکار کنن
بعد تو استریپاش هات نداره و همش کول است کسی کدی بلد بزنیم حال کنیم تو مکا ناش یعنی هاتش باز بشه و از اون استفاده کنه
بابا بازی منتشر نشده که.
این دخترا رو از کجا گیر آوردی شیطون؟؟؟ :دي
الکی گردن بازی ننداز. حالا اشکالی نداره که. برو اون کول ها رو بگیر رو اجاق تا هات بشن و سبزه :دي
ولی خارج از شوخی. شاید داری گاد فادر 2 رو میگی!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)