شما باید از یه نرم افزار برای اینکار مثل x-plore استفاده کنی
شما باید از یه نرم افزار برای اینکار مثل x-plore استفاده کنی
با استفاده از x-PLORE میتونین برنامتون رو سند کنید
دستت درد نكنه مشكلم حل شد.با استفاده از x-PLORE میتونین برنامتون رو سند کنید
اوا
تو داداش محسن خانی؟![]()
![]()
![]()
سلام
برنامه چراغ قوه براي 6120 مي خواستم.
اگه برنامه اي هم براي تبديل فلاش دوربين به چراغ قوه داريد ممنون ميشم( اصلا ميشه همچيت كاري؟)
این جا که جاش نیست لطف کن برو تاپیک خودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.اقا این پروتکت کد فارسی 6120 چنده؟وقتی که پروتکت کد را عوض کنیم منو فارسی می شه؟می شه بعد از عوض کردنش اس ام اس هامون را با حروف گچ پژ که زبان عربی نداره بنویسیم؟این rm و mcu چی هستند؟چند وقت یک بار فایل های اپدیت نوکیا میاد روی سایتش؟یعنی ارزشش را داره که اپدیت کنیم یا دوباره فردا یک سری جدید میاد؟اصالا کسی هست که اموزش کامل کامل اپدیت مخصوص به نوکیا6120 را بهمون بده؟بدیم بیرون برامون اپدیت کنند به صرفه تر نیست؟ظاهرا با فلش کردن هم همین اتفاق ها میوفته.بهتر نیست گوشی را فلش کنیم؟
خواهشا چون این سوال های من برای همه پیش میاد اگه می تونی جواب کامل بدید.
این بود انشای من...
برای نوشتن اس ام اس با حروف فارسی می تونید از برنامه ی asga tech farsi sms استفاده کنید، rm دقیقا نمیدونم چیه ولی برای هر گوشی مخصوص به خودشه، معلوم نیست هر وقت یک سری مشکلات فیرم ور قبلی پیدا شده باشه و حل شده باشه مثلا هر 6 ماه یکبار، اگه گوشیتونو دوست دارین آپدیت ارزش داره!، فکر کنم آموزش آپدیت یه تاپیک مخصوص داره همینجا، اگه پول اضافی دارین و وقت کم! بدید بیرون آپ کنن براتون، تو این مدت که می نوشتم هم پروداکت کد عربی دار پیدا نکردم مثل gulf
با سلام خدمت دوستان من مشكلي با 6120 دارم و آن اينه كه بعضي مواقع در روز يكي دو بار هنگامي كه ازحالت پاورسيور با فشار يك كليد خارج مي شود مشكل صفحه نمايش پيدا مي كند و صفحه سياه مي شود با بك لايت (و در مواقعي با خطوط عمودي زرد رنگ) ولي گوشي هنگ نمي كند و صفحه كليد هم به خوبي كار مي كند و پس از يك بار خاموش و روشن كردن خوب مي شود بعضي مواقع هم پس مدتي خود به خود خوب مي شود و صفحه نرمال پس از خارج شدن از پاور سيور (صفحه خاموش) نمايش داده ميشود.
از دوستان خواهشمندم در اين مورد مرا راهنمايي بفرمايند آيا با فلش مشكل حل مي شود يا خير؟
ورژن نر افزار گوشي 04.21 با تاريخ 09.10.07
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)