تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 58 از 1174 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینم حالا جدا، کسی آدرس ایمیلی چیزی نداره که یه نامه بفرستیم براشون؟
    بخدا تاثیر داره!!! همین بچه های این تاپیک 10 تاشون بفرستن کلی خودش!
    بابا یکم Activeتر میشیم، همینکه کارمون هم فنی تر میشه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مهاجم جوان آرسنال در راه مادريد ؛ فابرگاس: رئال مادريد قهرمان لاليگا مي شود

مهاجم اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: از ديد من رئال مادريد با اقتدار كامل در لاليگا قهرمان مي شود.

به نقل از آس اسپانيا، سس فابرگاس با تاييد خبر مذاكره با رئال مادريد، انتقال خود را به فصل بعدي موكول كرد.
    وي گفت: از ديد من رئال مادريد بهتر از بارسلونا بازي مي كند و براي جواني مثل من شاگردي شوستر افتخار آميز تر از كار كردن زير نظر ريكارد است.
    مهاجم اسپانيايي آرسنال افرود: اميدوارم رئال مادريد و آرسنال در فينال ليگ قهرمانان اروپا يكديگر را ملاقات كنند. اين براي من يك امتحان بزرگ خواهد بود. از هلب نيز خواسته ام به بارسلونا نرفته و شانس خود را براي پيوستن به رئال مادريد از دست ندهد.
    وي تاكيد كرد: بهترين هاي فوتبال جهان در تركيب رئال مادريد حضور دارند و عضويت در اين تيم براي هر بازيكني يك افتخار بزرگ است.
    ************************************************** *********************************
    کارت قرمز ميليتو بخشيده شد

دیگو میلیتو مهاجم کلیدی و ارژانتینی تیم ساراگوسا می تواند فردا مقابل رئال مادرید به میدان برود.

به گزارش مارکا این بازیکن که در بازی اخیر تیم ساراگوسا در جام حذفی کارت قرمز دریافت کرده بود از بازی مقابل رئال مادرید محروم شده بود اما با بازنگری فیلم ان بازی معلوم شد خطایی که وی بر روی بازیکن حریف انجام داده بود عمدی نبوده است و کارت قرمز این بازیکن بخشیده شد پس وی می تواند در بازی فردا مقابل رئال مادرید به میدان برود.
    ////////////////////////************************************************** ***/////////////////////////
    فابرگاس : رائول بازيکنی افسانه ای است

سسک فابرگاس هافبک اسپانیایی در مصاحبه با روزنامه اس نظرات خود را در مورد برخی موضوعات بیان کرد که اونهایی که مربوط به رئال میشه رو با هم می خونیم :

رائول استادی است که در زمینه به خصوصی تبهر ندارد بلکه در همه زمینه ها او عالی است.

مهاجمی که برای من یک افسانه به حساب می اید و بازیکنی که همه فکر می کردند او دیگر به اخر خط رسیده است اما او دوباره متولد شده است و توانایی های او بسیار زیاد هستند.

او خیلی از فشارها را تحمل کرد و همه انها را پشت سر گذاشت و حالا شایسته این است که او را بالای دستها قرار دهیم و من به تمام استعدادهای او احترام می گذارم.

من دوست داشتم که در کنار اتوئو بازی کنم اما در حال حاضر رود ون نیستلروی مهاجمی غیر قابل باور شده است و در دروازه بانها نیز به نظر من کاسیاس بهترین دروازه بان دنیا است.
    ************************************************** *********************************
    سال ۲۰۰۸ سال رئال و اسپانيا|||||||||||||كاسياس: بارسلونا برايم مهم نيست

سال ۲۰۰۷ براى كاسياس سال خوبى بود. هم توانست با رئال مادريد قهرمان لاليگا شود، هم با تيم ملى اسپانيا به يورو ۲۰۰۸ صعود كرد و هم در آخرين بازى نيم فصل اول لاليگا در «نو كمپ» برابر بارسلونا پيروز شد تا تيمش رئال مادريد با اقتدار در صدر جدول قرار بگيرد. او در اين مصاحبه از اهدافش در سال جديد ميلادى صحبت كرده كه با هم مى خوانيم:
    <<<
    تعطيلات را چگونه گذراندى؟
    < خيلى خوب بود. بعد از خستگى هاى ناشى از بازيهاى فشرده اين تعطيلات بسيار برايم لازم بود. تعطيلات را در دهكده ناوالاكروز، دهكده پدرى ام گذراندم. به خاطر حضورم در رئال بيشتر وقت هايم دور از خانواده بودم. خيلى كم پيش مى آمد كه فرصتى پيدا كنم با خانواده ام باشم. بنابراين اين تعطيلات برايم يك تجديد قوا بوده است.
    ارزيابى ات از عملكرد رئال و خودت در سال ۲۰۰۷ چگونه است؟
    < تقريباً همه چيز خوب بوده. فكر مى كنم علاقه مندان به رئال از اين موضوع خوشحال هستند كه تيمشان خوب بازى مى كند و خوب نيز نتيجه مى گيرد و درحال حاضر در صدر لاليگا است. چيزى كه مى توانم بگويم اين است كه اين سال متحمل سختى زيادى نشديم و اوضاع خوب پيش رفت.
    آيا طى چند سال اخير به فكرت خطور كرد كه در انگليس فوتبالت را ادامه بدهى؟
    < نه. ترجيح مى دهم در همين جايى كه هستم به فوتبالم ادامه بدهم. هيچ وقت دوست نداشتم ازخانواده و دوستانم دور باشم . مثلا ديويد بكام زمانى كه در رئال بود هيچ وقت نمى توانست در تعطيلات كريسمس چند روزى را در انگليس سپرى كند.
    دوست دارى در سال ۲۰۰۸ چه اتفاقى بيفتد؟
    < سلامتى و فقط سلامتى. نه فقط سلامتى براى من، براى كل دنيا.
    دوست ندارى عنوانى را در سال ۲۰۰۸ كسب كنى؟
    < البته كه دوست دارم. دوست دارم در اين سال جام باشگاه هاى اروپا را كسب كنيم. ميلان اندك اندك درحال رسيدن به ركورد ما در ليگ قهرمانان اروپا است و ما اجازه نمى دهيم كه اين تيم ايتاليايى به ركورد ما نزديك شود. دوست دارم جام حذفى را نيز كسب كنيم تا جامى را كه چند سال است به دست نياورد ه ايم بار ديگر در ويترين افتخارات رئال قرار بدهيم.
    جام حذفى چقدر برايت مهم است؟
    < بسيار زياد . تيمى قدرتمند و مقتدر است كه بتواند درطول فصل علاوه بر جام هاى ديگر جام حذفى را نيز كسب كند. اين جامى است كه همه ما دوست داريم آن را در آخر فصل به دست آوريم.
    يورو ۲۰۰۸...
    < اين تورنمنتى است كه هر فوتباليستى دوست دارد آن را به دست بياورد. همه ما دوست داريم قهرمان اروپا شويم. ما تيم خوبى در اروپا داريم و بايد از توانايى هايمان به خوبى بهره بردارى كنيم؛ دوست دارم سال ۲۰۰۸ سال اسپانيا و رئال مادريد باشد.
    درمورد خط دفاعى رئال صحبت كن، درحال حاضر به نظر مى رسد كه دفاع رئال به يك دفاع مستحكم تبديل شده.
    < درست است. خط دفاع ما مستحكم تر شده است. حقيقت اين است كه در سال ۲۰۰۷ عملكرد خط دفاعى مان بسيار خوب بود و دليلش هم وجود سرخيو راموس، فابيو كاناوارو، گابريل هاينتزه، په په و متزلدر است البته نمى توان از عملكرد خوب مارسلو، تورس و درنته به آسانى گذشت. خط دفاعى رئال تلفيقى از جوانى و تجربه است. درحال حاضر خط دفاعى ما يكى از بهترين خط دفاعى هاى رئال در چند سال اخير بوده است. ما هشت مدافع داريم كه هركدام از اين مدافعان درميان ديگر مدافعان جهان جزو بهترين ها هستند.
    چه نكته در سال ۲۰۰۷ در رئال برايت مهم جلوه مى كرد؟
    < نكته اى كه برايم بسيار مهم و ارزشمند است كنارگذاشتن تفكر فردى و گسترش تفكر جمعى در رئال بود. در سال ۲۰۰۷ همه ما كاملاً به اين موضوع پى برديم كه در رئال فرد معنا ندارد و كلمه »تيم« ارزشمند و مهم است. اين فرمولى بود كه در رئال خوب عمل كرد. رئال در حال حاضر يك تيم متحد و منسجم است.
    فكر مى كنى در پايان فصل بارسلونا بتواند از شما پيشى بگيرد ؟
    < بارسلونا اصلاً برايم مهم نيست. نمى دانم كه آيا اين تيم مى تواند جام را در آخر فصل ببرد يا نه. آنچه كه در ذهن من است اين موضوع است كه رئال خوب بازى مى كند و خوب نتيجه مى گيرد. ما دوران تازه اى را با تغييرات زياد آغاز كرده ايم و در راه كسب افتخاراتمان مستحكم گام برمى داريم و اطمينان دارم كه در اين راه پيروز خواهيم شد.
    هفت امتياز فاصله براى قهرمانى كافى است؟
    < نه هميشه. بايد واقع بين باشيم و نبايد تلاش هايمان را رها كنيم.
    نظرت درباره حضور فرناندو تورس در ليورپول چيست؟
    < فكر مى كنم اوضاع فرناندو در ليورپول خوب است. اتلتيكو مادريد تيم خوبى است اما به نظر من ليورپول جايى است كه شايسته تورس است.
    با حضور كريس رونالدو در رئال موافق هستى؟
    < درحال حاضر فكر مى كنم تيم ما خوب بازى مى كند و عملكرد مناسبى دارد. با حضور روبينيو، ايگواين و آرين روبن هيچ نگرانى نداريم. اين به نظر مياتوويچ و كالدرون بستگى دارد.
    ************************************************** ********************************

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ببینم حالا جدا، کسی آدرس ایمیلی چیزی نداره که یه نامه بفرستیم براشون؟
    بخدا تاثیر داره!!! همین بچه های این تاپیک 10 تاشون بفرستن کلی خودش!
    بابا یکم Activeتر میشیم، همینکه کارمون هم فنی تر میشه!!!
    واقعآ خوشم اومد کسرا مخصوصآ با کلمه اکتیوش حالا من هستم باید چکار کنم؟
    ودیگه اینکه وحید جان داری تنهای و یه تنه این تاپیک رو اپدیت میکنی ازت ممنونم ایشالا بعد امتحانات بیشتر میام با اخبار و عکس و از این چیزا دیگه باز هم ممنون اذت.
    یک مسئله بسیار مهم :
    نظرتون درباره امدن کریس رونالدو به رئال چیه؟
    نظر شخصی من:من که فکر میکنم ممکنه هم خوب باشه هم بد :خوب از ان جهت که یک پتانسیل جدید وارد تیم می شود و بازیکن خوبی است و شاید تیم رو زیرو و رو کند .فکر کنید روبینهو از چپ و کریس از راست معرکه است نه؟
    اما مسئله بد اینه که فعلآ رئال یک خوانواده گردیده و واقعآ خوب کار میکنه و ممکنه با امدن بازیکن پر حاشیه چون کریس تیم دوباره به حاشیه رود.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

نگراني هواداران رئال مادريد ؛ راموس به آ.ث ميلان مي پيوندد

مدافع ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به زودي راهي آ.ث ميلان ايتاليا مي شود.

به نقل از ماركا اسپانيا، سرخيو راموس قصد دارد در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي آ.ث ميلان شود.
    گفته مي شود رئال مادريد حاضر به تمديد قرارداد اين مدافع تا مرز 37 ميليون يورو نيست و ميلان ايتاليا مي تواند حتي بيش از اين رقم را پرداخت كند.
    هواداران رئال مادريد به شدت بابت انتشار اين خبر نگران هستند و نمي خواهند راموس به خاطر كمتر از 10 ميليون يورو از اين تيم برود و در اين حال باشگاه حاضر باشد مبلغ 75 ميليون يورو براي كريستين رونالدو هزينه كند.
    رامون كالدرون رياست باشگاه رئال مادريد براي حفظ راموس تحت فشار است و به خوبي مي داند كه با راي اكثريت هواداران رسمي باشگاه به انتخابات زودهنگام تن خواهد داد.
    بدبخت می شیم اگه راموس بره ...
    دیشب تو اخبار شبکه خبر گفت که رئال مادرید قیمت فروش راموس رو 180 میلیون یورو تعیین کرده است

این یعنی چی؟؟؟

یعنی عمرا راموس رو نمیفروشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دیشب تو اخبار شبکه خبر گفت که رئال مادرید قیمت فروش راموس رو 180 میلیون یورو تعیین کرده است

این یعنی چی؟؟؟

یعنی عمرا راموس رو نمیفروشه
    اصلا می لان باید سن سیرو رو بفروشه به رئال تا رئال راموس رو بده باید تازه یه چیزی هم روش بده ...
    کیری س بد نیست ..
    خوبه بیاد توی تیم ما اونم بشه عین اوون]owen چه حالی می ده ...

نگفتید برباتوف خوبه یا نه من می خواهم فکس رو بزنم به تاتنهام ..
    Last edited by V A H I D; 06-01-2008 at 13:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اصلا می لان باید سن سیرو رو بفروشه به رئال تا رئال راموس رو بده باید تازه یه چیزی هم روش بده ...
    کیری س بد نیست ..
    خوبه بیاد توی تیم ما اونم بشه عین اوون چه حالی می ده ...

نگفتید برباتوف خوبه یا نه من می خواهم فکس رو بزنم به تاتنهام ..
    وحید جان برباتوف گرچه خوب گل میزنه و گلزنه اگه بیاد واقعآ چون جوان هست مطمئنم خوب بازی میکنه ولی نظرت درباره ابراهیموویج چیه؟انگار خودش راضیه..
    نه کریس فکر نکنم که بیاد چون من یونایتد رو دوست داره من کلا موافق نیستم گرچه کریس رو واقعآ دوست دارم اما رئال نیاز به بازیکن دارد نه بازیگر.(چه قطعه ادبی شد ها)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

وحید جان برباتوف گرچه خوب گل میزنه و گلزنه اگه بیاد واقعآ چون جوان هست مطمئنم خوب بازی میکنه ولی نظرت درباره ابراهیموویج چیه؟انگار خودش راضیه..
    نه کریس فکر نکنم که بیاد چون من یونایتد رو دوست داره من کلا موافق نیستم گرچه کریس رو واقعآ دوست دارم اما رئال نیاز به بازیکن دارد نه بازیگر.(چه قطعه ادبی شد ها)

ابراهیموویچ 24 سالشه تقریبا ....
    ولی اینتر فک نکنم بفروشش دارن ادریانو رو می فروشن اگه این هم بفروشن دیگه چیزی ندارن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رئال مادريد به دنبال برباتف

رئال مادرید قصد دارد برای خرید برباتف مهاجم اهل بلغارستان تیم تاتنهام ۳۰ میلیون یورو خرج کند.

رئال مادرید در مسیر این پروژه رقیبانی مانند منچستریونایتد و چلسی نیز دارد.

رئال همچنین قصد دارد در ازای مبلغی از این ۳۰ میلیون دو تن از بازیکنان خود از جمله درنت و سولدادو را به تاتنهام پیشنهاد دهد.

دیدید این رئالی ها دست منو خوندن چند وقت پیش خوندم راموس (سرجیو نه خوان دل ) گفته بود (به چلسی) اگه برباتوف رو بخواهن باید 30 تا بدن وگر نه اصلا ما روی پیشنهاد اولیه حساب نمی کنیم و اصلا وارد مذاکره نمی شیم چلسی هم که شوچنکو رو 30 تا خریده بود فک نکنم قبول کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •