من که اصلا حال نمیکنم اس اس اینجوری ببره هر جور فکر میکنم اس اس تیمی نیست که بیاد 45 دقیقه جلو
تیم هایی مثل راه آهن یا سپاسی دفاع مطلق کنه
این جور بردن به درد تیم های مثل راه آهن یا پگاه میخوره نه اس اس
من که اصلا حال نمیکنم اس اس اینجوری ببره هر جور فکر میکنم اس اس تیمی نیست که بیاد 45 دقیقه جلو
تیم هایی مثل راه آهن یا سپاسی دفاع مطلق کنه
این جور بردن به درد تیم های مثل راه آهن یا پگاه میخوره نه اس اس
Last edited by vasef; 15-11-2007 at 22:11.
با اینکه تعداد زیادی از بازیکنای اصلی مون رو هم نداشتیم ولی بردیم
سه تا مهاجمه مون رو نداشتیم مجیدی -شفیعی - بیاتی نیا و یه مهاجمه مون هم که توی همون نیمه اول مصدم شد (علیزاده)
جباری - روانخواه - منتظری رو هم که نداشتیم 6 تا بازیکن اصلی مون رو نداشتیم
در ضمن صادقی و نوازی هم که به صورت بازیکن تعویضی وارد بازی شدن
برای همین هم شاید به جز صادقی و نوازی دیگه بازیکنی رو روی نیمکت نداشتیم
وقتی سه تا مها جمه مون رو نداشتیم و فقط علیزاده و برهانی رو داشتیم وقتی علیزاده هم که مصدوم شد
فقط برهانی موند خوب برهانی یه نفره تکو تنها چیکار می تونه بکنه
بازی توی شیراز هست استقلال هم دوتا گل زده و 10 نفره هم شده با یک مهاجم خوب شاید اون جور دفاع کردن هم طبیعی باشه
Last edited by shahin666; 15-11-2007 at 21:55.
باید یکی بعدی هم ببریم یا علی
تاييد ميشه.
من خودماستقلالي هستم و فيروز كريمي و مربيگريشو خيلي دوست دارم ولي از اين كاري كه با استقلال اهواز كرد خوشم نيومد و به نظرم يه جورايي نامرديه.
در ضمن همه ميدونيم حجازي چرا مي خواست كريمي رو بياره....
بازی دیروز در کل خوب نبود و دلیل هم زمین نا مساعد شبراز بود که دو تیم مجبور بودند فقط از توپ های هوایی استفاده کنند که از کیفیت بازی کاست
اما امتیاز گرفتن از تیم جوون شالاغم کار هر تیمی نیست اون هم تو شیراز
من نمی دونم میشه توضیح بدی
درضمن پیروزی مبارک
ناصر حجازي:
ظاهرا مشكل استقلال نشستن من روي نيمكت بودجمعه 25 آبان ماه 1386 20:00
![]()
جام جم آنلاين: مدير فني تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي 2 بر1 اين تيم مقابل مقاومت سپاسي شيراز گفت: شانس با ما يار بود كه توانستيم اين سه امتياز را به دست آوريم.
به گزارش ايسنا ، ناصر حجازي در مورد اين ديدار اظهار كرد: ما نقاط ضعف و قوت حريف را به طور كامل ميشناختيم. ميدانستم كه مقاومت قصد دارد تا از طريق اوتهاي بلند و سانتر از جناحين و استفاده از ضربات سر مهاجمان و هافبكهاي خود به گل برسد. از اين رو سعي كرديم تا آنها را پوشش داده و اجازه ندهيم حريف از اين طريق به گل دست يابد. هر چند كه گاهي نيز در هدف خود موفق نبوديم اما به هر حال توانستيم سه امتياز ارزشمند را به دست آوريم.
وي با اشاره به تعويض علي عليزاده مهاجم اين تيم گفت: قبل از آن كه از حريف گل بخوريم قصد تعويض عليزاده را داشتيم. تيم ما از روي اوتهاي بلند و ضربات سر تحت فشار بود و ما مجبور بوديم كه براي دفاع از گلهاي خود به لاك دفاعي فرو برويم. ضمن اين كه ما هفت بازيكن فيكس خود را نداشتيم.
حجازي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اعتراض شما به داوري و انتقال آن از طريق تلفن همراه به اصغر حاجيلو گفت: نسبت به داوري معترض نبودم ولي اين نكته را انتقال دادم كه بازيكنان فجر زماني كه صاحب اوت ميشوند از چند متر جلوتر اوت خود را پرتاب ميكنند.
وي با اشاره به بازي خوب مقاومت مقابل پرسپوليس در تهران گفت: متعجبم كه چرا وقتي فجر به اين خوبي روي زمين ميتواند كار كند اصرار دارد روي هوا بازي كند.
مدير فني تيم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در رابطه با نبودن نام "مجتبي جباري" در ليست هجده نفره تيم استقلال گفت: بازيكني كه بر سر تمرين نيايد در تركيب تيم جايي ندارد.
ناصر حجازي در مورد وضعيت نامشخص نيمكت استقلال گفت: ظاهرا مشكل تيم حضور من روي نيمكت بود ودر اين بازي و بازي قبل كه تيم را از بالا هدايت كردهام توانستيم ببريم و شش امتياز ممكن را بگيريم. نهايتا بردن استقلال مهم است.
جناب حجازي چون با قلعه نوعي مشكل داره به فيروز كريمي اوكي داد تا خودش تو استقلال بتونه بمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)