خواهش میکنم.. خودم دانلودشون نکردم، واسه همین نمیدونم همون چیزی بود که میخواستی یا نه..
امیدوارم از قبل پاس به کاکا باشه..
خواهش میکنم.. خودم دانلودشون نکردم، واسه همین نمیدونم همون چیزی بود که میخواستی یا نه..
امیدوارم از قبل پاس به کاکا باشه..
سلام..
این بازی رو که یادتونه :
میلان 4 - 1 لاتزیو
این گل چهارم میلان که کاکا زده. از اون گل های معروفشه !
از پشت محوطه جریمه شوت زده..
من که دانلود کردم و پشیمون نشدم..
اینم گل شوچنکو که به زوریخ زده..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی در چهار چوب بازی های جام یوفا بود و 1 - 0 به نفع میلان تموم شد..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گلی از گل های میلان خواستید بگید تا اگه پیدا کردم واستون بذارم..
شبکه 3
دوشنبه 15/7/87 کالیاری و میلان (پخش با تاخیر) ساعت 00:30
اث ميلان متوقف شد
اث ميلان كه در ورزشگاه اليا و به قضاوت روبرتو روزتي مقابل كالياري تيم انتهاي جدولي نبرد ميكرد ، موفق نشد ميزبان خود را تسليم كند و در نهايت با تساوي بدون گل متوقف شد .
تيمهاي اودينزه ، لاتزيو و اينترميلان با كسب ۱۳امتياز در ردههاي اول تاسوم قرار دارند و اث ميلان با ۱۰امتياز در مكان هشتم ايستاده است .
كالياري با كسب نتيجه مساوي برابر ميلان به نخستين امتياز خود دست يافت اما در همان مكان اخر جدول رده بندي ( رده بيستم ) قرار گرفت .
حيف اين ميلان كه آنجلوتي مربيشه. آرزوم اينه كه يه روزي اونو اخراج كنن.
![]()
سلام
من برگشتم
بعد تبعید حدودا یک ساله
رونالدينيو: در ميلان به اوج باز مى گردم
پس از چند فصل حضورى به ياد ماندنى در تركيب بارسا، بازيكن هميشه خندان آبى انارى پوشان نوكمپ را ترك كرد تا خاطرات حضورش در اين تيم سال ها در ذهن هواداران بارسا باقى بماند. رونالدينيو كه زمانى جام قهرمانان اروپا را با هم بازى هايش در بارسا فتح كرده بود هنوز نيز دلش با اين تيم است. انتقال پر سرو صداى رونى به ميلان آرزوى گاليانى را محقق كرد و كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان نيز به اين موضوع اطمينان دارد كه با حضور رونالدينيو وكاكا خط هافبك روسونرى ها مستحكم تر مى شود. بازيكن برزيلى سابق بارسا كه در چند بازى اخير در ميلان توانسته خودى نشان بدهد و اميد ها را براى بازگشتش به روزهاى اوج افزايش داده است، تك گل ميلان را در دربى مشهور ايتاليا مقابل اينتر به ثمر رساند. رونالدينيو در اولين مصاحبه اش از زمان انتقال به كالچو به سؤالات روزنامه ال موندو دپورتيوو پاسخ گفت.
پس از ترك بارسا توانسته ايد خودتان را با شرايط جديد وفق بدهيد
از زمان حضورم در ايتاليا با مشكل جدى روبه رو نشدم. تاكنون كه شرايط خوب پيش مى رود. فضاى ليگ ايتاليا با لاليگا اندكى متفاوت است. شهر ميلان مردمان مهربان و فوتبالدوستى دارد. در حال حاضر مشغول فراگيرى زبان ايتاليايى هستم و اين موضوع بسيار برايم جالب است.
پس از حضور در ميلان با چه برخورد هايى روبه رو شده ايد
هواداران ميلان از حضورم در اين تيم بسيار هيجان زده شده اند. از بدو ورودم با برخورد هاى بسيار خوبى روبه رو شده ام . حتى شمار تماشاگران بازى هاى ميلان نيز افزايش يافته است.
از ترك بارسا ناراحت نيستيد
شرايط اينگونه رقم خورد. هنوز هم دوست دارم ناكامى هاى بارسا پايان يابد و هواداران اين تيم شاهد موفقيت هاى آبى انارى پوشان باشند. دوستان زيادى در بارسا دارم و هرازگاهى با آنها تلفنى صحبت مى كنم. به خاطر دوستانم وهواداران اين تيم از صميم قلب مى خواهم بارسا در اين فصل فاتح لاليگاو جام قهرمانان اروپا شود.
گل سرنوشت سازى در مصاف با اينتر به ثمر رسانديد
در اين بازى هواداران ميلان به شدت تشويقم مى كردند. خاطرات دوران اوج در بارسا در ذهنم تداعى شد. هميشه اين تشويق ها انگيزه اى فوق العاده اى در من ايجاد مى كند.
دلتان براى نوكمپ تنگ مى شود
هيچ وقت دوست نداشتم بارسا و دوستانم را دراين تيم ترك كنم. درست است نوكمپ را ترك كردم اما با اين تيم كه براى هميشه خداحافظى نكردم. بارسا خانه من است و هر زمان كه شرايط مهيا باشد ممكن است به اين تيم بازگردم.
تعامل تان با پپ گوارديولا چگونه بود
زياد او را نمى شناختم اما زمانى كه با او صحبت مى كردم به نظرم فردى با شخصيت آمد. هميشه مرا به خاطر بازى هايم در بارسا تحسين مى كرد. رفتارش با من بسيار محترمانه بود. از اينكه مى بينم گوارديولا توانسته با دوستانم تيمى كامل بسازد بسيارخوشحالم.
مسى همه را محو خود كرده است. بازى هاى او شما را به ياد روزهاياوج تان نمى اندازد
براى من بازى هاى زيباى مسى موضوع عجيبى نيست چون پس از آشنايى مان با لئو مشخص بود بازيكن بزرگى خواهد شد. روزى فرا مى رسد كه به خاطر بازى در كنار مسى به خود مى بالم. زمانى كه بازى هاى او را مى بينم به ياد مارادونا مى افتم. در حال حاضر فرصت زيادى براى صحبت با او پيدا نمى كنم اما به طور مداوم به يكديگر پيام مى فرستيم.
آيا مسى بهترين بازيكن حال حاضر جهان است
بله البته در كنار كاكا و كريس رونالدو.
از ميان كريس و لئو دوست داريد كدام يك توپ طلا را از آن خود كند
نمى خواهم در اين موضوع به يك نفر راى بدهم. مى خواستم دو توپ طلا وجود داشته باشد كه يكى را به لئو و ديگرى را به كاكا اهدا كنند. (با خنده) از مسؤولان فيفا مى خواهم در اين فصل دو توپ طلا اهدا كنند؛ يكى به مسى و يكى به كاكا.
دوست داريد كداميك از بازيكنان بارسا به ميلان بپيوندد
كارلوس پويول. پيشتر نيز صحبت هايى در مورد پيوستن پويول به ميلان بر سر زبان ها بود.
پويول مى تواند جانشين مناسبى براى مالدينى باشد
كارلوس بازيكن بزرگ و متعصبى است. او و پائولو از بزرگان تاريخ فوتبال دنيا هستند و بايد الگويى براى تمامى بازيكنان باشند. فكر مى كنم با بازنشستگى مالدينى، پويول مى تواند جاى خالى او را پر كند.
از ديدار مقابل اينتر و فوتبال در كالچو كمى بيشتر صحبت كنيد.
بازى بسيار زيبا و ديدنى شد. اين ديدار با روزها ابتدايى حضورم در ميلان همزمان شد. اولين مرتبه بود كه اين همه تماشاگر در سن سيرو مى ديدم. سرانجام توانستيم نتيجه بازى را به سود خودمان به پايان برسانيم. از اينكه مى ديدم ژوزه مورينيو سرمربى تيم مقابل است هيجان زيادى داشتم. مورينيو واقعاً مربى بزرگى است و به كار با او بسيارعلاقه مندم چون هميشه به دنبال پيروزى است. از فوتبال ايتاليا نيز لذت مى برم. در بارسلونا نيز طرفدار بازى هاى ابراهيموويچ، آدريانو و دل پيرو بودم و از بازى هاى آنها به وجد مى آمدم. سازماندهى ها در كالچو درمقايسه با لا ليگا تفاوت هايى دارد و پس از ۵ سال در ليگ اسپانيا به اندكى زمان براى تطبيق با ليگ ايتاليا نياز دارم.
چه اتفاقى براى بارسا رخ داد كه پس از آن همه بازى هاى زيبا ناگهان با ناكامى بسيارى روبه رو شد
به طور دقيق نمى دانم. با رايكارد به خوبى نتيجه مى گرفتيم اما به نظر مى آمد كه دوران فرانك با بارسا به پايان رسيده است. ديگر دوست ندارم در مورد ناكامى هاى بارسا صحبت كنم چون مى خواهم فقط خاطرات خوش و به ياد ماندنى با اين تيم را در ذهنم تداعى كنم. روزهاى ابتدايى حضورم در ميلان شبيه زمان ورودم به بارسا بود. زمانى كه به جمع آبى انارى پوشان پيوستم اين تيم نيز همانند اين فصل ميلان در جام قهرمانان اروپا حضور نداشت. هواداران ميلان از من مى خواهند كه همان بازيكن روزهاى اوج بارسا باشم؛ با تكنيك، هميشه خنده رو و آرام .
در ميلان با توجه به تعداد برزيلى ها به نظر مى رسد كه شرايط خوبى داريد
بله. ديدا، كاكا و امرسون را بيش از ۱۰ سال است كه مى شناسم. البته پاتو نيز به اين بازيكنان پيوسته است. سيدورف كه مليت برزيلى نيز دارد در ميلان سابقه طولانى دارد. در كل ميلان تيمى بسيار خوب است و آنچلوتى نيز بسيار به من كمك مى كند.
مى گويند سيلويو برلوسكنى، نخست وزير ايتاليا به شدت به بازى شما علاقه دارد
بله در اين رابطه اظهارنظرهاى او راشنيده ام. برلوسكنى شخصيت كاريزماتيكى دارد كه به شدت به فوتبال و ميلانعلاقه مند است.
نستا دوشنبه استارت مى زند
دكتر ماسيمو مانارا پزشك باشگاه ميلان در رابطه با آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم تيم روسونرى به فاوالى، كالادزه ، پيرلو و نستا اشاره كرد.مارانا در گفت و گو با كانال تلويزيونى ميلان گفت: «جوزپه فاوالى تمرينات قدرتى خود را خيلى خوب آغاز كرده است. كالادزه هم در آخرين تست ها نشان داد در شرايط خيلى خوبى قرار گرفته و آماده بازگشت به ميدان مى شود. پيرلو هم تا ۱۵ روز ديگر مى تواند براى حضور در تركيب ميلان خود را آماده كند و اما بهترين خبر در رابطه با نستا است. معاينات آخر بيانگر اين است كه آلساندرو از روز دوشنبه مى تواند در كنار ساير بازيكنان به تمرين بپردازد. وى در رابطه با بوريلو هم اذعان داشت اين بازيكن تا يك هفته ديگر باز مى گردد.
پيرلو از روحيه خوبى برخوردار است
آندرى پيرلو، هافبك ملى پوش ميلان در ۱۶ سپتامبر بر اثر يك ضربه كه به پاى راستش وارد شد، مصدوم شد و مدتى است كه از ميادين به دور است. او به هواداران ميلان اطمينان داد كه دوران نقاهت را به خوبى سپرى كرده است و در شرايط خوبى قرار دارد: «احساس خوبى دارم و بهتر هستم اما هنوز به زمان نياز دارم تا به صورت كامل بهبود يابم. تيم بدون من هم عملكرد خوبى داشته است. گتوسو، آمبروسينى و سيدورف بسيار خوب كار كرده اند. امسال تيم هاى ايتاليايى بسيار قوى تر شده اند و فصل سختى را پيش رو داريم.»او دربى ميلان را از دست داد و از اين موضوع بسيار ناراحت است: «نتيجه خوبى بود اما دوست داشتم كه بازى مى كردم.»با وجود شروعى ضعيف روسونرى در صدد باز كردن راهشان به صدر جدول هستند. پيرلو بشدت اميدوار است كه تيمش قهرمانى سرى A را به دست آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)