تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 58 از 2014 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadmehrdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض پرسپوليس فردا شب راهي همدان مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، در هفته هفتم ليگ برتر ايران سرخپوشان تهراني اين هفته اولين بازي تاريخ فوتبال خود را برابر پاس همدان برگزار خواهد كرد چرا كه تا كنون استان همدان هيچ نماينده اي را مسابقات ليگ نداشته است.
    روز چهارشنبه از ساعت 18 الي 19:30، تمرين موردنظر برگزار مي شود و بعد از صرف شام ، كاروان بازيكنان، اعضاي كادر فني و مديريتي، ساعت 23:30 تهران را به مقصد همدان ترك كرده و در هتل پارسيان اين شهر مستقر مي شوند.
    پرسپوليس، در ساعت 20 روز پنج شنبه به مصاف تيم فوتبال پاس همدان خواهد رفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadmehrdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض رضايي: از تعويضم ناراحت نبودم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به شايعه اختلافش با سرمربي تيم به دليل تعويض گفت: براي نتيجه تساوي ناراحت بودم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، شيث رضايي در پاسخ به شايعه ناراحتي‌اش از افشين قطبي به دليل تعويض در ديدار برابر مقاومت سپاسي، مصاحبه اي را انجام داده كه آن را مي‌خوانيم:

س: ظاهرا از مسائل ايجاد شده در بازي برابر مقاومت سپاسي شيراز و تعويض در پايان نيمه اول هنوز گله منديد؟
    اختيار مسائل فني بر عهده مربيان است و در اين مورد اظهار نظر خاصي نداشته و اگر هم مسئله اي بوده، ناراحتي زودگذري بود كه رفع شد. مهم اين است كه وجودم در اختيار پرسپوليس است و بعد از كسب تساوي دلخور بودم.

س: ديدار برابر پاس همدان را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    سال گذشته به پاس گل زدم و امروز هم آماده ام تا اگر مربيان به من فرصت بازي بدهند، در اين بازي هم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.

س: اينكه مي گويند با افشين قطبي اختلاف داريد، از كجا نشات مي گيرد؟
    همه آن شايعات به خاطر آن 45 دقيقه اي است كه تعويض شدم. به راستي 45 دقيقه بازي نكردن من آنقدر مهم است كه اينگونه ادعا شود؟ مهم اين است كه 450 دقيقه هم روي نيمكت بنشينم و به خاطر نام بلند پرسپوليس، تحمل كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بدون شك شیث رضایی یكی از بهترین های تیم فوتبال پرسپولیس طی سال های گذشته بوده است. بازیكنی كه توانسته است یك سیر صعودی خوب را پشت سر بگذارد. بازیكنی كه بدون حاشیه طی ۳ ، ۴ سال اخیر، بازی های خوبی را برای پرسپولیس انجام داد ودر حال حاضر هم انجام می دهد. شیث در روز بازی ۲ تیم پرسپولیس ومقاومت سپاسی هم در زمره یكی از بهترین های میدان بود اما بدون دلیل خاصی او در نیمه دوم جای خودش را به زارعی داد تا پرسپولس از داشتن یك دفاع راست خوب در این نیمه محروم شود. رضایی در طول ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت خوب دوید، در كارهای دفاعی موفق ظاهر شد ودر كار حمله نیز یكی از بازیكنانی بود كه هر بار جلو آمد، دفاع مقاومت سپاسی را با مشكل روبه رو ساخت. با بیرون رفتن شیث از زمین جناح چپ تیم مقاومت سپاسی روحیه دوباره ای گرفت وتوانست ازخلاء او نهایت استفاده را كرده ودر نیمه دوم فشارهای بسیاری را بر روی دروازه پرسپولیس وارد آورد.بیرون رفتن شیث رضایی از زمین تعجب هواداران پرسپولیس را نیز به همراه داشت، تماشاگرانی كه نمی دانستند به چه دلیل مسعود زارعی جانشین شیث رضایی شده است . در همین ارتباط مصاحبه ای را با رضایی انجام داده ایم كه با هم می خوانیم:
    ● دلیل تعویض تو در بازی با مقاومت سپاسی چه بود؟
    ▪ اگر بگویم نمی دانم، شاید باورتان نشود اما من به اعتقاد خودم خوب كار كرده بودم ومی توانستم برای پرسپولیس مؤثر باشم.
    ● یعنی از عملكرد خودت در ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت سپاسی راضی بودی؟
    ▪ صددرصد. من تمام وظایفی را كه در زمین به من محول شده بود را مو به مو اجرا كردم وبراساس گفته خیلی ها یكی از بهترین های پرسپولیس در بازی عصر جمعه بودم.
    ● خیلی ها فكر می كنند كه استیلی دستور تعویض تو را داده است، نه قطبی. نظرت خودت در این باره چیست؟
    ▪ برای من دیگر چه فرقی می كند كه چه كسی دستور تعویضم را داده است. من همیشه در فوتبال یاد گرفته ام كه به تصمیم مربیان خودم احترام بگذارم كه این كار را هم می كنم وهیچ اعتراضی هم نداشته و ندارم.
    ● اما خیلی ها از تعویض تو تعجب كردند؟
    ▪ من هم مثل آنها از تعویض خودم متعجب شدم. من تا آن موقع كه در زمین بودم در كار حمله بسیار خوب ظاهر شدم ودر كار دفاع نیز تمامی وظایف محوله را انجام دادم. من در همان ۴۵ دقیقه اول ۲ پاس تك به تك گل به حسین بادامكی و محسن خلیلی دادم.
    ● خب، با این عملكرد تعویض تو خیلی منطقی به نظر نمی رسد، اینطور نیست؟
    ▪ من چنین حرفی را نمی زنم. من اعتقادم این است كه تمامی كارهایی كه یك بازیكن باید در زمین انجام دهد را انجام دادم . دیگر نمی دانم كه باید در آن بازی چكار می كردم كه نكردم!
    ● اما گویا مربیان از عملكرد تو رضایت چندانی نداشتند؟
    ▪ قطعاً رضایت نداشتند كه حكم به تعویض من دادند اما من در بازی با مقاومت خوب ظاهر شدم، اما اینكه می گویند آقای قطبی گفته اند، كه من در كار دفاعی مشكل داشته ام، من می پذیرم چرا كه قطعاً ایشان در بیرون از زمین بیشتر از خود من ضعف هایم را دیده اند.
    ● ابتدای فصل از موهایت اشكال گرفتند وحالا از نوع بازی ات، نظرت در این باره چیست؟
    ▪ من ابتدای فصل به خاطر احترامی كه برای مربیان پرسپولیس قائل بودم، موهایم را زدم تا بنوعی خواسته آنها را عملی كرده باشم وحالا هم تمام تلاشم را می كنم تا با برطرف كردن ضعف هایم دوباره همان بازیكنی شوم كه حمید خان و آقای قطبی می خواهند.
    ● گویا مربیان اعتقاد دارند، كه تو توانایی بازی در پست دفاع راست را نداری، چنین ادعایی را می پذیری؟
    ▪ چرا باید بپذیرم. من ۴ سال است كه دارم در پست دفاع راست بازی می كنم، ودر این ۴ سال نیز مربیان مختلف از عملكرد من راضی بوده اند . شاید در این پست ضعف هایی هم داشته باشم اما این به آن معنا نیست كه من توانایی بازی كردن در پست دفاع راست را ندارم.
    ● پس مشكل اصلی در تعویض تو چه بود؟
    ▪ بگذریم. فكر می كنم مشكل جای دیگری بوده است.
    ● نمی خواهی آشكارتر حرف بزنی؟
    ▪ فكر می كنم دیگر در این زمینه صحیح نیست كه حرفی بزنم. من به بازی خودم اعتقاد دارم و به خواسته مربیان نیز احترام می گذارم. من از این پس تمام تلاش خودم را به كار خواهم بست تا بازیكن مورد نظر آنها باشم.
    ● می گویند، در ۲ گلی كه پرسپولیس در نیمه اول خورد، تو هم نقش داشته ای؟
    ▪ فیلم بازی را نه یكبار، بلكه بارها ببینید، من هیچ نقشی در پذیرش ۲ گل مقاومت سپاسی نداشتم. هر ۲ گل از عمق به ثمر رسید واین در حالی بود كه من در پست دفاع راست بازی می كردم.
    ● خیلی دوست داری بدانی كه چه كسی دستور تعویض تو را صادر كرده است؟
    ▪ باور كنید دیگر برام اهمیتی ندارد.
    ● پس می دانی كه چه كسی دستور تعویض تو را داده است؟
    ▪ بله . اما لزومی نیست كه آن را بیان كنم.
    ● ناراحت نیستی؟
    ▪ از اینكه پرسپولیس بازی برده را با تساوی عوض كرد، خیلی ناراحتم، اما از اینكه خودم در نیمه دوم تعویض شدم، نه.
    ● فكر می كنی در بازی با پاس همدان جزو نفرات اصلی باشی؟
    ▪ مگر چه اتفاقی افتاده است كه چنین فكری بكنم. در یك بازی مربیان تصمیم به تعویض من گرفتند كاری كه در فوتبال رایج است واین مربوط به این نمی شودكه آنها بازی مرا قبول دارند ، یا نه .

مصاحبه: روزنامه ابرار ورزشی

اه اه اه به این بازیکن مزخرف که حالا اینقدر ادعا داره که بعد تعویضش ناراحت میشه

کیه که ندونه بعد تعویضش ناراحت شد؟؟؟ اینقدر ناراحت که هرچی خواست گفت(نمردیمو معنی احترامو هم

فهمیدیم)

در کل اگه من بودم دیگه بازیش نمیدادم

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اه اه اه به این بازیکن مزخرف که حالا اینقدر ادعا داره که بعد تعویضش ناراحت میشه

کیه که ندونه بعد تعویضش ناراحت شد؟؟؟ اینقدر ناراحت که هرچی خواست گفت(نمردیمو معنی احترامو هم

فهمیدیم)

در کل اگه من بودم دیگه بازیش نمیدادم
    سلام

درسته اخلاق چندان مناسبی نداره این شیث ؛
    ولی تو اون جناح راست واقعا نفوذای خطرناکی رو
    انجام میده .
    ولی مشکل بازیش اینجاست که ( جدیدا ) وقتی
    نفوذ میکنه ، سریع برنمگیرده و پشت سرش خالی
    میشه . تعویضش هم فکر میکنم به همین علت بود .

ایشالا مشکلات خط دفاع حل شه .

یا حق

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام

از همه این حرفها که بگذریم ، هیچ بازیکنی نباید به تعویض شدنش اعتراض کنه .
    بزرگترین بازیکن های دنیا هم به اندازه بعضی از بازیکن های ایرانی ، از تعویض شدن شون دلخور نمیشن .

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : شيث رضايي : به خاطر پرسپوليس نيمكت نشين مي شوم

شیث رضایی جوان 23 ساله تیم پرسپولیس که علی رغم جوانی سابقه بستن بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر بازو دارد , اظهار نظر ارائه شده از سوی او در برخی جراید را اغراق شده و دور از ذهن دانست.
    گفتگو با شيث رضايي :
    ظاهرا از مسائل ایجاد شده در بازی برابر مقاومت سپاسی شیراز و تعویض در پایان نیمه اول هنوز گله مندید؟
    اختیار مسائل فنی بر عهده مربیان است و من در این مورد اظهار نظر خاصی نداشته و اگر هم مساله ای بوده , ناراحتی زودگذری بود که رفع شد. مهم این است که وجود من در اختیار پرسپولیس است و من بعد از کسب نتیجه مساوی دلخور بودم.
    بازی با پاس همدان را چطور ارزیابی می کنید ؟
    سال گذشته من به پاس گل زدم و امروز هم آماده ام تا اگر مربیان به من فرصت بازی بدهند در این بازی هم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.
    اینکه می گویند با افشین قطبی اختلاف دارید از کجا نشات می گیرد؟
    همه آن شایعات به خاطر آن 45 دقیقه ای است که تعویض شدم. آیا به راستی 45 دقیقه بازی نکردن من آنقدر مهم است که اینگونه ادعا شود. مهم این است که من 450 دقیقه هم روی نیمکت بنشینم به خاطر نام بلند پرسپولیس تحمل می کنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شيث بازيكنه خوبيه ولي زياد پا به توپ ميشه و دفاع رو ول ميكنه . خليلي هم كه با پاس ندادناش اعصاب همه رو خورد كرده . خدا كنه امشب پاس رو ببريم وگرنه صد در صد رفتيم تو حاشيه .

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

انشاالله که می بریم.
    امیدوارم تماشاگران هم همراهی کنند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه نبریم کارمون تمومه محاله قهرمان بشیم چون خفن میریم توی حاشیه هر چند الانم یکم هستیم
    انشا ا.. که ببریم
    همگی دعا کنید این فصل قهرمان بشیم
    (اگه قهرمان بشیم اولین تیم خواهیم بود که در لیگ برتر دو بار عنوان قهرمانی رو بدست اورده)

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در حاشيه ديدار تيم هاي پاس و پرسپوليس

كاشاني به شدت از اوليايي و كانون هواداران همدان انتقاد كرد

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس به دليل انتشار خبري مبني بر دوپينگي بودن چند بازيكن سرخ تهراني به شدت از مدير عامل و كانون هواداران پاس همدان انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در آستانه برگزاري ديدار تيم هاي پاس همدان و پرسپوليس در هفته هفتم ليگ برتر در حالي كه كاظم اوليايي براي خوش آمدگويي به استقبال مدير عامل و بازيكنان پرسپوليس رفته به شدت حبيب كاشاني از مدير عامل پاس همدان انتقاد كرد چرا كه وي خبر كانون هواداران پاس همدان مبني بر دوپينگي بودن بازيكنان تيمش كه در يكي از نشريات منتشره شده بود، تكذيب و از آنها انتقاد كرد.
    اوليايي كه با شنيدن اين خبر از مسئولان كانون هواداران تيمش انتقاد كرد و آنها در پاسخ به خشم مدير عامل مدعي شدند تا كنون اطلاعيه اي مبني بر دوپينگي بودن بازيكنان پرسپوليس منتشر نكرده اند.
    *مانند ساير ديدارهاي خانگي پاس همدان همچنان تماشاگران زيادي پشت درهاي بسته ورزشگاه قدس قرار گرفته اند و بنا بر اخبار منتشره از بليت مسابقه نماينده همداني برابر پرسپوليس بالاتر از مبلغ 10 هزار تومان به فروش مي رسد.
    *كادر فني پاس همدان در روزهاي گذشته اعلام كرده بودند كه جلسه تمريني پيش از مسابقه پشت درهاي بسته انجام مي شود، اما امروز صبح پاس با حضور پرشور هواداران تمرين را برگزار كردند و وينگو بگوويچ، سرمربي تيم بيش از سايرين مورد حمايت تماشاگران قرار گرفت.
    جلسه تمريني پرسپوليس به صلاحديد كادر فني اين تيم در همدان برگزار نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •