بدون شك شیث رضایی یكی از بهترین های تیم فوتبال پرسپولیس طی سال های گذشته بوده است. بازیكنی كه توانسته است یك سیر صعودی خوب را پشت سر بگذارد. بازیكنی كه بدون حاشیه طی ۳ ، ۴ سال اخیر، بازی های خوبی را برای پرسپولیس انجام داد ودر حال حاضر هم انجام می دهد. شیث در روز بازی ۲ تیم پرسپولیس ومقاومت سپاسی هم در زمره یكی از بهترین های میدان بود اما بدون دلیل خاصی او در نیمه دوم جای خودش را به زارعی داد تا پرسپولس از داشتن یك دفاع راست خوب در این نیمه محروم شود. رضایی در طول ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت خوب دوید، در كارهای دفاعی موفق ظاهر شد ودر كار حمله نیز یكی از بازیكنانی بود كه هر بار جلو آمد، دفاع مقاومت سپاسی را با مشكل روبه رو ساخت. با بیرون رفتن شیث از زمین جناح چپ تیم مقاومت سپاسی روحیه دوباره ای گرفت وتوانست ازخلاء او نهایت استفاده را كرده ودر نیمه دوم فشارهای بسیاری را بر روی دروازه پرسپولیس وارد آورد.بیرون رفتن شیث رضایی از زمین تعجب هواداران پرسپولیس را نیز به همراه داشت، تماشاگرانی كه نمی دانستند به چه دلیل مسعود زارعی جانشین شیث رضایی شده است . در همین ارتباط مصاحبه ای را با رضایی انجام داده ایم كه با هم می خوانیم:
● دلیل تعویض تو در بازی با مقاومت سپاسی چه بود؟
▪ اگر بگویم نمی دانم، شاید باورتان نشود اما من به اعتقاد خودم خوب كار كرده بودم ومی توانستم برای پرسپولیس مؤثر باشم.
● یعنی از عملكرد خودت در ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت سپاسی راضی بودی؟
▪ صددرصد. من تمام وظایفی را كه در زمین به من محول شده بود را مو به مو اجرا كردم وبراساس گفته خیلی ها یكی از بهترین های پرسپولیس در بازی عصر جمعه بودم.
● خیلی ها فكر می كنند كه استیلی دستور تعویض تو را داده است، نه قطبی. نظرت خودت در این باره چیست؟
▪ برای من دیگر چه فرقی می كند كه چه كسی دستور تعویضم را داده است. من همیشه در فوتبال یاد گرفته ام كه به تصمیم مربیان خودم احترام بگذارم كه این كار را هم می كنم وهیچ اعتراضی هم نداشته و ندارم.
● اما خیلی ها از تعویض تو تعجب كردند؟
▪ من هم مثل آنها از تعویض خودم متعجب شدم. من تا آن موقع كه در زمین بودم در كار حمله بسیار خوب ظاهر شدم ودر كار دفاع نیز تمامی وظایف محوله را انجام دادم. من در همان ۴۵ دقیقه اول ۲ پاس تك به تك گل به حسین بادامكی و محسن خلیلی دادم.
● خب، با این عملكرد تعویض تو خیلی منطقی به نظر نمی رسد، اینطور نیست؟
▪ من چنین حرفی را نمی زنم. من اعتقادم این است كه تمامی كارهایی كه یك بازیكن باید در زمین انجام دهد را انجام دادم . دیگر نمی دانم كه باید در آن بازی چكار می كردم كه نكردم!
● اما گویا مربیان از عملكرد تو رضایت چندانی نداشتند؟
▪ قطعاً رضایت نداشتند كه حكم به تعویض من دادند اما من در بازی با مقاومت خوب ظاهر شدم، اما اینكه می گویند آقای قطبی گفته اند، كه من در كار دفاعی مشكل داشته ام، من می پذیرم چرا كه قطعاً ایشان در بیرون از زمین بیشتر از خود من ضعف هایم را دیده اند.
● ابتدای فصل از موهایت اشكال گرفتند وحالا از نوع بازی ات، نظرت در این باره چیست؟
▪ من ابتدای فصل به خاطر احترامی كه برای مربیان پرسپولیس قائل بودم، موهایم را زدم تا بنوعی خواسته آنها را عملی كرده باشم وحالا هم تمام تلاشم را می كنم تا با برطرف كردن ضعف هایم دوباره همان بازیكنی شوم كه حمید خان و آقای قطبی می خواهند.
● گویا مربیان اعتقاد دارند، كه تو توانایی بازی در پست دفاع راست را نداری، چنین ادعایی را می پذیری؟
▪ چرا باید بپذیرم. من ۴ سال است كه دارم در پست دفاع راست بازی می كنم، ودر این ۴ سال نیز مربیان مختلف از عملكرد من راضی بوده اند . شاید در این پست ضعف هایی هم داشته باشم اما این به آن معنا نیست كه من توانایی بازی كردن در پست دفاع راست را ندارم.
● پس مشكل اصلی در تعویض تو چه بود؟
▪ بگذریم. فكر می كنم مشكل جای دیگری بوده است.
● نمی خواهی آشكارتر حرف بزنی؟
▪ فكر می كنم دیگر در این زمینه صحیح نیست كه حرفی بزنم. من به بازی خودم اعتقاد دارم و به خواسته مربیان نیز احترام می گذارم. من از این پس تمام تلاش خودم را به كار خواهم بست تا بازیكن مورد نظر آنها باشم.
● می گویند، در ۲ گلی كه پرسپولیس در نیمه اول خورد، تو هم نقش داشته ای؟
▪ فیلم بازی را نه یكبار، بلكه بارها ببینید، من هیچ نقشی در پذیرش ۲ گل مقاومت سپاسی نداشتم. هر ۲ گل از عمق به ثمر رسید واین در حالی بود كه من در پست دفاع راست بازی می كردم.
● خیلی دوست داری بدانی كه چه كسی دستور تعویض تو را صادر كرده است؟
▪ باور كنید دیگر برام اهمیتی ندارد.
● پس می دانی كه چه كسی دستور تعویض تو را داده است؟
▪ بله . اما لزومی نیست كه آن را بیان كنم.
● ناراحت نیستی؟
▪ از اینكه پرسپولیس بازی برده را با تساوی عوض كرد، خیلی ناراحتم، اما از اینكه خودم در نیمه دوم تعویض شدم، نه.
● فكر می كنی در بازی با پاس همدان جزو نفرات اصلی باشی؟
▪ مگر چه اتفاقی افتاده است كه چنین فكری بكنم. در یك بازی مربیان تصمیم به تعویض من گرفتند كاری كه در فوتبال رایج است واین مربوط به این نمی شودكه آنها بازی مرا قبول دارند ، یا نه .
مصاحبه: روزنامه ابرار ورزشی