در نشست خبري باشگاه پرسپوليس
كاشاني: مانند آبراموويچ چاه نفت ندارم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: آبراموويچ نيستم كه با درآمد نفتي خود اين باشگاه را اداره كنم.
حبيب كاشاني در نشست خبري امروز باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس خانواده بزرگي است كه نه تنها در داخل، بلكه در خارج از كشور نيز هواداران بيشماري دارد و زماني كه تيم پيروز ميشود از سراسر جهان پيام تبريك دريافت ميكنيم.
وي افزود: در هر خانوادهاي ممكن است اختلاف وجود داشته باشد؛ اما ميخواهيم با نهايت توان حاشيهها را كم كنيم و در ديدار برابر استقلال جوانمردانه بازي كنيم. براي حفظ تداوم صدرنشيني در ليگ بايد استقلال را شكست دهيم.
كاشاني در خصوص شايعه بركناري خود اظهار داشت: مدير عامل باشگاه از سوي رياست مجمع انتخاب ميشود، من هم به مدت 2 سال انتخاب شدهام و با قدرت به كارم ادامه ميدهم. مجمع باشگاه اين اختيار را دارد در صورتي كه من ضعيف كار كنم و عملكرد موفقي نداشته باشم، من را بر كنار كنند.
مدير عامل پرسپوليس در خصوص علت ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان اين تيم گفت: آنها ممنوع المصاحبه نيستند؛ ولي در آستانه مسابقه حساس با استقلال تصميم گرفتم براي كنترل حاشيهها بازيكنان كمتر مصاحبه كنند.
كاشاني در مورد خبر بركناري حسن بيادي از پرسپوليس عنوان كرد: اين خبر صحت ندارد و ايشان با قدرت به كار خود ادامه مي دهد.
وي در مورد حرف هاي فتح الله زاده مبني بر كمك 5/1 ميلياردي سازمان به پرسپولس گفت: شفاف عمل ميكنيم. در اين مدت تنها 100 ميليون تومان از سوي رئيس سازمان ليگ دريافت كرده ايم.
كاشاني در مورد اظهارات سخنگوي استقلال مبني بر اينكه رئيس سازمان به برنامه باشگاه ها پول مي دهد، عنوان كرد: ساعدي نبايد اين حرف را بزند. سازمان بايد اين مسائل را بررسي كند. از روزي كه مديرعامل شدمف برنامهام را تهيه كردهام؛ اما شرايط مالي باشگاه مساعد نيست. بازيكنان و اشخاص ديگر مطالبات زيادي از باشگاه دارند. در سه ماه و ده روزي كه من به پرسپوليس آمدهام هيچ گونه كمك مالي دريافت نكردهايم.
وي افزود: مي دانم باشگاه بايد سياست كل داشته باشد. معتقدم بايد برنامه كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت داشته باشيم تا به هدفمان برسيم.
مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: در ديدار برابر ذوب آهن پيروز شديم؛ اما بازيكنان حريف نفري 500 هزار تومان پاداش دريافت كردند و ما حتي 200 هزار تومان نداشتم كه به بازيكنان هديه كنيم.
وي ادامه داد: پرسپوليس رئال مادريد نيست كه از طريق بليت فروشي در آمدزايي كند. تنها منبع در آمد ما حاميان مالي هستند. آنها در فصل جاري به خوبي ما را حمايت كردند. سازمان نيز از ما برنامه خواسته است كه برنامه مدوني را در اختيار آنها قرار دادهايم.
وي ادامه داد: تلاش ميكنيم با كمك رئيس جمهور مسائل مالياتي بازيكنان را حل كنيم تا آنها در دوران بازنشستگي دچار بحران نشوند.
كاشاني در مورد شايعهاي كه گفته ميشود داور اسپانيايي در دربي به نفع استقلال قضاوت خواهد كرد، گفت: اين شايعات بي اساس است. داوران دربي زير نظر فيفا هستند و Afc نيز براي مسابقات نظارت ميكند. ضمن اينكه داوران اسپانيايي اصول اخلاقي و حرفهاي را رعايت ميكنند و عادلانه قضاوت خواهند كرد.
كاشاني در مورد اين مسئله كه رئيس سازمان تربيت بدني مخالف حضور كاشاني در باشگاه پرسپوليس است گفت: صحت ندارد. اگر سازمان مخالف من بود، علي آبادي حكم مديريت من را امضا نميكرد. در جلساتي كه با او داشتم چنين مسئلهاي را مطرح نكرده است.
وي افزود: رئيس سازمان مانند پدر خانواده است و هيچ پدري با فرزندش درگير نميشود و اميدوارم در روزهاي آتي كمك مالي به دستمان برسد.
مدير عامل پرسپوليس در خصوص كاپيتاني اين تيم گفت: در تيم ما كسوت مهمترين عامل كاپيتاني است و با اين حال من از نوري تشكر ميكنم كه با وجود آنكه بازيكن قديمي تر از نيكبخت بود بازوبند را به اين بازيكن داد. اين حركت قابل تقدير است.
كاشاني در مورد تغيير مديران باشگاه پرسپوليس و عدم جذب حامي مالي عنوان كرد: من آبراوموويچ نيستم كه با در آمد شخصي و پول چاه هاي نفت خود پرسپوليس را اداره كنم. زماني كه آمدم مسئولان تاكيد داشتند اين باشگاه مشكل مديريتي دارد. با اين شناخت وارد باشگاه شدم. براي سال 87 برنامههاي زيادي دارم. اميدوارم برابر برنامهها هزينهها تامين شود.
وي ادامه داد: حامي مالي اين فصل 2 برابر فصل گذشته پول داده است. با اين حال هزينههاي باشگاه بالاست. تاكنون با تعامل ورزشي مسائل را حل كرده ايم و اميدوارم تا روز آخر ادامه داشته باشد.
كاشاني در مورد جذب بازيكنان جديد گفت: 2 بازيكن خارجي مورد نظر ما هستند و بعد از دربي در خصوص جذب آنها تصميم گيري خواهيم كرد. در صورت توافق با حاميان مالي براي جذب آنها مذاكره ميكنيم.
كاشاني در مورد مشكل رافائل با باشگاه پرسپوليس گفت: كيومرث هاشمي تماس هاي زيادي با ما در اين مورد داشته است و گزارش مفصل رافائل به او داده شده است. بعد از دربي به طور جدي اين موضوع را پيگيري ميكنيم. وكيل حقوقي باشگاه در ايتاليا موضوع را پيگيري ميكند.
رافائل 135 هزار يورو از باشگاه درخواست كرده است كه اين مبلغ براي ما زياد است.
وي افزود: زماني كه رافائل آمد، به كمك مربي وقت پرسپوليس بدون تست پزشكي با او قرار داد امضا شد در حالي كه رافائل هپاتيت داشت و طبق قانون فيفا براي حضور در مسابقات اين بازيكن تست پزشكي نداده و بازيكني كه هپاتيت دارد نميتواند در مسابقات شركت كند.
كاشاني در مورد اينكه در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال به چه كسي راي خواهد داد، گفت: راي من شخصي نيست. راي تمام بازيكنان و مربيان و اعضاي باشگاه است. بايد بر اساس خرد جمعي راي بدهم.
كاشاني در مورد پاداش پيروزي بر استقلال تصريح كرد: تاكنون به طور رسمي چيزي را به عنوان پاداش اعلام نكرده ايم؛ اما دوستان قول پاداش هاي زيادي را به بازيكنان دادهاند و در صورت پيروزي در اين مسابقه پاداش خوبي به بازيكنان مي دهيم.