ببخشید Ps3 های Ntsc-j با Pal چه فرقی دارند و کدام بهتر است ؟
با عرض معذرت اگر شما Ps3 دارید آیا روی صفحه ی براق آن حتی به صورت جزئی خش افتاده و اگر افتاده با چه چیزی آن را تمیز میکنید ؟
من سوال پایین رو از شما پرسیدم ولی متاسفانه کامل متوجه جواب شما نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟
salam
1 soal,man ziad to ps3 nistam vali mikham bedonam hanoz khabari az ---- shodanesh nist?
yani hanoz ham bayad 80 toma nbedid be 1 bazi?
ta bad bedrod
خواهش میکنم.
اینجا راهنماش هست:سلام اقا ارشیا ای کاش این قدر زود نمیگرفتی بازیdevil may cry4 چون خیلی از دوستان و بنده در یک مرحله عجیب و پیچیده 13 گیر کردیم به خاطر این گفتم
کم آوردی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من سوال پایین رو از شما پرسیدم ولی متاسفانه کامل متوجه جواب شما نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟
با عرض معذرت اگر شما Ps3 دارید آیا روی صفحه ی براق آن حتی به صورت جزئی خش افتاده و اگر افتاده با چه چیزی آن را تمیز میکنید ؟
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟![]()
لطفا يك نفر به من جواب بده چطور مي تونم بازي هاي ps2 خودم را در ps3 اجرا كنم ؟ دستگاه رو هم به ورژن 2.10 آپديت كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)