مرسی Moshaver Amin جان . پیداش کردم.![]()
مرسی Moshaver Amin جان . پیداش کردم.![]()
سلام به همگی دوستان امروز یه برنامه compressor واستون up کردم. اینم لینکش:
این برنامه رو 053p تست شده و جواب گرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه استفاده نیاز به دو برنامه هستش که اول باید نسب شه و گوشی رو خاموش روشن کرد:
ُShowQ -a
ٍEzxpopup -b
روش استفاده :
1-برنامه رو نسب کنید
2-گوشی رو خاموش روشن کنید .
3-باید توجه کنید که حتمآ پسوند فایل های زیپ باید با حروف کوچک نوشته شده باشند *.RAR------>*.rar
4-یه فایل زیپ شده رو گوشی رو با برنامه openwith کنید
5-اگر خواستید چیزی رو توی گوشی compress کنید یه فلدر به نام compress بسازین هرچی خاستین بریزین توش.
اگه کسی برنامه showQ رو نتونست پیدا کنه بگه تا up کنم.
اینم متن انگلیسی واسه compress کردن ممکنه قسمل 5 آموزش من کامل نباشه.
How to compress file.
1. create folder name "compress" (no quote, and all small letters) in your card.
2. put your files and folders in here. compressor will pack all files and directory separatly. if you need to pack all files into 1 compression file. create new folder inside the compress folder and put all your files inside it.
3. tap on compressor icon to exec compressor.
4. tap on Gzip button to confirm compress all file and folder in above folder.
5. Compressor will pack all file and folder. and delete source file automatically after packing complete.
یا حق...
عزیز show q رو بیزحمت یه جا اپلود کن
با سلام
دوستان من خودم اهل كويرم و شهر خودمون رو كلي گشتم ولي حتي يه مغازه هم اصلا" موتو نداشتن ديگه چه برسه به آ1200اما به يكي از آشناهامون كه تهرانيه گفتم كه يه آ1200 برام بگيره بنده خدا دوبار (روزهاي يكشنبه و سه شنبه همين هفته) رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته اين گوشي رو
![]()
البته اونطوري كه اون مي گفت روز شنبه هم اونجا رفته بوده و فقط يه مغازه اونم يه دونه آ1200 داشته كه از بخت بده ما اون يكي تا روز يكشنبه به فروش رفته
از شمايي كه تهراني هستين يه سؤالي داشتم ... مي خواستم بدونم ...
1- شما از كجا گرفتين يا حداقل كجا رو مي شناسين(ترجيحا" نزديكاي علاءالدين) كه اين گوشي رو داشته باشه تا بگم اونم بره و برام بگيره ؟
2- قراره اون آشنامون پنجشنبه هم بره و يه سر بزنه به نظر شما تا پنجشنبه يه مغازه (!) آورده خواهد بود؟ احتمالش چقدره آخه مي خوام اگه نداشته باشن بهش بگم يه گوشيه ديگه برام بگيره و قيد اين آ1200 رو بزنم
ممنون ميشم زودتر جواب بدين![]()
توي شيراز كه فراونه هر چند تا كه بخواي در مورد علائدين هم بايد دوستان تهراني جواب بدن
با سلام
دوستان من خودم اهل كويرم و شهر خودمون رو كلي گشتم ولي حتي يه مغازه هم اصلا" موتو نداشتن ديگه چه برسه به آ1200 اما به يكي از آشناهامون كه تهرانيه گفتم كه يه آ1200 برام بگيره بنده خدا دوبار (روزهاي يكشنبه و سه شنبه همين هفته) رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته اين گوشي رو البته اونطوري كه اون مي گفت روز شنبه هم اونجا رفته بوده و فقط يه مغازه اونم يه دونه آ1200 داشته كه از بخت بده ما اون يكي تا روز يكشنبه به فروش رفته از شمايي كه تهراني هستين يه سؤالي داشتم ... مي خواستم بدونم ...
1- شما از كجا گرفتين يا حداقل كجا رو مي شناسين(ترجيحا" نزديكاي علاءالدين) كه اين گوشي رو داشته باشه تا بگم اونم بره و برام بگيره ؟
2- قراره اون آشنامون پنجشنبه هم بره و يه سر بزنه به نظر شما تا پنجشنبه يه مغازه (!) آورده خواهد بود؟ احتمالش چقدره آخه مي خوام اگه نداشته باشن بهش بگم يه گوشيه ديگه برام بگيره و قيد اين آ1200 رو بزنم
ممنون ميشم زودتر جواب بدينمنتظرشون ميمونيم ...توي شيراز كه فراونه هر چند تا كه بخواي در مورد علائدين هم بايد دوستان تهراني جواب بدن
راستي يه سؤال ... يكي مي گفت كه اين موتوها دائما" منو عوض ميكنه اين چقدر صحت داره؟
Last edited by Ali_Best; 04-09-2007 at 22:55.
امکان نداره من تازگیها اونجا بودم.بگین طبقاته دیگره پاساژ و همچنین پاساژ کناریش (بزرگ مهر) هم بگرده
محاله نباشه!
پکیج اصلی گوشی دو تا باتری و دو تا cd داره (فیتکو)
ولی بعضی شرکتاهای گارانتی با 1 باتری و cd میفروشن
بخاطر همین هم قیمتش از قیمت پایه کارخونه کمتره![]()
شاید اون اشناتون داره می پیچونتت یا جمهوری رو بلد نیست . تو خود علا الدین و مغازه های اون دسته خیابون پره آ1200 هست . بهش بگو اگه نداشت بیاد تجریش پاساژ نیکو بگیره خودم دیدم تقریبا یک دوم مغازه ها آ1200 داشتن . تو پاساژ قائم هم یه اشنا داشت گفت 245
یا علی مدد
سلام دوستان
تاپیک برنامه و بازیهای قابل نصب بر روی A1200
رو چند وقت پیش زده بودم و وقت نداشتم اپش کنم حالا دوباره شروع کردم سر بزنید و همه برنامه ها رو اونجا قرار بدید ( من اول این تاپیک گفتم که این تاپیک واسه اینه که فقط اطلاعاتمون زیاد بشه نه اینکه برنامه بگذاریم . )
یا علی مدد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)