تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 145 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

حسين جان شما ديگه چرا؟؟؟؟
    بابا مثل من نباشين (من قبلا خيلي ساده لوح بودم ولي دوست بسيار عزيزم MaSoOd منو بيدار كرد خواهشا: فاتحه+صلوات) دقت كنين قبل از اينطور كارا شايد يه كلاه بره توسرتون كه ديگه نتونين هيچ جا رو ببينين و بخورين زمين
    من كه گفتم :
    ((فقط مواظب باش مشكلي نداشته باشه آخه P990 كجا D900 كجا كه طرف مي خواد با 30 تومن عوض كنه))
    داش حسين چه ربطي داشت؟ .....ويرايش پست....منظورت چي بود؟ آها فهميدم اينو ميگي كه چرا داداش پيمانم تو همون پستش نگفت اصفهونيه
    شرمنده اسم ميبرم منظورم آق پيمان و آق فرشاد بود

راستي حالا كه نشتي رو نيمكت داري سين جيم ميشي بگو ببينم چند تا پيرهن از ماها بيشتر پاره كردي؟ اه منو نيگا كن چرا تقلب ميكني (به پستات نيگا نكن)
    تو پيرهن هم منظورم آقا فرشاد بود

شما ديگه چه حوصله اي داري اينهمه تايپ كردي
    Last edited by hossein-p30-f; 16-09-2007 at 18:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع((دو صفحه قبل پست 548 ))

راستي يه چيزي هم جزو اختياراتمون هست به نام ويرايش پست
    بابا شماها ماشالا ديگه چند تا پيرهن بيشتر ما تو اين انجمن كهنه كردين
    شرمنده
    داش حسين چه ربطي داشت؟ .....ويرايش پست....منظورت چي بود؟ آها فهميدم اينو ميگي كه چرا داداش پيمانم تو همون پستش نگفت اصفهونيه؟؟!!!! خب شرلوك هولمز ميگه كه سه تااحتمال وجود داره:
    (جواب بده آق پيمان كنكوره 13nm هستش ببينم چند مرده حلاجي تو قبول ميشي از كنكورت يا من سوالم خيلي مثل خودم به درد سطل زباله ميخوره)

1. يا خودش عمدا اين كارو كرده
    2. بعدا يادش اومده و حال نداشته كه ويراش كنه
    3. خواسته مثل تازه واردا شلوغ كاري كنه
    4. اينكه احتمال چهارمي هم هست و اون هم اينه كه شرلوك نميدونه اونو

راستي حالا كه نشتي رو نيمكت داري سين جيم ميشي بگو ببينم چند تا پيرهن از ماها بيشتر پاره كردي؟ اه منو نيگا كن چرا تقلب ميكني (به پستات نيگا نكن)

دوستان از اينكه يه مقدار خنده و مزاح بنده زياده عذر خواهي ميكنم (قصد خود شيريني ندارم اصلا) فقط چون كيفم تا قبل از مهر (مهر بياد من ميرم- امضاي سابقم) عجيب كوك هستش اينطوريم. اگه به محضر آقايان محترم گستاخي كردم به شدت عذر خواهي ميكنم.
    نه عزیزم
    من یادم رفت بنویسم بچه کجام دیدم یک خط از نوار سبز رنگ لود شدن صفحه پر شد سریع ضربدر قرمز را زدم و نوشتم بچه کجام و ارسال کردم.فکر کردم دفعه اوئل ثبت نشده بود.بعد که دیدم ثبت شده موندم که چیکار کنم(آخه حذف مطلبم نداره)گفتم بذار ملیتم را(!!!!!!!!)جدا بنویسم.مینی زرو عزیزمنم با تو همدردم.دقیقا یک هفته دیگه همچی موقعی باید به فکر برنامه درسی فردا صبح بایم.................

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

آقا فرشاد با اين حال خيلي مراقب باش چون فروشنده ها هم بيشترشون به فكر صلاح شما نيستند و فقط به فكر جيب خودشان هستند.

شما ديگه چه حوصله اي داري اينهمه تايپ كردي
    داداش حسين شما هم ببخشين ديگه از اين به بعد كم حرف ميزنم. من فكر كردم كه اگه نگم سر آق فرشادمون كلاه ميره واسه همون نخواستم كه اينطوري بشه. زحمت تايپشم ميزارم به حساب اين حرف امام علي كه گفتن: اوني كه واسه خودت ميخواي و خوب ميدوني واسه ديگران هم خوب بدون و بخواه. آخه ميدوني زكات هر علمي ، هر چيزي كه ياد ميگيري اينه كه اونو به سايرين ياد بدي(حضرت محمد) من كاري به جز انجام وظيفه ام به عنوان يه داداش اسلامي واسه ساير داداشام چيز ديگه اي انجام نميدم. اگه من علمي رو كه ياد گرفتم به ديگران ياد ندم ديگران هم وقتي كهمن بهشون نياز دارم بهم كمك نميكنند يا بهتره بگم از هر دست بدي از همون دست ميگيري. تنها دليلش همينه وگرنه اين همه نوشتن چه فايده ي ديگه اي برام ميتونه داشته باشه؟

من یادم رفت بنویسم بچه کجام دیدم یک خط از نوار سبز رنگ لود شدن صفحه پر شد سریع ضربدر قرمز را زدم و نوشتم بچه کجام و ارسال کردم.فکر کردم دفعه اوئل ثبت نشده بود.بعد که دیدم ثبت شده موندم که چیکار کنم(آخه حذف مطلبم نداره)گفتم بذار ملیتم را(!!!!!!!!)جدا بنویسم.
    جناب پيمان خان الهي ميني زورو قربون شهرت بره كه هيچ وقت نرفته از اين موارد براي منم پيش ميومد ولي حالا نه: براي جلوگيري از دو پسته شدن من به محض زدن ضربدر دوباره ديگه ارسال رو نميزنم تو يه تب ديگه اي همون صفحه‌اي رو كه پست دادم رو نيگا ميكنم اگه پستمو نوشته بود ويرايش ميكنم اگه ننوشته بود ميرم توهمون تب قبليه و اونو تكميل ميكنم. نگران نباش مهم ميخواستي كه ما بدونيم كه دونستيم.پس بيخيال اين بحث. يكي بيشتر داداش پيمان نداريم كه...

مینی زرو عزیزمنم با تو همدردم.دقیقا یک هفته دیگه همچی موقعی باید به فکر برنامه درسی فردا صبح بایم.................
    واي نه يه هفته......... اوه خدا ......تو ميري چندم؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی از شهاب خبر نداره ؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزيزم....خيلي در كنار شما به من خوش گذشت.... خيلي چيزا ازتون ياد گرفتم...ولي بايد برم!!
    من تا جمعه 6/30 هستم و بعدش خيلي خيلي كم‌رنگ ميشم - مهر بياد من ميرم

کجا میری ؟

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

دوستان يه زحمت بكشن بحث تاپيك داره منحرف ميشه كلوپ دي 900 كجا وچت روم كجا
    دوستان همكاري كنن تا اين كلوپ بار اطلاعات اون بيشتر بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

چشم
    دوستان من سيم كارت ايرانسل دارم مي خواستم بدونم چه جوري مي تونم روي سيستمم با گوشيم كانكت بشم
    ممنون

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

چشم آقاي امين راستش ميخواستم توپست قبليم اين نكته رو متذكر بشم كه متاسفانه يادم رفت
    به شدت شرمنده ي همه ي دوستان هستم

خوب من بحث و ميكشم تو آسفالت:

بريم سر دي 900 آي خودمون
    خوب من ميخوام اين آخر عمري (كه دارم كامپيوتر رو جمع ميكنم) از گوشيم به زبان خودم يه جمع بندي كلي داشته باشم يعني اين جمع بندي كل نظرمنه بعد چند ماهه كار كردن باهاش و سوال و جواب در باره اش از شما آقايان دلايل رو هم نميگم چون تقريبا تو اين مدت برا هممون واضحه.البته اينا همش نظر منه لطفا شما هم نظرتون رو بگيد.
    خلاصه ميگم كه ديگه دوستان بازم نگند تو ديگه چه حوصله اي داري ...

D900i از نظر من يه گوشي هست كه:
    - تقريبا خيلي خوشگله
    - تقريبا خيلي خوش دسته
    - وزن كمي داره
    - حجم كمي داره و نازك بودنش خيلي به اين كمك ميكنه
    - مقاومه در برابر آب خوردگي (همونطور كه ميدونين مال من افتاده بود تو چاه توالت) و ضربات حتي خيلي خيلي شديد بر روي سراميك و... (اكثر ساير گوشي هاي سامسونگ اينطوريه همه همينو ميگن مگه نه؟)

عيب داره: همون طوري كه هر گوشي اي عيبي داره اين گوشي هم عيب داره كه اگه كسي مثل من اين گوشي رو خريده باشه لازم نيست اونو بفروشه و بره گوشي هاي جديدتره سامسونگ مثل U700 و U600 و يا F700 و... بگيره چون اونها هم مثل اين گوشي و ساير گوشي هاي هر برندي ناقص هستند. (در هيچ برندي ما گوشي كامل نداريم. چون اگه داشتيم ديگه هيچ گوشييه شركت ها چه همون شركت توليد كننده گوشي كامل و ساير شركت ها فروش نميرفت اين يه اصله.) هر گوشي اي رو آدم وقتي ميخره آدم بايد با يه نقصش بسازه و بسوزه

آنتن دهي: آنتن دهي خوبي داره و كلا من به اين نتيجه رسيدم كه آنتن دهي كمي به خود گوشي و بيشتر به شبكه بستگي داره. و اگه اون بخش خود گوشي رو در نظر بگيريم اين گوشي آنتن دهي خوبي داره.

صداي بلند گو: اولش كه ميخواستم اين گوشي رو بخرم يكي گفت درسته كه اين گوشيه خوبيه و من خودم هم بهت پيشنهاد ميكنم كه اينو بخري با توجه به موقيت مالي و نيازهايي كه ازگوشيت ميخواي ولي اينو بدون كه صداي اين گوشي خيلي ضعيفه(نميدونم چون شايد اون دي900 رو ديده بود اين نكته رو گفت يعني شايد دي 900 صداش ضعيف باشه) منم گفتم من به صداي گوشي زياد اهميت نميدم.بعد از ايني كه خرديم با توجه به ذهنيتي كه ازحرف دوستم داشتم بد بين بودم به صداي اين گوشي. يه مدت كه گذشت خواستم براي pdf و office و... ببرم فلشش كنم يارو بهم گفت هيچ ميدونستي كه صداي اين گوشي از N73 بيشتره ؟ منم مسخره اش كردم گفتم خواب ميبيني؟ مگه ميشه؟ امكان نداره...گفت امتحان كن...منم چند روز ديگه تو گوشيه دوستم كه N73 هست با موزيك يكسان امتحان كردم ديدم اهههه راس ميگه طرف، صداي N73 پيش گوشيم جوجه‌اس (و صداي گوشي من پيش صداي گوشي هاي NEC جوجه اس)

دوربين: دوربين خوبي داره ولي حيف كه وقتي آدم سريع حركت ميده موقع فيلم و حتي عكس برداري به شدت تار ميشه تصوير نميدونم چه طوري ميتونم اينو حلش كنم ولي موقع فيلم برداري اگه آدم يه لحظه نفهمه و دستش بلرزه يا يه حركت سريع بده دستشو كافيه تا كل فيلم خراب بشه...واقعا مشكليه كه تو لنزهاي دوربين هايي كه ما عكس هاشونو باهم مقايسه ميكنيم (مثل كا 800 و ان 73) اصلا به خاطر لنز وجود نداره البته از دوربين به اين كوچيكي از اين بيشتر نميشه انتظار داشت.

تصوير مانيتور: خيلي خوبه با اينكه چندين بار فشاربه مانيتورش وارد شده ولي مثل ساعت كارميكنه.

كشوي گوشي: عالي والسلام كلا به نظرم سامسونگ تو هرچي بد باشه تو دو چيز استاده مسلمه حتي از نوكيا هم خيلي بهتر يكي كشوها و دربهاي گوشيش و ديگري نازك بودن گوشي مخصوصا مانيتورشون.

صداي هدفون: با اينكه صداي هدفون خوب و با كيفيت هست ولي يه ايرادي بهش دارم. اينكه متاسفانه صداي هدفون كم تر از خود گوشي شنيده ميشه يعني اگه شما درهمون درجه صدا هدفون رو برداريد و از بلندگو بشنويد صدا رو صدا به مراتب زيادتر خواهد بود، كه تاثير مستقيم روي مصرف باتري دارد اونم به شدت.
    -------------------------------------
    حاشيه:
    کسی از شهاب خبر نداره ؟
    کجا میری ؟
    از دوستان خواهش ميكنم درصورتي كه مطلب حاشيه اي اي دارند آن را به صورت مستقيم بيان نكنند و فقط در صورتي كه سخن ديگري داشته باشند حواشي را با نقطه چين از ملب اصلي جدا نمايند.باتشكر كه در ايجاد نظم همكاري داريد

اين جور مطالب بيشتر به خاطر اون پست دراز من در صفحه قبل رخ داد كه اگه خودتون هم مراجعه كنيد ميبينيد كه تقريبا اين واكنش ها براي همچين پستي طبيعي بوده.

کسی از شهاب خبر نداره ؟
    کجا میری ؟
    عزيز ميتونستي اين سوال رو تو پ.خ هم بيان كني لازم نبود كه اينجا بگي
    من كامپيوترو هر سال تابستون بازميكنم و آخرش هم دوباره بسته بندي ميكنم، و سعي ميكنم كه بهتر درس بخونم الانم به خاطر نزديكي كنكور جمع ميكنم تا بعد كنكور (يعني كنكورم 3 سال ديگه اس) در اين مدت كه كمتر از سه ماه بوده من خيلي چيزها از جاي جاي پي سي ياد گرفتم هم از نظر اخلاقي هم علمي و واقعا از اينكه دارم از پيشتون دور ميشم ناراحتم ولي خوب ايشالله شما دوستان اگه دعا كنيد ميتونم از يه دانشگاه خوب قبول بشم و بازم اينجا بيام و در خدمت عزيزان باشم و پيششان شاگردي كنم.

براي همه‌ي ديالي هاي گرامي كه مثل من ميخواهند دانلود كنند من به شدت برنامه‌ي mass downloader رو پيشنهاد ميكنم من خودم تونستم فايلهاي سنگيني كه تا حالا حتي نميتونستم به دانلودشون فكر هم كنم رو دان كنم.امتياز اين برنامه در سرعتشه به نحوي كه يه بار سرعت منو تا 50 كيلوبايت برثانيه هم (البته منظور در سرعت دانلود مفيد است) من خودم فلش گت رو ترجيح ميدادم ولي اين يه چيز ديگه‌اس

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

چشم آقاي امين راستش ميخواستم توپست قبليم اين نكته رو متذكر بشم كه متاسفانه يادم رفت
    به شدت شرمنده ي همه ي دوستان هستم

خوب من بحث و ميكشم تو آسفالت:

بريم سر دي 900 آي خودمون
    خوب من ميخوام اين آخر عمري (كه دارم كامپيوتر رو جمع ميكنم) از گوشيم به زبان خودم يه جمع بندي كلي داشته باشم يعني اين جمع بندي كل نظرمنه بعد چند ماهه كار كردن باهاش و سوال و جواب در باره اش از شما آقايان دلايل رو هم نميگم چون تقريبا تو اين مدت برا هممون واضحه.البته اينا همش نظر منه لطفا شما هم نظرتون رو بگيد.
    خلاصه ميگم كه ديگه دوستان بازم نگند تو ديگه چه حوصله اي داري ...

D900i از نظر من يه گوشي هست كه:
    - تقريبا خيلي خوشگله
    - تقريبا خيلي خوش دسته
    - وزن كمي داره
    - حجم كمي داره و نازك بودنش خيلي به اين كمك ميكنه
    - مقاومه در برابر آب خوردگي (همونطور كه ميدونين مال من افتاده بود تو چاه توالت) و ضربات حتي خيلي خيلي شديد بر روي سراميك و... (اكثر ساير گوشي هاي سامسونگ اينطوريه همه همينو ميگن مگه نه؟)

عيب داره: همون طوري كه هر گوشي اي عيبي داره اين گوشي هم عيب داره كه اگه كسي مثل من اين گوشي رو خريده باشه لازم نيست اونو بفروشه و بره گوشي هاي جديدتره سامسونگ مثل U700 و U600 و يا F700 و... بگيره چون اونها هم مثل اين گوشي و ساير گوشي هاي هر برندي ناقص هستند. (در هيچ برندي ما گوشي كامل نداريم. چون اگه داشتيم ديگه هيچ گوشييه شركت ها چه همون شركت توليد كننده گوشي كامل و ساير شركت ها فروش نميرفت اين يه اصله.) هر گوشي اي رو آدم وقتي ميخره آدم بايد با يه نقصش بسازه و بسوزه

آنتن دهي: آنتن دهي خوبي داره و كلا من به اين نتيجه رسيدم كه آنتن دهي كمي به خود گوشي و بيشتر به شبكه بستگي داره. و اگه اون بخش خود گوشي رو در نظر بگيريم اين گوشي آنتن دهي خوبي داره.

صداي بلند گو: اولش كه ميخواستم اين گوشي رو بخرم يكي گفت درسته كه اين گوشيه خوبيه و من خودم هم بهت پيشنهاد ميكنم كه اينو بخري با توجه به موقيت مالي و نيازهايي كه ازگوشيت ميخواي ولي اينو بدون كه صداي اين گوشي خيلي ضعيفه(نميدونم چون شايد اون دي900 رو ديده بود اين نكته رو گفت يعني شايد دي 900 صداش ضعيف باشه) منم گفتم من به صداي گوشي زياد اهميت نميدم.بعد از ايني كه خرديم با توجه به ذهنيتي كه ازحرف دوستم داشتم بد بين بودم به صداي اين گوشي. يه مدت كه گذشت خواستم براي pdf و office و... ببرم فلشش كنم يارو بهم گفت هيچ ميدونستي كه صداي اين گوشي از N73 بيشتره ؟ منم مسخره اش كردم گفتم خواب ميبيني؟ مگه ميشه؟ امكان نداره...گفت امتحان كن...منم چند روز ديگه تو گوشيه دوستم كه N73 هست با موزيك يكسان امتحان كردم ديدم اهههه راس ميگه طرف، صداي N73 پيش گوشيم جوجه‌اس (و صداي گوشي من پيش صداي گوشي هاي NEC جوجه اس)

دوربين: دوربين خوبي داره ولي حيف كه وقتي آدم سريع حركت ميده موقع فيلم و حتي عكس برداري به شدت تار ميشه تصوير نميدونم چه طوري ميتونم اينو حلش كنم ولي موقع فيلم برداري اگه آدم يه لحظه نفهمه و دستش بلرزه يا يه حركت سريع بده دستشو كافيه تا كل فيلم خراب بشه...واقعا مشكليه كه تو لنزهاي دوربين هايي كه ما عكس هاشونو باهم مقايسه ميكنيم (مثل كا 800 و ان 73) اصلا به خاطر لنز وجود نداره البته از دوربين به اين كوچيكي از اين بيشتر نميشه انتظار داشت.

تصوير مانيتور: خيلي خوبه با اينكه چندين بار فشاربه مانيتورش وارد شده ولي مثل ساعت كارميكنه.

كشوي گوشي: عالي والسلام كلا به نظرم سامسونگ تو هرچي بد باشه تو دو چيز استاده مسلمه حتي از نوكيا هم خيلي بهتر يكي كشوها و دربهاي گوشيش و ديگري نازك بودن گوشي مخصوصا مانيتورشون.

صداي هدفون: با اينكه صداي هدفون خوب و با كيفيت هست ولي يه ايرادي بهش دارم. اينكه متاسفانه صداي هدفون كم تر از خود گوشي شنيده ميشه يعني اگه شما درهمون درجه صدا هدفون رو برداريد و از بلندگو بشنويد صدا رو صدا به مراتب زيادتر خواهد بود، كه تاثير مستقيم روي مصرف باتري دارد اونم به شدت.
    -------------------------------------
    حاشيه:

از دوستان خواهش ميكنم درصورتي كه مطلب حاشيه اي اي دارند آن را به صورت مستقيم بيان نكنند و فقط در صورتي كه سخن ديگري داشته باشند حواشي را با نقطه چين از ملب اصلي جدا نمايند.باتشكر كه در ايجاد نظم همكاري داريد

اين جور مطالب بيشتر به خاطر اون پست دراز من در صفحه قبل رخ داد كه اگه خودتون هم مراجعه كنيد ميبينيد كه تقريبا اين واكنش ها براي همچين پستي طبيعي بوده.

عزيز ميتونستي اين سوال رو تو پ.خ هم بيان كني لازم نبود كه اينجا بگي
    من كامپيوترو هر سال تابستون بازميكنم و آخرش هم دوباره بسته بندي ميكنم، و سعي ميكنم كه بهتر درس بخونم الانم به خاطر نزديكي كنكور جمع ميكنم تا بعد كنكور (يعني كنكورم 3 سال ديگه اس) در اين مدت كه كمتر از سه ماه بوده من خيلي چيزها از جاي جاي پي سي ياد گرفتم هم از نظر اخلاقي هم علمي و واقعا از اينكه دارم از پيشتون دور ميشم ناراحتم ولي خوب ايشالله شما دوستان اگه دعا كنيد ميتونم از يه دانشگاه خوب قبول بشم و بازم اينجا بيام و در خدمت عزيزان باشم و پيششان شاگردي كنم.

براي همه‌ي ديالي هاي گرامي كه مثل من ميخواهند دانلود كنند من به شدت برنامه‌ي mass downloader رو پيشنهاد ميكنم من خودم تونستم فايلهاي سنگيني كه تا حالا حتي نميتونستم به دانلودشون فكر هم كنم رو دان كنم.امتياز اين برنامه در سرعتشه به نحوي كه يه بار سرعت منو تا 50 كيلوبايت برثانيه هم (البته منظور در سرعت دانلود مفيد است) من خودم فلش گت رو ترجيح ميدادم ولي اين يه چيز ديگه‌اس
    بابا تازه داشتيم باهم اشنا مي شديم داشتيم ازت استفاده مي كرديم

جمع بندي خوبي بود ممنون
    اما در مورد صدا من خودم با N73 مقايسه كردم يه آهنگ بلوتوث كردم بعد با گوشي خودم پخش كردم بعد همون موقع باN73 پخش كردم اصلا صداي گوشي من شنيده نمي شد N73 با 4 تا اسپيكرش واقعا روم رو كم كرد
    البته اين رو هم بگم شما كهميگي امتحان كردي صداي گوشيت بيشتر بوده درسته ((مثل گوشي برادر من K750 هست ولي صداش فوق العاده كمه ولي گوشي پسر دائيم K750 صداش خيلي زياده در حد گوشي منه))
    Last edited by hossein-p30-f; 20-09-2007 at 14:37.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من چند صفحه قبل پرسیدم بلوتوثش کجاشه دقیقا اصلا فرقی هم میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •