سلام
من در زير گير كردم :
مشاهده ي عكس:
اين هم لينك دانلود سيو :
اگه ميشه يه نفر برام ردش كنه.
سلام
من در زير گير كردم :
مشاهده ي عكس:
اين هم لينك دانلود سيو :
اگه ميشه يه نفر برام ردش كنه.
من اینجا گیر کردم لطفا واضح کمک کنید!!!
![]()
برای کشتن این غول باید بهش شلیک کنی وقتی بهت حمله کرد از روش جاخالی و شلیک که قبلا هزار بار توی این تاپیک توضیح دادم استفاده میکنی ...
بعد دستش به گوشه ها گیر میکنه اینجا باید به دستش شلیک کنی تا یکی از انگشتهاش کنده بشه ! 2-3 بار این کار رو انجام میدی و آخرین بار باید طوری جاخالی بدی که پرت بشه پایین (خودت باید جایی که پرتگاه هست ایستاده باشی) بعد خیلی سریع به دستش شلیک میکنی و پرت میشه توی مواد مذاب.
خودت ردش کنی هیجانش بیشتره !![]()
Eblis.W810 جان اینجایی که هستی تنها راه برای رد کردنش اینه که سریع باشی فقط همین !
دوستان ، من در این مرحله گیر کردم .
وقتی که اهرم رو می کشم ، این سر پرنده که برنزی هم هست نمایان میشه . ولی وقتی که خودم رو به اون می رسونم می بینم که اصلا چنین چیزی وجود نداره .
لطفا کمک کنید .
اصلا این چاله ای که در ستون دیده میشه وقتی که میرم پیشش می بینم که پایینتره .
ميشه يك عكس ديگه بزاري از اين قسمت![]()
من كه اصلا اين قسمت توي خاطرم نيست
اين كدوم مرحله هست همون جايي كه چند تا ستون رو بايد اويزون بشي و از اطراف ستون اتيش مياد![]()
دقیقا همون جاست !
amirpers جان ! برای رد کردنش هم باید بعد از اینکه اهرم رو کشیدی خیلی سریع به جایی که ازش عکس گذاشتی برسی ! همین !![]()
من خودم رو سریع می رسونم ولی نمیشه .
راه کوتاهتری هم مگه داره که زودتر برسم ؟
اگر میخوای سریع بهش برسی نباید برای گذشتن از قسمتهایی که آتش داره صبر کنی، بزن به دل آتش ...
البته این وسط از health لارا خانم کم میشه ولی چاره ای نیست.
با سلام خدمت دوستان.
من تو مرحله دهم (obelisk of khamoon) گیر کردم.
این سه تا پل رو آزاد میکنم:
و برای آزاد کردن پل چهارم میرم داخل این خونه(خونه دست چپی شکل بالا):
در اونجا پس از گزراندن مانع ها پل چهارم رو آزاد میکنم.ولی زمانی که میخواهم از این خانه خارج بشم تا برم کلید چهارم رو بردارم.نمیتونم روی این چوب بپرم(از این خونه نمیتونم خارج بشم):
لطفاً save مرحله ای که از این خونه خارج شده باشه رو بزارین چون اصلاً تو این قسمت گیم هنگ کرده.(از این مانع هنگام ورود به خانه رد شده بودم ولی حالا هر چی میکنم دیگه رد نمیشه)
بازم نتونستم.اگه ميشه برام ردش كنيد.خيلي عجله دارم.
ممنون
توماج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)