من یه برنامه قفل صفحه کلید به صورت خودکار رو میخواستم البته اونی که توی setting گوشی هست رو خودم بلدم ولی پسورد میخواد اعصابم ریخته به هم از بس که گوشی توی جیبم خود بخود شماره میگیره ؟
من یه برنامه قفل صفحه کلید به صورت خودکار رو میخواستم البته اونی که توی setting گوشی هست رو خودم بلدم ولی پسورد میخواد اعصابم ریخته به هم از بس که گوشی توی جیبم خود بخود شماره میگیره ؟
این برنامه راحت کارتو راه می اندازه یک پروفایل رو باید انتخاب کنی ثانیه مورد نظر رو انتخاب کنی پس از مدتی که خودت تعیین کری صفحه کلید گوشی قفل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک برنامه برای قفل گذاری بسیار بسیار جالب حتمآ دانلودش کنید
کد ریجستری هم : 123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر برنامه هایی که من میخوام روی گوشی نصب کنم با این پیغام روبرو میشم
certificate may not be valide is expired or phone,s date setting may be incorrect
مشکل از چیه؟
دوستان این نرم افزار Advanced Call Manager.v2.63.S60v3.rar (269.3 رو یکی برای من Activesh میکنه نمیدونم باید چکار کنم میگه بعد از 30 بار تماس دیگه باید اکتیو بشه.
نم افزار Advanced.Device.Locks.v1.02.S60v3.rar (55.4 رو هم اگه اکتیوش کنید ممنون میشم.
ممنون
باید ساین بشه...
و اینکار رو فقط خودت میتونی انجام بدی باید برنامه وفایلهای مورد نیازش رو هم بگیری...
از تایپیکهای مربوطش استفاده کن...
کسی نیست به ما جواب بده.
امیر جان میتونی تو این ساین کردن من رو راهنمایی کنی
دوستان سلام راست میگن کنترل تلویزیون n73 هم اومده اگه اومده لطفا زحمتش را بکشید.
با تشکر
برنامه ای هست که روی گوشی n73 نصب کنی و در زمان خاصی یه سری اس ام اس رو یه چند نفر بفرسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)