veteran چه درجه اي هست؟
من چيجوري بازيو easy كنم؟
چيجوري ميشه از veteran در اوردش
اصلا كجا هستش؟
دهنم سرويس شد![]()
veteran چه درجه اي هست؟
من چيجوري بازيو easy كنم؟
چيجوري ميشه از veteran در اوردش
اصلا كجا هستش؟
دهنم سرويس شد![]()
ببین عزیز من توی این مرحله یه لحظاتی هستند که کاپیتان مک میلان میگه now to move و یا go .وقتی این جمله رو گفت باید تا میتونی ویراژ بدی و دستت روی شیفت باشه و تند بری و اصلا نایستی!!در ضمن عشق این بازی به اینه که روی درجه ی سختی ببریش!!!امتحان کن موفق میشی این مرحله رو رد کن!!
حرف شما كاملا متين و صحيح هست . آمريكاي لعنتي آنقدر قدرت داره كه ميتونه هر كاري كنه . قطعا به خاطر اين بازي شركت سازنده پول زيادي رو دريافت كرده كه تونسته تو اين مدت كوتاه نسخه 4 رو بعد از 3 اونم با اين كيفيت به بيرون بده كه دهن همه باز بمونه.دقیقا دوست عزیز...
به این میگن ، ابزار محک...
هالیوود ، سیا ، کاخ سفید دست به دست هم میدن یه همچین بازی رو میسازن که نصفش رو نقشه کشوری میگذره که من و تو توش داریم زندگی میکنیم و برای اون تلاش میکنیم...
عبارت خلیج عربی درش استفاده میکنند ، کلمه وحدانیه رو که یکی از شعارهای ماست رو عوضی رو دیوار مینویسند ، توی خوزستان بمب اتم منفجر میکنند!!
توی مسجد آدم میکشن...
از توی یه پرنده پیشرفته که دست هیچ بنی بشری بهش نمیرسه نشون میده که شما با فشردن یه دکمه همه اون منطقه رو به...میدی...
بعد من و شما میایم خیلی راحت از کنارش میگذریم..
بابا بازیه دیگه گبر ندید...
مطمین باشید اگر من و شما هوشیار نباشیم اینها اینقدر گستاخ خواهند شد، که فردا میان بازی درست میکنند که شما باید به یه نفری که داره نماز میخونه شلیک کنی ، یا یه جوری تجاوز به ناموس ما رو نمایش میدن که صد البته همراه با یه توجیه منطقی و عقلانیه ، یا مجبورت میکنن توی بازی به مردمت خیانت کنی...و هزار تا کثافت کاری دیگه.
بازیه دیگه گیر ندید...
خوب این کارا رو کی میکنه ، آمریکایی آمریکایی قدرتمند!...
آمریکایی که هر جای این دنیا که دلش بخواد هر کاری میتونه بکنه ، این آمریکایی که دنیا رو ار شر همه تروریست ها نجات میده!!؟؟
آره دوست من باید معنی اعتقاد داشتن و غیرت داشتن در ما از بین بره تا بتونیم این چرندیات رو باور بکنیم...
و این همون هدفیه که اونا از این همه حجمه تبلیغاتی میخوان بهش برسن...
من خودم عاشق بازي هستم و اين بازي رو تا آخر رفتم و توصيه ميكنم به همه كه هوشيارانه دنبال بازيهاي اينطوري برن
oops!!!منظور شما اون مرحله ایه که 3 دقیقه وقت میده و باید از تو مزرعه رد بشید و به هدف که فکر کنم اسمش lx هست برسید؟؟؟
بابا از شما بعيده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بچه ها
من شماره سريال اين بازي رو مي خوام.
ممنون از توجه شما دوست عزیز...حرف شما كاملا متين و صحيح هست . آمريكاي لعنتي آنقدر قدرت داره كه ميتونه هر كاري كنه . قطعا به خاطر اين بازي شركت سازنده پول زيادي رو دريافت كرده كه تونسته تو اين مدت كوتاه نسخه 4 رو بعد از 3 اونم با اين كيفيت به بيرون بده كه دهن همه باز بمونه.
من خودم عاشق بازي هستم و اين بازي رو تا آخر رفتم و توصيه ميكنم به همه كه هوشيارانه دنبال بازيهاي اينطوري برن
هدف من از این حرفا بد نام کردن بازی نیست اتفاقا من خودم طرفدار پرو پاقرص سری cod هستم ، ما میتونیم از این بازی لذت ببریم و در عین حال حواسمون رو جمع کنیم که چرندیات رو به عنوان واقعیت به خوردمون ندن..
فقط خواستم توجه عزیزان رو به ابعاد پشت پرده این بازی و سیاست های آمریکا در قبال مسایل خاورمیانه جلب کنم...
اگر هم به ایران اشاره کردم به این دلیل بود که ایران هم جزوی از خاورمیانه است...
ما در منطقه ای حساس در دنیا زندگی میکنیم و به خاطر اهمیت منطقه هست که این جور بازیها ساخته میشن...
وگرنه چرا اصلا این بازی باید با این سبک و سیاق در خاورمیانه دنبال بشه...
یعنی هیچ کجای دنیا اتفاقات مشابه رخ نمیده؟! چرا خیلی بدتر از این هم رخ میده ولی..........
همه میدونن که در خاورمیانه کی سلاح کشتار جمعی در اختیار داره و خطر واقعی کیه...
به هر حال اگر خاطر دوستان رو مکدر کردم عذر میخوام...
شاد زی.
من بازی رو دیروز تموم کردم. جدا از بحث سیاسی فقط یک کلمه می تونم درباره اش بگم: Perfect
کدوم مرحله هست؟بعد از کدوم مرحله هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)