تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 1404 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

عزیز اون فایل دومیه رو دانلود کن یعنی psp----- بعد از دانلود از حالات زیپ خارج کن بعد بازش کن 2 تا پوشه به نام remotes و psp شما psp رو به Usb وصل کن بعد پوشه ی remotes رو داخل Root دخیره کن root یعنی این
    M:\ حالا ماله شما یه اسمه دیگه است
    خوب حالا بریم سر پوشه psp شما وارد پوشه بشید بعد برید تو games بعد تو پوشه میبینید اون دو تا پوشه (اگه ورژن شما oe -a باشه باید تو games150 کپی کنید اگه Fw باشه تو Games حالا ماله من Oe ) رو تو Games 150 کپی کن و برو حالشو ببر دیگه کاری نداره
    بعد از ورود به برنامه دکمه ی مربع برای انتخاب مارک ارست و مربع برای خاموش کرن روشنک کردن صدا کم زیباد و غیره است
    خوش باشید
    با تشکر از من (دانیال)
    آقایون این برنامه اصلا با موبایل ارتباطی نداره (یا حداقل من نتونستم ارتباطی بدم) فقط میتونه تلوزیونو کنترل کنه .اگه میشه یه برنامه خوب برای ارتباط با موبایل (فرستادن فایل از موبایل به psp وبرعکس)معرفی کنید وبگید که فایل های اونو باید درچه پوشه ای از psp بریزم .( یا حداقل بگید برنامه PspIrDAروکجای مموری بریزم )
    Last edited by rassool; 01-07-2007 at 18:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مبارك باشه !
    پيشنهاد مي كنم براي تبديل از برنامه PSP Movie Creator استفاده كني بهتر از اونيه كه داري استفاده مي كني ...
    براي فعال كردن فلش پلير وقتي دستگاه كاملا خاموشه بايد دكمه R رو نگه داري دستگاه رو روشن كني بعد وارد منو ريكاوري مي شي يه جاش هست فلش و wma رو بايد فعال كنيد دقيقا الان نم يدونم كجاش تو همين تاپيك بگردي گفتم قبلا !

رم ريدر 4 يا 5 تومنه كابل هم هر چقدر بخوان بهت مي دن از 3 تومن بگير تا ده تومن ! تا حالا تست نكردم ببينم مي شه موقه بازي آهنگم گوش داد يا نه فكر نكنم بشه مخصوصا با مموري معمولي ! برنامه زياده وقت كردم بعدا برات يكيشو آپلود مي كنم !

از نظر قيمت مموري هشت تومن فرق قيمته مموري دو گيگ معمولي با هاي اسپيده !

وقتي پاور رو نگه داري دستگاه خاموش مي شه و وقتي دوباره روشنش مي كني اول آرم سوني مي آد بعد وارد منو ها مي شي ولي وقتي يه بار دكمه پاور رو بزني مي ري استند باي و وقتي دوباره بزني در مي آي تو حالت استند باي دستگاه خاموش نمي شه و باطري مصرف مي كنه ! وسط بازي هم مي توني استند باي كني !

با اون برنامه كه واسه انتقال فايل بين موبايل و PSP من زياد كار نكردم كه بخوام راهنمايي كنم به دردم نمي خوره !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    .
    جاويد؟؟؟نميدونستی؟!!!!! بعيد ميدونم.خوب.حالا اون برنامه رو ازکجا پيدا کنم منه بدبخت؟يه مشکل ديگه درباره خاموش کردنه من اینه که وقتی دکمه پاور رو نگاه ميدارم تا کامل خاموش بشه و بعد روشنش ميکنم آرم سونی رو نشون نميده و يه راست بعد از يه صفحه سياه ميره تو منو.وقتی هم که دکمه رو يه بار ميزنم ميره تو استند بای که موقعی که دوباره ميزنم بازم آرم نشون نميده و يه راست ميره تو منو.برای همين شک کردم.حالا چيکار کنمّمّمّمّم؟؟ سريع لطفا.----برای برنامه تبديل پلی استيشن 1 نگفتی چيزی؟!!----درباره تبديل فايل ها هم نگفتی که چرا بعضی هارو اجرا ميکنه اما بعضی هارو نه؟در حالی که همشون به يک فرمت و با يک برنامه تبديل شدن؟----و اگه برنامه خواستين آپلود کنين اون برنامه بين مبايل و پی اس پی رو بزارين که خيلی لازم دارم.----نقش پوشه هايی هم که نام بردم رو نگفتين.---بقيه دوستان هم کمک کنن.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جاويد؟؟؟نميدونستی؟!!!!! بعيد ميدونم.خوب.حالا اون برنامه رو ازکجا پيدا کنم منه بدبخت؟يه مشکل ديگه درباره خاموش کردنه من اینه که وقتی دکمه پاور رو نگاه ميدارم تا کامل خاموش بشه و بعد روشنش ميکنم آرم سونی رو نشون نميده و يه راست بعد از يه صفحه سياه ميره تو منو.وقتی هم که دکمه رو يه بار ميزنم ميره تو استند بای که موقعی که دوباره ميزنم بازم آرم نشون نميده و يه راست ميره تو منو.برای همين شک کردم.حالا چيکار کنمّمّمّمّم؟؟ سريع لطفا.----برای برنامه تبديل پلی استيشن 1 نگفتی چيزی؟!!----درباره تبديل فايل ها هم نگفتی که چرا بعضی هارو اجرا ميکنه اما بعضی هارو نه؟در حالی که همشون به يک فرمت و با يک برنامه تبديل شدن؟----و اگه برنامه خواستين آپلود کنين اون برنامه بين مبايل و پی اس پی رو بزارين که خيلی لازم دارم.----نقش پوشه هايی هم که نام بردم رو نگفتين.---بقيه دوستان هم کمک کنن.
    آرم سوني من منظورم همون صفحه سياهس كه توش نوشته سوني كامپيوتر اينترامنت ! اونقدر فشرده سوال ها تو مي نويسي آدم قاطي مي كنه هر سوال رو تو يه خط بنويسي بهتره .
    در مورد تبديل فايل ها هم ممكنه فايل تصويريت مشكل داشته باشه و برنامه درست نم يتونه تبديل كنه برا منم پيشاومده در ضمن برنامه توتال ويدئو كنورتور مزخرف ترين تبديل كننده ايه كه مي تونستي انتخاب كني !!!! از نظر من .
    برنامه تبديل پلي استيشن يكم گفتم كه وقت كنم برات آپ مي كنم !

پوشه گيم 1.5 براي برنامه هاست برنامه ها رو مي ريزي اون تو بازي هاي پلي استيشن يك كه تبديل شده رو مي ريزي تو گيم ! اون گيم 3.40 هم فعلا كارايي براش نديدم !

داره خودمونی میشه vizzzzzzzzzzzzzzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جاوید Recoverye پی اس پیه بعضی از دوستام بالا نمیاد. نمیدونی چرا؟

داره خودمونی میشه vizzzzzzzzzzzzzzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

2

[quote=Danial_Music;1257165]عزیز اون فایل دومیه رو دانلود کن یعنی psp----- بعد از دانلود از حالات زیپ خارج کن بعد بازش کن 2 تا پوشه به نام remotes و psp شما psp رو به Usb وصل کن بعد پوشه ی remotes رو داخل Root دخیره کن root یعنی این
    M:\ حالا ماله شما یه اسمه دیگه است
    خوب حالا بریم سر پوشه psp شما وارد پوشه بشید بعد برید تو games بعد تو پوشه میبینید اون دو تا پوشه (اگه ورژن شما oe -a باشه باید تو games150 کپی کنید اگه Fw باشه تو Games حالا ماله من Oe ) رو تو Games 150 کپی کن و برو حالشو ببر دیگه کاری نداره
    بعد از ورود به برنامه دکمه ی مربع برای انتخاب مارک ارست و مربع برای خاموش کرن روشنک کردن صدا کم زیباد و غیره است
    خوش باشید
    با تشکر از من (دانیال)[/quot
    این برنامه رو که ریختم PSP دیگه روشن نشود با هزار زحمت دوباره درستش کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من تازه PSP خريدم.همه 1 ساعت اینترنت مهمونه من.!! حالا ميخوام شو نگاه کنم و آهنگ گوش بدم.آهنگ ها رو داخل پوشه مخصوصش ريختم و بدون مشکل دارم اجرام ميکنم.فيلم ها رو هم با برنامه Total Video Converter به فرمت PSP Mpeg4 تبديل کردم که حاصلش دوتا فايله.اما موقعی که این فايل هارو داخل مموری در پوشه ويدئو ميريزم از تو پی اس پی نميتونم اجرا کنم.مينويسه This Video cannot be played .تورو خدا کمکم کنيد.چيکار کنم.من خيلی احتياج دارم.البته مموريم هم های سپيد نيست ها.256 هست.ولی دوباره به فرمت Mpeg4 تبديل کردم که خوشبختانه اجرا کرد رو پی اس پی.اما باز هم بعضی از فيلم هارو اجرا نکرد!!در حالی که همشون رو به يک فرمت تبديل کرده بودم.حالا چيکار کنم؟ ---- ميشه اسم نرم افزار برای انتقال فايل بين پی اس پی و مبايل معرفی کنيد؟----- موقعی که ميخوام يه فايل فلش با پسوند swf اجرا کنم بايد اول فلش مديا پلير رو فعال کنم.اما ميگه که بايد به اینترنت رفت برای این کار.چيکار کنم؟----رم ريدر و کابل يو اس بی مخصوص پی اس پی چنده؟-----ميشه همراه با آهنگ گوش دادن بازی هم کرد؟ چجوری؟ مثل مبايل های سری واکمن سونی اريکسون.-----بازی های پلی استيشن 1 رو سی دی های قديميشو من دارم.برای اینکه بخوام با پی اس پی اجرا کنم با چه نرم افزاره بايد این کار رو بکنم؟(تبديل کنم)؟------پوشه های Game150 و Game340 به چه دردی ميخورند؟-----از نظر قيمت مموری 2 گيگ های سپيد با معمولی چه فرقی ميکنه؟از نظر ظاهری استندبای با خاموش کردن کامل چه فرقی ميکنه؟
    عرض میکنم خدمتتون.
    فیلمو من نمیدونم چون خودمم نتونستم راش بندازم.
    برای فعال کردن فلش باید فیرمویر OE داشته باشی.میری توی Recovery ، بعد توی Registry Hacks ، بعد Enable flash player یا همچین چیزی.
    آخه بیسواد،بازی جاوا رو با PSP مقایسه میکنی؟؟؟؟
    برای تبدیل سیدی PS1 من از یه برنامه ای به اسم
    ZiNgA BuRgA's popstation استفاده میکنم،یه سرچ بزن پیدا میکنی.
    اون فولدر ها برای اجرای homebrew هستند،یعنی بازی هایی که از اینترنت میگیری و یه فایل EBoot.pbp توشون هست.تو خود بازی ها راهنما داره.
    قیمتو نمیدونم.
    کانه کامپیوتر،استند بای کارایی رو که داری انجام میدی نمیپرونه.
    دیگه سوالی نبود؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جاوید Recoverye پی اس پیه بعضی از دوستام بالا نمیاد. نمیدونی چرا؟
    ما چون تو ايران دستگاه ها رو هك مي كنيم مشكلات زيادي ممكنه براي دستگاه پيش بياد اين طبيعيه مثلا من يكي از دوستام دستگاهشو هك كرد بعد mp3 پليرش از كار افتاد !!! البته فقط ورژن هاي oe ريكاوري دارن شايد دستگاه دوستان شما Oe نيستن !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آرم سوني من منظورم همون صفحه سياهس كه توش نوشته سوني كامپيوتر اينترامنت ! اونقدر فشرده سوال ها تو مي نويسي آدم قاطي مي كنه هر سوال رو تو يه خط بنويسي بهتره .
    در مورد تبديل فايل ها هم ممكنه فايل تصويريت مشكل داشته باشه و برنامه درست نم يتونه تبديل كنه برا منم پيشاومده در ضمن برنامه توتال ويدئو كنورتور مزخرف ترين تبديل كننده ايه كه مي تونستي انتخاب كني !!!! از نظر من .
    برنامه تبديل پلي استيشن يكم گفتم كه وقت كنم برات آپ مي كنم !

پوشه گيم 1.5 براي برنامه هاست برنامه ها رو مي ريزي اون تو بازي هاي پلي استيشن يك كه تبديل شده رو مي ريزي تو گيم ! اون گيم 3.40 هم فعلا كارايي براش نديدم !
    .
    خوب من هم همون صفحه رو گفتم اما به جای اینکه نوشته ای بنويسه هيچی نمينويسه.متوجهی؟ من با این خيلی مشکل دارم. به نظرم ديشب که دکمشو کامل نگاه داشتم خاموش شد شارژش 83 % بود اما صبح 81%!!! چيکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی از اون سايت پی اس پی هک که دانلود کردم فقط يه فايل به حجم 2 مگابايت بود که هيچ جوری نميشد بازش کرد.چيکار کنم؟ راستی برنامه انتغال بين مبايل و پی اس پی هم بزاريد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوب من هم همون صفحه رو گفتم اما به جای اینکه نوشته ای بنويسه هيچی نمينويسه.متوجهی؟ من با این خيلی مشکل دارم. به نظرم ديشب که دکمشو کامل نگاه داشتم خاموش شد شارژش 83 % بود اما صبح 81%!!! چيکار کنم؟
    تو آخر منو مي كشي من خودم دو سه دفعه جلو چشم خودت دستگاهت رو روشن خاموش كردم !!!! بعدشم اون درصده باطري كه مي ده دقيق نيست اين يك دو بعدش طبيعيه باطري ازش كم بشه حتي اگه دستگاه خاموش باشه ! الان يه فيلم با موبايلم از پي اس پي خودم مي گيرم برات مي آپلودم ببيني!!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •