تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 61 اولاول ... 8485455565758596061 آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

میلاد جان (arkadas) واقعا عالی بود
    دستت درد نکنه
    ببینم میتونم یه پلاگین (حتی اگه شده متوسط و نه چندان قوی) بنویسم براش؟
    بهر حال از این مطلب آموزشیت ممنونم دوستان دیگه اگه در مورد اوتپوست و ساختن پلاگین براش مطلبی دارن از ما دریغ نکنن
    ممنون. تا بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اول بحث نبودم
    می خوام بدونم طبق اجماع بزرگان تو این مبحث تا الآن بهترین firewall چی بوده؟
    طبق بحثهایی که تو قسمت آنتی ویروسها شد ، من nod32 رو انتخاب کردم
    اینجا اتفاق نظر رو چیه؟
    تا الآنم mcafee firewall داشتم که با برنامه ای که معرفی شد و تست کردم دیدم انگار بدرد نخوره!!
    ممنون از همگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرید جان سلام

طبق نظر اکثر دوستان تا الان فایروال اوت پست 3 با تنظیماتی که دوستمون کرکی جان لطف کردن بر بقیه برتری نسبی داره

لینک تنظیمات اوت پست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد آنتی ویروس هم اگه قدرت شناسایی ویروس برات مهم باشه بهترین آنتی ویروس فقط کاسپرسکی پرو هستش ولی اگه سرعت سیستم برات مهم باشه نود گزینه بهتریه
    البته بازم میگم آنتی ویروس در درجه اول باید بتونه ویروسهای بیشتری رو شکار کنه و سرعت سیستم در درجه دوم اهمیت قرار داره
    جدیدا یه آنتی ویروس به جمع آنتی ویروسها اضافه شده بنام AntiVirusKit 2006 که دارای دوتا انجین برا اسکن سیستم هست
    از لحاظ قدرت بدلیل اینکه از دوتا انجین یعنی انجین کاسپرسکی و انجین بیت دفندر استفاده میکنه واقعا بی نظیره تنها مشکلی که داره اینه که یکم برا سیستم های ضعیف مناسب نیست و سرعت سیستم و بالاخص سرعت وب رو پایین میاره که برا این نقیصه شما میتونید قسمتی که وب رو کنترل میکنه غیرفعال کنید تا سرعت وب کاهش پیدا نکنه
    در هر صورت انتخاب رو بهعده خودتون میذارم

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

البته دوست خوبمون مسعود جان که توضیح مختصر دادند ولی برای کاملتر شدن آن میتونم اینا رو اضافه کنم که ما در بحث آنتی ویروسها به این نتیجه نرسیده بودیم که نود32 از همه بهترینه بلکه در حال بحث روشون بودیم همین البته به نظر شخصی خودم تقریبا اکثر ضد ویروسها میتونن از پس امنیت سیستم بخصوص در مقابل ویروسهای جدید بر بیان و براحتی اونا رو شناسایی کنن البته دلیل هم داره چونکه ویروسهای جدید اینقدر تابلو میشن که همه میشناسن و سریع راه حل میدن واسشون البته شما میتونی ببینی با وجود اینکه نورتون ویروسها و تروجانهای محدودی رو شناسایی میکنه که به 70 هزار محدود میشه (البته آمار جدیدشو ندارم ) بازهم تو تستها آمار خیلی بدی نمی آره در صورتی که اگه قرار بود بوسیله تعداد ویروسها مورد بررسی قرار بگیره شاید رتبه بسیار نازلی پیدا میکرد
    تازه یه نکته دیگه که باید توجهتون رو بهش جلب کنم اینه که شما مثلا ویروس جیفو رو در نظر بگیر ( همونی که کاسپر اونو به اسم هیدراگ میشناسه ) وقتی شما بخوای با ضد ویروسهایی مثل کاسپر و بیت دیفندر اونو کلین کنی در واقع بزرگترین اشتباه رو کردی و فایلهات بی برو برگرد خراب میشن ولی خوب اینجا میبینی که نود 32 اونو عالی کلین میکنه تازه کاسپر که کمی بهتر کار میکنه و چند تا فایل سالم تحویلت میده ولی بیت دیفندر که واقعا تو این زمینه ضعیف عمل میکنه .البته موارد دیگه هم هست که نود ناقص ست و کاسپر بهتر عمل میکنه
    بگذریم در مورد فایروالها هم تقریبا با خیال راحت میگم که نسخه 3 فایر وال اوتپوست واقعا محشر هستش و رقیب نداره
    هر کسی که از اون استفاده کنه اصلا پشیمون نخواهد شد
    تا نظر دیگر دوستان چه باشه . تا بعد .
    Last edited by soda; 07-11-2005 at 19:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Masoud.ebi جان و soda جان
    واقعا" از جواب سریع و خوب و دقیقتو ممنونم
    منم می رم تا به جمع Outpostیها بپیوندم
    خداییش اگه این سایت و این آدمای خوبش نبودن ، من که هیچ کاری نمی تونستم بکنم
    ایشالا بشه زحمتاتونو یه جایی بلد باشم جبران کنم
    متشکر

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام
    من اوت رو با انتي هاي زيادي تست کردم ولي انگار اصلا با ما نميسازه
    تمام تنظيماتشم انجام ميدم باز يا اجازه ورود به سيستم رو نميده يا ريستارت ميکنه

ممکنه با نرم افزار خاصي توي سيستم من مشکل داشته باشه يا ميتونه دليل ديگه اي داشته باشه؟

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ebilove
    با سلام من اوت رو با انتي هاي زيادي تست کردم ولي انگار اصلا با ما نميسازه تمام تنظيماتشم انجام ميدم باز يا اجازه ورود به سيستم رو نميده يا ريستارت ميکنه
    ممکنه با نرم افزار خاصي توي سيستم من مشکل داشته باشه يا ميتونه دليل ديگه اي داشته باشه؟
    من که با نود و کاسپر تست کردم مشکلی نداشته. حالا در مورد شما فکر کنم یا ایراد از سیستم هست یا از تنظیمات.

پیشنهاد می کنم همیشه انتی ویروس ها رو در اوت پوست به قسمت Trusted applications ببری تا بدون هیچ مشکلی به سیستم دسترسی داشته باشند.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    میلاد جان (arkadas) واقعا عالی بود
    دستت درد نکنه
    ببینم میتونم یه پلاگین (حتی اگه شده متوسط و نه چندان قوی) بنویسم براش؟
    بهر حال از این مطلب آموزشیت ممنونم دوستان دیگه اگه در مورد اوتپوست و ساختن پلاگین براش مطلبی دارن از ما دریغ نکنن
    ممنون. تا بعد
    خواهش می کنم سودا جان

--------------------------------------------------------------------------------------------------

F-Secure Internet Security 2006

لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجم:58.1مگا بایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من از هنگامی که outpost را نصب کرده ام نمی توانم ویندوز را update کنم....کسی می تواند راهنمائی کند که چگونه باید تنظیمات آن را تغییر دهم ؟

با سپاس

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

سلام دوستان به این دوتا عکس نگاه کنید ایا من هک شده ا م :
    عکس اول زمانی که دیدم ای پی من مربوط به کشور ایران نیست وبا پلاگین whoeasyاتبوست ادرس ای پی را پیدا کردم :

وعکس دوم هم برای اطمینان از ای پی خودم توی اون لحظه از look-n-stop گرفتم :

یه نکته دیگه بگم وقتی سیستم را با حالت safemodراه اندازی کردم دیدم یه اکونت ناشناخته تی سیستم اضافه شده وچون پسورد نداشتم نتونستم وارد اون اک.نت بشم یاداوری کنم در حالت نرمال اکونت مورد نظر توی سیستم من نشون داده نمیشه و فقط در حالت safe mod هست که سروکلش پیدا میشه با این تاوضیحات فکر نمیکنید شدیدا هک شدم اگر خاطرتون باشه یه دفعه قبلا هم این اتفاق به یه شکل دیگه برام افتاده بود
    لطفا کمکم کنید نگرانم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •