سلام دوستان . خسته نباشید . من یه جای بازی گیر کردم .اونجا ک تو زیرزمین یه در وجود داره که رمز میخواهد تا باز بشه و من رمزشو نمی دونم و کسی میتونه کمکم کنه که این رمز چیه؟خواهش میکنم زودتر اگه میشه لطف کنید بگید رمز در چیه؟
سلام دوستان . خسته نباشید . من یه جای بازی گیر کردم .اونجا ک تو زیرزمین یه در وجود داره که رمز میخواهد تا باز بشه و من رمزشو نمی دونم و کسی میتونه کمکم کنه که این رمز چیه؟خواهش میکنم زودتر اگه میشه لطف کنید بگید رمز در چیه؟
اگه اولین دره رمزش 1243ولی اینطوری باز نمیشه باید بگردی یه جسد رو پیدا کنی (رونقشه رو نگا) بعد با این رمز در وا میشه
Last edited by MAXXX; 02-10-2007 at 04:13.
اقا عجب بازی ... فیه
چشم ادم درد میگیره
راهی نداره که این طوری راه نره ؟؟
چرا چشمت درد میگره ؟ مگه چطوری راه میره ؟ یکم توضیح بده ببینیم![]()
خیلی عجیب راه میره
همیشه تو حالت حمله است
وقتی جلو میری اسلحه رو میگیره جلوش ( حالت اماده باش ) و وقتی میخای وایسی اسلحه رو پاببن میگیره
من که تو 5 دقیقه داشت مغزم میترکید
والله من که همچین مشکلی بر نخوردم مثل بقیه بازی ها بود خوب حالا اسلحشو بگیرو جلوش یا پایین چه مشکلی برا چشم بوجود میاره؟نمیدونم والله شما اولین نفری که اینو میگی !!!!
![]()
سلام دوستان .من یک جای بازی گیر کردم
دارم بر می گردم از یک ماموریت که 3 تا کلید رو زد بعد رفتم پیش یه جنازه بعد یه دمو نشون داد بعد موقعه برگشت می رسم به یه نردبان هرچی کی پرم نمی رسم من باید چی کار کنم.
سلام
اینجوری که آرنولد هم نمیتونه راهنماییت کنه
آخه این بازی خیلی وسیعه و چندین ماموریت داره شما بگو کجایه نقشه هستی و یا اسم ماموریت چیه یا تو ماموریت ازت چی خاسته بود یا حد اقل دمو چی نشون داد آدم بدونه کجا رو میگی
باید بپرید پایین به سمتی که فلش زرده نشون میده برید. مواظب باشید سر راه پر از آدمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)