تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 754 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان تا به حال کسی مشکل نویز و کمی سرعت داشته که با اقداماتی حل شده باشه
    من تست گرفتم از پایین از بالا جفتش سرعتش 4 مگه
    من میگم اشکال میتونه از کابلامون باشه که جلو ساختمون چون اگر اشکال از اونجا نبود باید سرعت بالاتری میداد اونجا حالا دوستان راهنمایی کنن من میخوام بدونم یعنی این همه علم پیشرفت کرده این مشکل و کسی نمیتونه بر طرف کنه
    یکی میگه به خاطر مسافت در حالی که فاصله من نزدیک سه کیلومتره ADSL2 تا 6 کیلومتر و جواب میده با 16 حالا من میگم 8 تارو باید بده این مشکل چیه که نمیده خدا میدونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان تا به حال کسی مشکل نویز و کمی سرعت داشته که با اقداماتی حل شده باشه
    من تست گرفتم از پایین از بالا جفتش سرعتش 4 مگه
    من میگم اشکال میتونه از کابلامون باشه که جلو ساختمون چون اگر اشکال از اونجا نبود باید سرعت بالاتری میداد اونجا حالا دوستان راهنمایی کنن من میخوام بدونم یعنی این همه علم پیشرفت کرده این مشکل و کسی نمیتونه بر طرف کنه
    یکی میگه به خاطر مسافت در حالی که فاصله من نزدیک سه کیلومتره ADSL2 تا 6 کیلومتر و جواب میده با 16 حالا من میگم 8 تارو باید بده این مشکل چیه که نمیده خدا میدونه
    سلام بله اینترنت Adsl تا ۶ کیلومتر جواب میده اما این دلیل بر این نیست که تو هر کیلومتری باشید باید یک سرعت ثابت بگیرید! هر چقدر به مرکز مخابراتی نزدیک تر باشید سرعت و کیفیت بهتری میگیرید و هر چه دورتر سرعت کمتر فاصله بیشتر از ۲.۵ کیلومتر دیگه کشش ۸ مگ هم نداره ... موفق باشید

3. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

آخه تو ساختمون خودمون که همه شون به یه کافو یه اندازه از مخابرات فاصله داره
    سرعت 16 هست کشش 24 هست 8 هم هست پس مشکل مسافت نیست مشکل داخلی پسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر دارید ، کابل رو از سر خط جدا کن و تست کن اگر بازم خراب بود باید از مخابرات پیگیری کنی ، ممکنه پورت adsl خراب باشه...

6. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.

8. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.
    آره، خطت تا 10 12مگ کشش داره
    آسیاتک همین کارو میکنه، هر یکی دو هفته سرعتو از 8مگ به 4مگ پایین میاره باید زتگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم دوباره رو 8مگ ببندن
    Last edited by dadash42; 02-02-2018 at 16:47.

10. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اره درسته سيم ها با هم فرق ميكنه بعضي هاشون از توي مسير مفصل ميخورن و كيفيتشون به شدت افت ميكنه مثلا زماني كه adsl من سالم بود نويز خطم بيشتر از بقيه همسايه ها بود چون پست ما مفصل خورده ولي پست همسايه ها يكسره هست بعضي از سيم ها تعويض شدن و كيفيتشون از سيم هاي قديمي بالاتره پس مال همه مثل هم نيست ميتونه فرق بكنه حتي اگه همشون از يك كافو يا پست باشن، ضمنا اينكه خط شما تا چه حد جواب بده بستگي به snr داره ،مثلا من خونه ي يكي از بستگان ديدم كشش خط رو زده بود ١٨ مگ ولي با اينكه خطش روي ٢ مگ بود snr منفي داشت و سرعت افتضاح و به شدت كند بود پس فقط snr ميتونه بگه خط تا چه حد جواب ميده نه max rate
    مال همسايه ها هم بايد همشون از يك سرويس دهنده باشن و همشون همزمان از سر پست تست بشن در غير اينصورت مقايسه صحيح نيست
    Last edited by ahwazp30; 02-02-2018 at 20:31.

12. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

مشخصات خط من اینه از امروز به شدت سرعتم افت کرده که من نمیدونم مشکل از کجاس چرا یهو دو مگ کم میشه از سرعتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشخصات خط من اینه از امروز به شدت سرعتم افت کرده که من نمیدونم مشکل از کجاس چرا یهو دو مگ کم میشه از سرعتم
    منم همین مشکل رو دارم الان یه دو هفته ای میشه یهو SNR افت میکنه ، اصلا هم مشخص نمیکنه از کجاست تنها چیزی که میمونه مرکز مخابراتیه من فکر میکنم این عمدیه ، جالبش اینکه تو یه ساعتی خوبه بعدش داغون میشه
    البته زنگ زدم منکر همه چی شدن و مثل همیشه کاربر مقصر....

15. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان من بخوام از سر کافو سیم بکشیم برای توی اتاقم باید حتما مامور از مخابرات بیاد یا خیر؟ضمنا خونمون دو تا خط تلفن داره چطور فقط برای یک خط سیم بکشم؟بهترین سیم که بخوای بگیر متری چنده و اگر میشه اسم یا عکسش رو بفرستید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •