تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 624 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه viyoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    اول از همه یه تشکر ویزه دارم از کاربر محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بابت گذاشتن ترفند در وبلاگشون.
    و همین طور یه تشکر ویژه هم دارم از کاربر محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت راهنماییشون برای حاشیه دار کردن فیلمها. که کاملا درست بوده.
    خواستم فقط بگم که تنظیمات صفحه نمایش دستگاه رو ، روی 4:3 حاشیه دار گذاشتم و قسمت پلیر دستگاه هم کاملا درست شده.
    فقط مونده بهتر شدن زیر نویس که ما به همین هم راضییم ولی داریم روش کار میکنیم ببینیم میشه بهترش کرد ، که اگه تونستیم حتما بهتون اطلاع میدم.
    در کل تا اینجا که من از 601 بسیار راضی هستم.
    و از دوستان هم بابت راهنمایی هاشون بسیار متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام امروز اگه بخوام یه گیرنده خوب بگیرم با 100تومن کدو م مدل رو معرفی می کنید .
    سرعت نعویض کالا + گیرندگی و خراب نشدن و دوام
    یه چیزی که از ایکس ویژن353 بهتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ما یه گیرنده دیجیتال داریم آنتن نمیده قضیه چیه ؟؟ بدون گیرنده تلویزیون میبینیم ولی با این نمیشه باید چیکار کنیم ؟؟؟؟ تو دوشواری افتادیم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان ما یه گیرنده دیجیتال داریم آنتن نمیده قضیه چیه ؟؟ بدون گیرنده تلویزیون میبینیم ولی با این نمیشه باید چیکار کنیم ؟؟؟؟ تو دوشواری افتادیم
    قبلا کار میکرد؟ انتن رو تو جهات مختلف جستجو کنید ببینید چی میشه. شایدم اون موقعی که انتن نداده از صدا سیما قطع شده باشه چون گاهی وقتا اینطوری میشه.

اینجا تو روستامون هر کی گیرنده میخره دنای هست! نمیدونم همه از یه مغازه میخرن یا فقط اینجا دنای میفروشن!!

من که با دنای زیاد حال نکردم یه جوریه. فک کنم کند هم هستش! وقتی کانال تعویض هم میکنی چند ثانیه اولش کنده تصویر!

داره خودمونی میشه hasanak852's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طرق!

پيش فرض

در مورد مارشال 885:
    امکانات، کیفیت و ظاهرش بد نیست
    در مورد پخش کننده، همین که فیلم 1080p با فرمت mkv و زیرنویس srt رو ساپورت میکنه، عالیه
    مال من موقع روشن شدن پیغام "سیگنال موجود نیست" میاد (احتمالا از آنتته) و 2-1 دقیقه طول میکشه تا لود شه و تصویر بیاد
    به نظر من نقطه ضعف اصلیش خدمات پس از فروش و گرانتیشه، سایت اصلیش (marshalusa.com) هیچ اسم و مشخصاتی از این محصول نداره و آپدیت و پشتیبانی و... تعطیل!
    بهترین گزینه بازار به نظرم مارک ایکس ویژنه به خاطر گارانتی تعویض، پشتیبانی خوب، امکانات و کیفیت محصولات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا کار میکرد؟ انتن رو تو جهات مختلف جستجو کنید ببینید چی میشه. شایدم اون موقعی که انتن نداده از صدا سیما قطع شده باشه چون گاهی وقتا اینطوری میشه.

اینجا تو روستامون هر کی گیرنده میخره دنای هست! نمیدونم همه از یه مغازه میخرن یا فقط اینجا دنای میفروشن!!

من که با دنای زیاد حال نکردم یه جوریه. فک کنم کند هم هستش! وقتی کانال تعویض هم میکنی چند ثانیه اولش کنده تصویر!
    سلام

اگه یه کم تحقیق کنی به این نتیجه میرسی که دنای یه گیرنده نمیگم عالی ولی جزء بهترینهاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا دستگاهی وجود داره که هم به کامپیوتر بخوره ( خروجی USB ) و هم بشه به تلوزیون وصلش کرد ؟ من انتن هوایی ندارم . دستگاه خودش باید انتن داشته باشه ...
    ممنون و مچکرم از راهنماییهاتون

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

در مورد مارشال 885:
    امکانات، کیفیت و ظاهرش بد نیست
    در مورد پخش کننده، همین که فیلم 1080p با فرمت mkv و زیرنویس srt رو ساپورت میکنه، عالیه
    مال من موقع روشن شدن پیغام "سیگنال موجود نیست" میاد (احتمالا از آنتته) و 2-1 دقیقه طول میکشه تا لود شه و تصویر بیاد
    به نظر من نقطه ضعف اصلیش خدمات پس از فروش و گرانتیشه، سایت اصلیش (marshalusa.com) هیچ اسم و مشخصاتی از این محصول نداره و آپدیت و پشتیبانی و... تعطیل!
    بهترین گزینه بازار به نظرم مارک ایکس ویژنه به خاطر گارانتی تعویض، پشتیبانی خوب، امکانات و کیفیت محصولات.
    سلام
    ما مدل 5021 داریم من که تا حالا مشکلی تو گیرندیگش ندیدم. یه دستگاه عالی ای هست از نظر من از همه لحاظ.

سلام

اگه یه کم تحقیق کنی به این نتیجه میرسی که دنای یه گیرنده نمیگم عالی ولی جزء بهترینهاست
    کی حوصله تحقیقشو داره

سلام دوستان
    ایا دستگاهی وجود داره که هم به کامپیوتر بخوره ( خروجی USB ) و هم بشه به تلوزیون وصلش کرد ؟ من انتن هوایی ندارم . دستگاه خودش باید انتن داشته باشه ...
    ممنون و مچکرم از راهنماییهاتون
    فکر نکنم! ما که ندیدیم شاید تو اینده ساخته بشه اگه ساخته نشده ! حالا شما به مسئولین پیشنهاد بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستات لطفا بین ست تاپ باکس های ایکس ویژن مدل 107 و 123 و 242 یکی را معرفی کنید فرمت MKV برام مهم نیست

مدل های 363 و 110 و 207 چطور من نظرم روی 123 هستش

با تشکر لطفا امشب پاسخ بدید چون فردا میخوام برم بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام
    من راهنمایی میخام واسه خرید گبرنذه دیجیتال واسه PC
    چه مدلی و چه قیمتی گیرم میاد؟
    سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه

2-
    من یه LED یونی دارم که گیرنده داخلی داره
    باید چطور ازش کار بگیرم؟
    چه آنتنی بش وصل کنم که ج بده؟
    Last edited by van123; 03-02-2014 at 21:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •