من وقتی از برق میکشم اون صدای رله مانند رو میده....
من وقتی از برق میکشم اون صدای رله مانند رو میده....
جهت دلگرمی همه عزیزان هم به این دو تا آدرس یه سری بزنید (البته من خودم فعلا عزادارم تی می پاناسونیک خودم هستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما
چراغ منم 7 بار چشمک می زد.
Mr-Rayan هم که از مدیران سایت هستند و 50VT30شون بردش سوخت، 7 بار چشمک میزد.
یکی منم 7 چراقه شده بود ... دو تا تی وی دیگه هم زمانی که من دستگاه خودم رو برده بودم نمایندگی به همین مسیبت دچار شده بودند ...
تازه اینم خدمت شما عرض کنم از وقتی برد تی وی عوض شده بسیار کند روشن میشه و حدودا 15 ثانیه طول میکشه تا تصویرش بیاد ..قبل از تعویض 5 الی 7 ثانیه بود
Last edited by TATU_TATY; 28-12-2012 at 22:34.
دقیقا این 7 چراغه شدن مربوط به SD و SU که بر اثر ولتاژ برق هست ...البته اگر این برد آسیب دیده باشه احتمال این رو داره که به پنل ضربه بزنه ... و بلعکس هم امکان داره اگر تی وی مشکل داشته باشه و ما ندونیم مشکل از کجاست و برد رو عوض کنیم این امکان رو داره که پنلی که خراب هست به برد ضربه بزنه و برد تعویضی رو بسوزونه ...
Last edited by TATU_TATY; 28-12-2012 at 22:31.
دوستان تلویزیون من تولید june 2011 است پشت تی وی زده احتمالا تولید june مشکلی ندارند تلویزیون های تولید اگوست و بالاتر یک قسمت از بردشون عوض شده![]()
![]()
Last edited by Dr.pedram; 28-12-2012 at 22:50.
بچه ها لطفا کمک کنید.......بین سونی سری HX853 (احتمالا تو ایران به نام HX8) و پاناسونیک GT50 کدوم رو انتخاب کنم....بزرگ ترین چیزی که منو برای خرید پلاسما به شک انداخته مشکلش تو نوره...
چون ممکنه که بخوام خونه عوض کنم..میترسم که خونه تو روز نور زیاد داشته باشه و مشکل ساز بشه چون امروز که از نزدیک تست کردم تو فروشگاه و با نور فروشگاه کنارشم یه ال ای دی پاناسونیک WT50 بود ...خیلی به شک افتادم که بین ال ای دی و پلاسما با توجه به شرایطم چیکار کنم......شب مشکلی نیست چون زیاد چراغ روشن نمیکنم.....
جدا از بحث خرابی و در مورد تصویر نظرتون چیه.....اینکه بعضی وقت ها میبینم پلاسماها تضویرشون رنگ و رو رفتس و نورشون کمه میره رو اعصابم...تو محیط نوری مناسب این مشکل بر طرف میشه؟
پاناسونیک به مدت محدود اینجا برای تلویزیون هاش داره 6 سال گارانتی میده ( تو بازه زمانی 2 ماه که تعیین کرده برای خرید)
3D هم انصافا پاناسونیک بهتر بود و همینطور عینک راحت تر...به نظرتون چیکار کنم؟
البته شخصا اگر مسئله مالی نبود ES7000 سامسونگ میگرفتم..ولی خب دیگه نداریم
![]()
Last edited by d.b23; 29-12-2012 at 01:59.
دوست عزیز پلاسما رو هر کاری بکنی و هرچی هم که از لحاظ کیفیت قبولش داشته باشی و تاییدش کنی بازم نورش هیچ موقع به پای ال ای دی نمیرسه و به اصطلاح "ویر" هست و در واقع رنگ سفید رو نمیتونه کاملا سفید نشون بده و دودی رنگ نشون میده که این موضوع عذاب آوره . برو یه ال ای دی سونی بخر و خیال خودت رو راحت کن
من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی الان آمازون انگلستان یه 55ES8000 داره که یه فروشنده بدون هزینه حمل و نقل میده 1300 پوند که نو هم هست. از من می شنوی ریفربیشد نخر که اعتباری بهش نیست.
Last edited by smhsh121; 29-12-2012 at 01:13.
سلام
دوستان من یه مطلبی رو بگم که بهتره همه دوستان توجه کنند.بحث استفاده از پریز به صورت همزمان برای چند وسیله بسیار بسیار بسیار مهمه و ربطی به روشن و یا خاموش بودن دستگاه های دیگه نداره چون دستگاه ها در حالت خاموش هم آمپر میکشن پس بهتره حتما پریز تی وی جدا باشه کاری که من خودمم انجام دادم و حتما از محافظ استفاده بشه.
اون صدای کلیکی که از تی وی تو حالت خاموش شنیده میشه کاملا طبیعه و حتی تو دفترچه هم نوشته شده.
دوستان برای شکایت از گارانتی پاناسونیک بمن پیام بدن تا شماره واحد رسیدگی به شکایات رو در اختیارشون قرار بدم تا کارشون سریع تر انجام بشه.خود بنده با توجه به حرف نمایندگی در مورد نبود برد و صبر یک ماهه و دو ماهه با شکایت و پیگیری کار رو به جایی رسوندم که برد تلویزیون من رو از روی یک تی وی نو باز کردن و برام فرستادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)