تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 720 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من وقتی از برق میکشم اون صدای رله مانند رو میده....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جهت دلگرمی همه عزیزان هم به این دو تا آدرس یه سری بزنید (البته من خودم فعلا عزادارم تی می پاناسونیک خودم هستم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستانی که تلویزیونشون دچار مشکل شده بود یادشون هست که این چراغ قرمز چند بار می زد؟! اگر این رو بگین می تونیم مشکل بیشتر شایع رو پیدا کنیم!
    با تشکر از شما

چراغ منم 7 بار چشمک می زد.

Mr-Rayan هم که از مدیران سایت هستند و 50VT30شون بردش سوخت، 7 بار چشمک میزد.

5. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

یکی منم 7 چراقه شده بود ... دو تا تی وی دیگه هم زمانی که من دستگاه خودم رو برده بودم نمایندگی به همین مسیبت دچار شده بودند ...

تازه اینم خدمت شما عرض کنم از وقتی برد تی وی عوض شده بسیار کند روشن میشه و حدودا 15 ثانیه طول میکشه تا تصویرش بیاد ..قبل از تعویض 5 الی 7 ثانیه بود
    Last edited by TATU_TATY; 28-12-2012 at 22:34.

7. 4 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دوستان عزیز من به سختی تونستم به اطلاعاتی دست پیدا کنم، البته امیدوارم که تی وی هیچ کدومتون دچار مسئله نشه
    تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک از یک «فرآیند یا مدار حفاظتی» برخورداره که باعث می شه اگر تلویزیون دچار مشکل بشه در اصطلاح شات داون بشه و بر مبنای یک چارچوب هوشمند و از قبل تعریف شده مشکل رو نشون بده
    این فرآیند نشون دادن مشکل برای مدل های 2011 یعنی st30 gt30 vt30 یکسان هست
    این نشون دادن از طریق تعداد خاموش و روشن شدن لامپ کوچیک پایین تلویزیون هست که به رنگ قرمز در می آد
    الآن تی وی من رو حالتی رفته که مدام 7 بار چراغ قرمز خاموش و روشن می شه! بر این اساس قسمت های SD و SU از برد تی وی احتمالا آسیب دیدن که اگر اینطور باشه چون قابل تعمیر نیستن باید تعویض بشن و این یعنی به احتمال زیاد آسیبی به جای دیگه وارد نشده
    منتها می گم ممکنه در حالتی چراغ سه بار خاموش و روشن بشه، یا چهار بار و... که بسته به نوع مشکل هست
    دوستانی که تلویزیونشون دچار مشکل شده بود یادشون هست که این چراغ قرمز چند بار می زد؟! اگر این رو بگین می تونیم مشکل بیشتر شایع رو پیدا کنیم!
    امیدوارم که البته تی وی هیچ کش دچار مشکل نشه، با این همه هزینه و امید و آرزو واقعا همچین اتفاقاتی آدم و داغون می کنه اونم تو این شرایط که خودتون می دونید چی می گم
    موفق و شاد باشید
    دقیقا این 7 چراغه شدن مربوط به SD و SU که بر اثر ولتاژ برق هست ...البته اگر این برد آسیب دیده باشه احتمال این رو داره که به پنل ضربه بزنه ... و بلعکس هم امکان داره اگر تی وی مشکل داشته باشه و ما ندونیم مشکل از کجاست و برد رو عوض کنیم این امکان رو داره که پنلی که خراب هست به برد ضربه بزنه و برد تعویضی رو بسوزونه ...
    Last edited by TATU_TATY; 28-12-2012 at 22:31.

9. 3 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.pedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان تلویزیون من تولید june 2011 است پشت تی وی زده احتمالا تولید june مشکلی ندارند تلویزیون های تولید اگوست و بالاتر یک قسمت از بردشون عوض شده
    Last edited by Dr.pedram; 28-12-2012 at 22:50.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید.......بین سونی سری HX853 (احتمالا تو ایران به نام HX8) و پاناسونیک GT50 کدوم رو انتخاب کنم....بزرگ ترین چیزی که منو برای خرید پلاسما به شک انداخته مشکلش تو نوره...
    چون ممکنه که بخوام خونه عوض کنم..میترسم که خونه تو روز نور زیاد داشته باشه و مشکل ساز بشه چون امروز که از نزدیک تست کردم تو فروشگاه و با نور فروشگاه کنارشم یه ال ای دی پاناسونیک WT50 بود ...خیلی به شک افتادم که بین ال ای دی و پلاسما با توجه به شرایطم چیکار کنم......شب مشکلی نیست چون زیاد چراغ روشن نمیکنم.....
    جدا از بحث خرابی و در مورد تصویر نظرتون چیه.....اینکه بعضی وقت ها میبینم پلاسماها تضویرشون رنگ و رو رفتس و نورشون کمه میره رو اعصابم...تو محیط نوری مناسب این مشکل بر طرف میشه؟

پاناسونیک به مدت محدود اینجا برای تلویزیون هاش داره 6 سال گارانتی میده ( تو بازه زمانی 2 ماه که تعیین کرده برای خرید)

3D هم انصافا پاناسونیک بهتر بود و همینطور عینک راحت تر...به نظرتون چیکار کنم؟

البته شخصا اگر مسئله مالی نبود ES7000 سامسونگ میگرفتم..ولی خب دیگه نداریم

Last edited by d.b23; 29-12-2012 at 01:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید.......بین سونی سری HX853 (احتمالا تو ایران به نام HX8) و پاناسونیک GT50 کدوم رو انتخاب کنم....بزرگ ترین چیزی که منو برای خرید پلاسما به شک انداخته مشکلش تو نوره...
    چون ممکنه که بخوام خونه عوض کنم..میترسم که خونه تو روز نور زیاد داشته باشه و مشکل ساز بشه چون امروز که از نزدیک تست کردم تو فروشگاه و با نور فروشگاه کنارشم یه ال ای دی پاناسونیک WT50 بود ...خیلی به شک افتادم که بین ال ای دی و پلاسما با توجه به شرایطم چیکار کنم......شب مشکلی نیست چون زیاد چراغ روشن نمیکنم.....
    جا از بحث خرابی و در مورد تصویر نظرتون چیه.....اینکه بعضی وقت ها میبینم پلاسماها تضویرشون رنگ و رو رفتس و نورشون کمه میره رو اعصابم...تو محیط نوری مناسب این مشکل بر طرف میشه؟

پاناسونیک به مدت محدود اینجا برای تلویزیون هاش داره 6 سال گارانتی میده ( تو بازه زمانی 2 ماه که تعیین کرده برای خرید)

3D هم انصافا پاناسونیک بهتر بود و همینطور عینک راحت تر...به نظرتون چیکار کنم؟

البته شخصا اگر مسئله مالی نبود ES7000 سامسونگ میگرفتم..ولی خب دیگه نداریم

دوست عزیز پلاسما رو هر کاری بکنی و هرچی هم که از لحاظ کیفیت قبولش داشته باشی و تاییدش کنی بازم نورش هیچ موقع به پای ال ای دی نمیرسه و به اصطلاح "ویر" هست و در واقع رنگ سفید رو نمیتونه کاملا سفید نشون بده و دودی رنگ نشون میده که این موضوع عذاب آوره . برو یه ال ای دی سونی بخر و خیال خودت رو راحت کن

13. این کاربر از hosein3224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی الان آمازون انگلستان یه 55ES8000 داره که یه فروشنده بدون هزینه حمل و نقل میده 1300 پوند که نو هم هست. از من می شنوی ریفربیشد نخر که اعتباری بهش نیست.
    Last edited by smhsh121; 29-12-2012 at 01:13.

15. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مطلبی رو بگم که بهتره همه دوستان توجه کنند.بحث استفاده از پریز به صورت همزمان برای چند وسیله بسیار بسیار بسیار مهمه و ربطی به روشن و یا خاموش بودن دستگاه های دیگه نداره چون دستگاه ها در حالت خاموش هم آمپر میکشن پس بهتره حتما پریز تی وی جدا باشه کاری که من خودمم انجام دادم و حتما از محافظ استفاده بشه.
    اون صدای کلیکی که از تی وی تو حالت خاموش شنیده میشه کاملا طبیعه و حتی تو دفترچه هم نوشته شده.
    دوستان برای شکایت از گارانتی پاناسونیک بمن پیام بدن تا شماره واحد رسیدگی به شکایات رو در اختیارشون قرار بدم تا کارشون سریع تر انجام بشه.خود بنده با توجه به حرف نمایندگی در مورد نبود برد و صبر یک ماهه و دو ماهه با شکایت و پیگیری کار رو به جایی رسوندم که برد تلویزیون من رو از روی یک تی وی نو باز کردن و برام فرستادن.

17. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •