تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 3017 اولاول ... 7947952956957557657757857958058158258358962967910791579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

دیروز رفتم اونجا که ازش ADSL گرفته بودم
    یه نفر جدید اومده بود انگار
    بهش گفتم هفته پیش تا الان باید وصل میشده.
    گفت که ما تازه امروز فرستادیم. بهش گفتم دفعه های قبل چیز دیگه میگفتن میگفت اشتباه شده بود.
    میخوام ببینم تا شنبه وصل میشه یا نه اگه نشد من میدونم و اونا
    اعصاب برام نذاشتن رفیقم پارس آنلاین گرفته 2روزه وصل شده اونوقت با سرعت 128 سرعت دانلودش تا 100 هم میرسه
    شل گرفتی داداش.برو دفتر دستکشونو به هم بریز.اینا برخورد محترمانه حالیشون نی که.چکشی برخورد کن.
    HELP ME
    اقا من زنگ زدم به (کیش اَُ آ سیس )2020 برای درخواست افزایش تعرفه ، گفتن برو بانک پول بریز ، قشنگ نیم ساعت پشت خط بودم ، وقتی وصل شد مردِ انگاری عجله داشت زود قطع کرد
    فقط گفت پول بریز، به شماره 2020 فکس کن
    نه شماره حساب داد نه گفت چه بانکی نه الان میدونم به چه شماره ای فکس بفرستم.
    دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
    نمایندگی که تو شهرستان ما بود ، دیگه نمایندشون نیست
    چند صفحه قبل من مفصل راهنمایی کردم که چیکار کنی.
    علاوه بر شماره حسابشون که 4348434053 هستش شما به شناسه ی پرداخت خودت هم احتیاج داری که 2020 باید بهت میداد.اما معمولاً شناسه ی پرداخت اینطوری هستش: 11110651223xxxx22.توضیح اینکه اون قسمت قرمز رنگ شماره تلفنی هستش که اینترنت روی اونه.کامل با پیش شماره.
    میری بانک ملت و مبلغ سرویس مورد نظرت رو با این شناسه پرداخت به اون شماره حساب واریز میکنی.بعد اون فیش رو فکس کن به 2020 داخلیه 3.البته توصیه ی من اینه که واسه محکم کاری ایمیلشم بکنی.به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست بعد همون موقع زنگ بزن 2020 داخلیه 2 و بگو ارسال کردی.نوع سرویس درخواستیت رو فراموش نکنی توی ایمیل بنویسی.
    میگم چند تا تستم با دانلود منیجر توی ساعتهای مختلف بذار واسمون.
    بچه ها بـــ نظرتون میشه از مخابرات شکایت کرد ؟
    مرکز مخابراتیم مشکل داره راست هم میگن آخه مراکز دیگه مشکل ندارن زنگ میزنم قسمت ارتباطات دیتا مخابرات میگه ما مشکل نداریم هر کی گفته دروغ گفته !!!!!
    حالا نمیدونم چکار باید بکنم
    معلومه که میشه شکایت کرد.من خودم 1 سال پیش شکایت کردم و جوابم گرفتم.
    تا قبل اينكه سرعتها رو كم كنه شايد ارزونترين بود ولي الان ديگه نيست. هر كس به طريقي كم فروشي مي كند مخابرات جدا شاتل جدا
    الان شما 2 مگ 8 گيگ گرفتي 34 تومن بعد فكر مي كني ارزونترين 2 مگ موجود رو گرفتي؟ اسما شايد ولي 256 پارس آنلاين هم 30 تومن همين سرعت رو ميده.
    مشكل من و خيلي ها مثل من اينه كه پورت رو سريع خالي نمي كنن وگرنه فردا بهم بگن پورتت خاليه مي رم از جايي ديگه مي گيرم.
    يه چند ماه سرعت ها رو بالا بردن تا مشتري جذب بشه بعد بگن توقعتون زياده سرعت همينه كه هست.
    الانم كه همه فيبر نوري ها ريختن سرشون ديگه نيازي به كسي ندارند.
    من ماهي 17 تومن بايد بدم سرعت 30 كه بعضي وقتها به 18 هم مي رسه. كي بشه تموم بشه اين دوره از شرشون راحت بشم.
    ممد نویز خطت خیلی شبیه منه.خط من به داغونیه خط خودته

بچه ها واسه شما هم شبا پینگ بالا میره؟
    آكه.فک کنم واسه همه همینطوره.
    بچه ها 2 مگ محدود بگیرم یا 512 نا محدود!
    از کیش او اسیس میخوام بگیرم
    سرعت 2 مگ محدود موقع رایگان به 200 میرسه؟
    قطعاً 512 نامحدود بگیر.

2. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی بچه ها من اوایل که سرویسم رو گرفتم(سال 90) نویز خطم انقدر زیاد بود که مدام لینکم میپرید.گاهی تا ساعتها دیگه لینک نداشتم.مخابرات رفتم،کل سیم کشی رو عوض کردم،حتی یه کابل مستقیم از جعبه ی بیرون تا پشت مودمم کشیدم(که هنوزم برقراره).کمی بهتر شد.بعدش رفتم توی تنظیمات مودم و گزینه های مختلفش رو امتحان کردم تا اینکه با دستکاری تنظیمات یه مقدار دیگه بهتر شد و رسید به اینی که تو پست قبل گذاشتم(دیگه خودتون حساب کنید قبلش چقدر داغون بود که با این همه بهسازی شده این).تنظیماتم تا امروز این بود:

اما امروز اومدم دوباره یه مقدار تنظیماتو دستکاری کردم ببینم به چه نتیجه ای میرسم.تا اینکه دیدم بهترین حالت برای من اینه.شمام امتحانش کنید:

من بعد از اینکه سرویس 2048 گرفتم هیچوقت نتونستم لینک زیر رو با سرعتی بالاتر از 130 کیلو دانلود کنم.یعنی ماکزیمم 130 بود ها.وگرنه معمولاً روی 80 بود.اما از وقتی این تنظیمات رو اینجوری کردم سرعتم روی این لینک زیر 250 نیومده.واسه اطمینان تنظیمات رو دوباره برگردوندم و دیدم سرعت کم شد و بعد دوباره مثل عکس بالاش کردم و دیدم سرعتم واقعاً توی این حالت زیر 250 نیومد.یعنی از حداکثر پهنای باندم داره استفاده میشه:

گفتم این مطلب رو واسه شمام بذارم شاید به درد شما هم بخوره.بالأخره اینجاییم که همه چیز رو خودمون تجربه نکنیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.
    فدای شما.

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

6. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه این داون استریم رو ار کجا تغییر میدن ؟ مطمئنا تحت وب هست ( یه چیزی تو مایه های IBS ) که از چند جا میتونن اینکارو بکنن اگر کسی ای پی ازش داره بگه بقیش با من

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اومدم تست سرعت بذارم اما اول میره ها.تا پینگو میره بدون مشکل:

اما بعد این خطا رو میده:

واسه شما این مشکل تا حالا پیش اومده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه این داون استریم رو ار کجا تغییر میدن ؟ مطمئنا تحت وب هست ( یه چیزی تو مایه های IBS ) که از چند جا میتونن اینکارو بکنن اگر کسی ای پی ازش داره بگه بقیش با من
    اینو خود پشتیبانی تغییر میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دتش ایمان میگم این تنظیمات مودم که گذاشتی ما چه مودمی هست ؟ مال زایکسل رو نمیدونی کجا میشه پیذا کرد ؟

11. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دتش ایمان میگم این تنظیمات مودم که گذاشتی ما چه مودمی هست ؟ مال زایکسل رو نمیدونی کجا میشه پیذا کرد ؟
    مودمه من مال عهد عتیقه
    تنظیمات مودم زایکسل که دقیقاً مشابه همین مودم باید باشه.البته این نوع ساده ی تک پورته ها.
    ==-=-=-==-=-=-=
    پسر سرعتم با قند شکنم خیلی افت نمیکنه:

13. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینو خود پشتیبانی تغییر میده.
    میدونم اما مثل نرم افزار اکانتینگ از راه دور میشه بهش وصل شد چون توی مرکز مخابراتی ما هم بهش وصل بودن اگه ای پی ادرس اون صفحه پیدا شه یه یوزر پس ازش میهکی بعد رو هر مقداری که خواستی میزاری من دنبال اونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

میدونم اما مثل نرم افزار اکانتینگ از راه دور میشه بهش وصل شد چون توی مرکز مخابراتی ما هم بهش وصل بودن اگه ای پی ادرس اون صفحه پیدا شه یه یوزر پس ازش میهکی بعد رو هر مقداری که خواستی میزاری من دنبال اونم
    اگه اینکارو کردی واسه منم بیشترش کن صواب داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •