این طور که مشخصه دوستان سخت کوش ما اینجا سخت مشغول دانلودن خدا قوت![]()
این طور که مشخصه دوستان سخت کوش ما اینجا سخت مشغول دانلودن خدا قوت![]()
مثل اینکه حجم ها فیکس شد ؟
برای من به صورت آنلاین محاسبه می شه .. یعنی الان 1 مگ استفاده کنم و بعد صفحه 2020 رو یک ریفرش بکنم 1 مگ کم میشه ...
من که هی دانلود میکنم کم میشه باز 2بار ریست میکنم میشه همون حجم اول بلکم بیشتر!![]()
مثل اینکه فقط باگه و مشکل سیستم . چون اگه میخواست عیدی یا دزدی باشه اینطوری حجم ها رو اشتباه نمیزد . الان از دیشب تا الان که این همه دانلود داشتم سرجمع از حجمم 1 مگ کم شده . همینطور وقتی دی سی میکنی و میری تو سامانه باز بیشتر از حجمت کم کرده . ولی وقتی دوباره دی سی میشی حجمت برمیگرده . پس معلوم میشه زدن سیستم رو ترکوندن .
فقط موندم از دیشب چطوری یک مگ کم کرده . روی چه حساب این یک مگ رو کم کرده اگه free حساب میکنه . من میگم شاید سیستمشون قاط زده و هر یک گیگ رو یک مگ میزنه .
پس به نظر شما احتمال اینکه حجم رو ازمون کم کنن صفره؟
حدود 1 گیگ الان دانلود کردم دییس کردم مودم رو ریست کردم برگشت
البته تو این این لحظه ایی که مودم رو ریست میکنی و میرم تو سایت دزد نت که حجممو ببینم قلبم میاد تو حلقم
واییییییییییییی من فکر می کردم ماله من رایگان نیست چون کم میکنه ولی الان دوباره چک کردم دیدم برگشته!@!!!
بدانلدید و باپلدید ولی اسراف نکنید!
کی کفته به طرح بستگی نداره من 1 طرح دارم مال سناباد هست خانواده هست سرعتش از 350 تا پایین نمیاد ولی 1 طرح خانواده دیگه دارم از 130 بالا نمیره.
بچه ها این فیلم رو دان کنید اصل فیلمه.
Man.of.Steel.2013.BluRay.1080p.Ganool.BaranMovie.m kv
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)