بازی های دولت که سفته باز ها و رانت خوارها به پایان میرسونن
بازی های دولت که سفته باز ها و رانت خوارها به پایان میرسونن
یک نکته ای را خواستم به دوستانی که تو بانک ملت حساب دارند بگم که اگر باهاش برخورد کردند گیج نشند. خواستم رمز اینترنت بانک رو عوض کنم دیدم هر چی می زنم یک پیغام قرمز رنگ میگه این سرویس در دسترس نیست! رفتم بانک رمز رو ریست کرد و یکی دیگه داد. اومدم دوباره زدم باز قبول نکرد. دوباره با ناراحتی رفتم بانک میگم این رمز هم که ریست کردید باز قبول نمی کنه که رمز جدید خودم رو بهش بدم تعجب کرد و زنگ زد 1556 که پشتیبانی ملت هست. اونجا گفت کروم رو قبول نمی کنه و باید با فایرفاکس برید تو اینترنت بانک ملت که حرفش بی خود و چرت بود. اومدم با فایرفاکس هم که قبلا امتحان کرده بودم یه امتحان دیگه کردم تا مطمئن بشم دیدم باز قبول نمی کنه و پیغام کذایی دوباره میاد. خودم زنگ زدم 1556 گفت رمزی که می خواهید وارد کنید چند حرفه؟ گفتم 20 حرف یا کاراکتر!. گفت 20 خیلی هست باید 8 تا 12 باشه و تو صفحه اینترنت بانک هم گفته. بهش گفتم همین چیزی اینجا ننوشته چند تا باید باشه گفت بزار ببینم. وقتی دید به حرفم رسید و گفت حق با شماست و این خط رو از صفحه اینترنت بانک برداشتن!؟! (مملکت رو ببین؛ پشتیبانی و مرکز امنیت بانک که باید کوچکترین جزئیات رو به مشتری بگه و شیر فهم کنه؛ اومده این نیم خط مطلب رو برداشته که تو اینترنت جای زیادی نگیره!) بعد 12 رقمی زدم باز قبول نکرد و آخر سر فهمیدم باید بیشتر از 8 رقم نباشه، در حالیکه رمز قبلی و قدیمی حدود 15 رقم و کاراکتر بود. (حتی موسسه ها هم اجازه می دهند تا 20 کاراکتر یا بیشتر رو برای امنیت بیشتر و سخت کردن هک یا نفوذ کاربر استفاده کنه در حالیکه بانک ملت با این همه ادعای امنیت و سخت گیری به تازگی محدود به 8 کاراکتر کرده که به نظرم اشتباه هست و نمی دونم دلیل فنی اش چی بوده).
نتیجه: کارمند و رئیس شعبه بانک ملت و کارمند بخش پشتیبانی خودشون نمی دونن چرا سیستم این خطا رو به مشتری داده و خبر ندارن به تازگی بانک ملت اجازه نمی ده بیشتر از 8 کاراکتر رو برای رمز اینترنت بانک بزارید در حالیکه بیشتر از یکماه من این مشکل رو داشتم و نمی فهمیدم از کجا آب می خوره. کارمندها و رئیس شعبه هم سه باری که رفتم شعبه در حال تلگرام بازی و وقت تلف کردن بودن.
این ماجرا رو گفتم که اگر بانک ملت حساب دارید و خواستید رمز اینترنت بانکتون رو عوض کنید مثل من گیج گیج نخورید و اگر پیغام: مشتری محترم این سرویس در دسترس نیست رو دیدید بدونید کارمندهای بانک؛ و بخش پشتیبانی و امنیت بانک خودشون هم نمی دونن تو بانک ملت چی می گذره و این مشتری هست که باید راه حل رو پیدا کنه!
Last edited by Spectero; 04-12-2017 at 15:30.
کلا معلوم نیست این بانک ملت چه بلایی سرش اومده !
همین چند وقت پیش به خاطر اینکه سپرده پنج ساله ام در بانک ملت سررسیدش فرا رسیده بود برای گرفتن پولم به بانک مراجعه کردم کارمند بانک موقع پس دادن پولهایم دو میلیون تومان کم داده بود بعد که من بعد از شمارش پولها گفتم این دو میلیونش کمه زیر بار نمیرفت و با حالت تحکم و خیلی جدی میگفت من کاری ندارم من دقیقا شمرده بودم و بعد تحویل شما دادم اون آقای قبل از شما هم همونو چند بار شمرده و درست بوده که بعد با سروصدای شدید من رئیس شعبه آمد و مرا به پشت باجه ها هدایت کرد و بر خلاف اون کارمند عوضی گفت اشتباه پیش میاد صبور باشید که بعد از بازرسی دوربین ها و شمارش مجدد و ... دو میلیون تومانمو برگردوندن ....
بهترین کار برای اینکه چنین مشکلات، سوء تفاهم ها و یا حقه بازی بعضی از کارمندهای موذی پیش نیاد اینه که چک بین بانکی بگیرید. یا اگر پول رو نیاز ندارید و می خواهید از یک بانک بی خود با خدمات ضعیف خارج و به یک بانک بهتر انتقال بدید از طریق شبا اون پول رو به حساب مقصد منتقل کنید. اینطوری خیلی خیلی بهتر و امن تر هست تا پول قلمبه نقدی رو بگیرید. هر چند از یک سقف چند میلیونی بیشتر رو هر بانک و موسسه ای چک بین بانکی می ده یا خودشون به شما پیشنهاد می کنند که شبا بزنید بره به بانک دیگه. در کل نباید تا جایی که ممکنه پول نقد گرفت و بین بانک جابجا کرد یا اگر نیاز دارید تا برای کاری خرج کنید زیاد نقد نگیرید و برای خودتون خطر درست نکنید.
به شخصه وقتی ملت سپرده 20 درصد باز می کرد رفتم و اصلا از بانک دولتی مثل ملت، تجارت، صادرات و این بانکهای قدیمی که اکثر کارمنداش برخورد خوبی ندارند متنفرم. الان که همه بانکها و موسسات مجاز سود 15 می دن اگر هم بخوام یکساله باز کنم محاله سراغ ملت یا بانکهای این تیپی برم و میرم یه بانک که کارمنداش برخورد بهتری کنند و مثل ملت هم جمعه بازار و شلوغ نباشه.
با اعلام بانک مرکزی
افتتاح و تمدید سپردههای کوتاهمدت ویژه ۳، ۶ و ۹ ماهه تا پایان سال ممنوع شد
بانک مرکزی در اطلاعیهای اعلام کرد: سپردههای سرمایهگذاری مدتدار، افتتاح و تمدید سپردههای کوتاهمدت ویژه ۳، ۶ و ۹ ماهه بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی تا پایان سال ۱۳۹۶ ممنوع است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی پیرو ابلاغ بخشنامه شماره 173793/96 مورخ 5/6/1396 موضوع اعلام سیاستهای بانک مرکزی در خصوص سپردههای سرمایهگذاری مدتدار، استعلامهای مختلف و متعددی از جانب بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی درباره نرخ سود سپردههای کوتاهمدت ویژه 3، 6 و 9 ماهه با توجه به مسکوت بودن این بخشنامه در خصوص این نوع سپردهها انجام شده است. لذا همچنان که در بخشنامه شماره 314931/94 مورخ 30/10/1394 و بخشنامه شماره 173793/96 مورخ 5/6/1396 نیز تأکید شد، بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند نرخ سود علیالحساب سپردههای سرمایهگذاری مدتدار را بر اساس تحلیلها و برآوردهای جامع خویش از شرایط اقتصادی و روندهای آتی آن و همچنین با توجه به وضعیت شبکه بانکی و سایر بازارهای مالی تعیین کنند.
از این رو انتظار بر این است که بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی، ابتدا سود مورد انتظار ناشی از کل سپردههای سرمایهگذاری مدتدار در پایان دوره را پیشبینی کرده و سپس با توجه به میزان هر یک از انواع سپردههای سرمایهگذاری مدتدار، نرخ سود علیالحساب آن سپردهها را -به صورت محتاطانه- تعیین کنند. در واقع، بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی باید بخشی از سود مورد انتظار سالیانه را به عنوان سود علیالحساب سپردههای سرمایهگذاری تعیین و اعلام کنند؛ به گونهای که در پایان سال مالی، سود علیالحساب پرداختی به سپردهگذاران، بخشی از سود قطعی پایان دوره باشد. این در حالی است که در حال حاضر، سود علی الحساب پرداختی توسط برخی بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی- با اتخاذ رویکردی پرریسک- بیشتر از سود واقعی حاصله است به نحوی که حتی تکافوی حقالوکاله بانک را نمیکند. بدیهی است که این امر، مغایر با اصول و قواعد حاکم بر قانون عملیات بانکی بدون ربا (بهره) میباشد.
عدم رعایت این مهم از سوی برخی بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی که با هدف جذب سپرده بیشتر از طریق پرداخت نرخهای سود علیالحساب بالاتر صورت میگیرد، سبب شکلگیری چرخه رقابت غیرسالم و مخرب در شبکه بانکی کشور شده است. این امر، ضمن آن که موجب افزایش بهای تمام شده پول در کل شبکه بانکی و تضییع حقوق سایر ذینفعان بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی میشود، مانعی برای کاهش نرخ سود تسهیلات بوده و در نهایت، تهدیدی برای ثبات و سلامت شبکه بانکی است.
با توجه به موارد اشاره شده و در راستای کاهش هزینه تمامشده پول در بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی و افزایش دوره ماندگاری سپردههای سرمایهگذاری و همچنین ارتقای ثبات و سلامت شبکه بانکی و پیشگیری از قرار گرفتن بانکها در وضعیت زیاندهی و ورشکستگی، مقرر است تا پایان سالجاری، صرفاً امکان افتتاح حساب سپرده سرمایهگذاری مدتدار یکساله و کوتاهمدت عادی با شرایط و نرخهای مصرح در بخشنامه شماره 173793/96 مورخ 5/6/1396 (حداکثر 15 درصد سالانه برای سپردههای سرمایهگذاری مدتدار یکساله و حداکثر10 درصد سالانه برای سپردههای کوتاهمدت عادی به صورت علیالحساب) فراهم باشد. بر این اساس، افتتاح و تمدید سپردههای کوتاهمدت ویژه 3، 6 و 9 ماهه تا پایان سال ممنوع است.
همچنین بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی میتوانند در صورت تمایل و با توجه به مفاد بخشنامه شماره 314931/94 مورخ 30/10/1394، بخشنامه شماره 173793/96 مورخ 5/6/1396 و همچنین بخشنامه حاضر، با ارسال مدارک و مستندات توجیهی متضمن نحوه انجام محاسبات مربوط، تقاضای خود را برای افتتاح حساب سپردههای سرمایهگذاری کوتاهمدت ویژه 3 ،6 و 9 ماهه برای سال 1397 توأم با نرخهای پیشنهادی، حداکثر تا پایان دیماه سال جاری به معاونت نظارت بانک مرکزی ارسال کنند. بدیهی است موافقت بانک مرکزی برای افتتاح حسابهای مزبور توسط هر بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی، منوط به تأیید برآوردها و رعایت شاخصهای نظارتی به ویژه رعایت نرخ های سود سپردهها و تسهیلات از سوی بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی متقاضی خواهد بود.
انتهای پیام/
اقا 150 ميليون پول دارم كجا بذارم بيشتر از 15 درصد سود بده و مطمئن هم باشه يعني پشتش تضمين داشته باشه براي برگردوندن پول
پستهای چند صفحه قبل رو بخونید
سلام دوستان
با توجه به اینکه بعضی از موسسات پول مردم مردم را نمیدن...
بنظرتون موسسه مهر اقتصاد معتبر هست برای سپرده گذاری یا نه؟؟
همسایه من صندوق 24% بانک ایران زمین پیشنهاد کرد، کسی از بانک ایران زمین اطلاعی داره؟
برنامه دولت برای اخذ مالیات از سود سپردههای بانکی؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در بحث افزایش پایههای مالیاتی اطلاع داریم که دولت بنا دارد یک پایه مالیاتی را تحت عنوان «مالیات بر سود سپرده بانکی» مدنظر قرار دهد.
محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع بررسی بودجه گفت: تصور ما این است که رویکرد دولت در بحث بودجهریزی در حال تغییر است که البته این کار با یک تأخیر 5 ساله همراه است و با این تأخیر 5 ساله رویکرد محافظهکاری را کنار گذاشته و میخواهد رویکرد جسورانه داشته باشد.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی ادامه داد: البته ما از این رویکرد استقبال میکنیم چرا که کشور باید با واقعیتهای اقتصادی اداره شود و نه با رفتارهای پوپولیستی.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: یکی از مواردی که ما در جریان آن هستیم و دولت برای تصمیمگیری به آن موضوع ورود پیدا کرده است در ارتباط با یارانههاست که پرداخت آن و حذف دهکهای پر درآمد از دریافت یارانه را دولت دارد به جد پیگیری میکند. البته معذوریتهای دولت در یکی دو سال گذشته به خاطر مسائل اجتماعی و انتخابات بوده که انتظار این است در شرایط فعلی راحتتر بتواند تصمیم بگیرد.
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث کاهش هزینههای جاری نیز اطلاع داریم که دولت رویکرد عملیاتی را میخواهد در اینباره در دستور کار خود قرار دهد که البته اجرای این امر هزینه فضای اداری کشور را نیز به دنبال خواهد داشت ولی این کار کاملاً لازم است و باید انجام شود.
وی افزود: بودجهریزی عملیاتی به این معناست که هر دستگاه به اندازهای که کار میکند بودجه دریافت کند و نه اینکه هر ردیف اعتباری که داشته سال بعد این میزان 20 درصد در بودجه افزایش پیدا کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: بعضی از دستگاهها مأموریتهایشان مشخص است و خدماتی که به آنها ارائه میشود نیز باید در این چارچوب باشد و عملیاتی کردن بودجه جاری به چابکسازی دولت کمک میکند که البته کار بسیار سختی است و هزینه اجرای آن و فشارهایی که دستگاهها به دولت میآورند که ساختار دولت را تحت تاثیر قرار میدهد بسیار زیاد است.
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: در بحث مسائل مربوط به حذف درآمدهای اختصاصی دولت و شفافسازی در این حوزه است که دولت قصد دارد در مورد 50 هزار میلیارد تومان از درآمدهای اختصاصی خود شفافسازی کند و موضوعی که تحت عنوان درآمد-هزینه میآید به درآمدهای مبتنی بر تعریف پس از تخصیص عنوان شود.
وی افزود: در بحث افزایش پایههای مالیاتی اطلاع داریم که دولت بنا دارد یک پایه مالیاتی را تحت عنوان «مالیات بر سود سپرده بانکی» مدنظر قرار دهد که البته باید دید در متن لایحه دولت این موضوع به چه شکل نهایی میشود، آیا حذف خواهد شد و یا خواهد آمد و اگر در لایحه بیاید به چه صورت خواهد بود و اقداماتی که در این زمینه در حال انجام شدن است در جمله اقدامات اساسی است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: در ارتباط با مدیریت طرح تحول سلامت نیز از محورهایی است که دولت به طور جد روی آن کار میکند که هزینههای این بخش را کمتر کند که بتواند حجم عظیمی از تعهداتی در حوزه سلامت که دولت را زیر فشار قرار داده خارج کند.
پور ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: بحث کاهش تعهدات طرح بیمه سلامت ایرانیان از موضوعات مهمی است در حوزه کاهش هزینههای دولت مد نظر است و احتمال دارد جمعیت تحت پوشش این بیمه افزایش پیدا نکند مگر اینکه بخشی از افراد تحت پوشش این بیمه غربالگری شوند و از این طریق بخشی از تعهدات دولت کاهش پیدا کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)