تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1185 اولاول ... 794795295695755765775785795805815825835896296791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

عجیبه ! بقیه که اتفاقا کاملا میگن خوش بو هست !!!
    حالا بزار نظر اون دوستمونم بشنویم ببینیم چیه

عطر توسکان لدر به اعتقاد خیلی از کارشناسان عطر در حال حاضر جزو پنج عطر برتر و به نظر برخیها بهترین عطر جهان هست. البته همه ما می دونیم که عطر هم مثل خیلی چیزای دیگه سلیقه ای هستش و بنابراین نمیشه از کسی خرده گرفت که چرا این عطرو نمی پسنده. مثلا خود من از بعضی که عطرا که طرفدارای بیشماری داره مثل فارنهایت و وان میلیون اصلا خوشم نمیاد. در مورد توسکان لدر درسته که اسپری شباهت زیادی با عطر اصلی داره اما هیچگاه حس اونو به طور کامل القا نمی کنه. در عطر اصلی رایحه زعفران و چرم کاملا مشهود هست که واقعا آدمو مست می کنه در حالی که در اسپری بوی دود غالبیت داره (به نظر من البته). تو این چند روز بازم هم عطر اصلی و هم اسپری رو تست و مقایسه کردم. شاید کسی که این رایحه رو برای بار اول از اسپری استشمام کنه خیلی عاشقش نشه اما برای کسانی که رایحه اصلی رو چند بار تست کردند و یا خود عطرو دارند استفاده از این اسپری می تونه منجر به بازسازی و تداعی رایحه اصلی بشه (در واقع اینجوری در مصرف عطر اصلی که قیمت بالایی هم دارد صرفه جویی میشه). دوستان دستور دادند عکسی هم از اسپری بذارم که اطاعت شد (اسپری توسکان لدر از تام فورد در کنار عطر اصلی).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by jsaleh11; 21-04-2012 at 23:36.

2. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه گفتم اگه كسي ميخواد بگم بيارن براش
    میتونه برام اوپیوم پارفیوم بیاره؟
    Last edited by f.t.g; 15-05-2012 at 12:32.

4. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان میشه نظر بدن که من این لالیکی که 100 میلشرو به قیمت 90 تومن گرفتم اصلیه یا نه؟ عکسهاشو هم خودم گرفتم .در ضمن داخل جعبه اش هم یه کاتولوگ کوچولو هم بود.لیبل بهداشتی هم نداره.در کنار سوراخ اسپری هم 2 بار عدد 3 حک شده
    سلام این عدد که کنار سوراخ اسپری و داخل درپوشش حک شده برای تمام عطرهای اصل به همین صورته من بعضی از عطرهام کنار سوراخ اسپریشون عدد حک شده بعضیشون نیست ولی به اسم اصلی خریدم اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنه

6. 2 کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عطر توسکان لدر به اعتقاد خیلی از کارشناسان عطر در حال حاضر جزو پنج عطر برتر و به نظر برخیها بهترین عطر جهان هست. البته همه ما می دونیم که عطر هم مثل خیلی چیزای دیگه سلیقه ای هستش و بنابراین نمیشه از کسی خرده گرفت که چرا این عطرو نمی پسنده. مثلا خود من از بعضی که عطرا که طرفدارای بیشماری داره مثل فارنهایت و وان میلیون اصلا خوشم نمیاد. در مورد توسکان لدر درسته که اسپری شباهت زیادی با عطر اصلی داره اما هیچگاه حس اونو به طور کامل القا نمی کنه. در عطر اصلی رایحه زعفران و چرم کاملا مشهود هست که واقعا آدمو مست می کنه در حالی که در اسپری بوی دود غالبیت داره (به نظر من البته). تو این چند روز بازم هم عطر اصلی و هم اسپری رو تست و مقایسه کردم. شاید کسی که این رایحه رو برای بار اول از اسپری استشمام کنه خیلی عاشقش نشه اما برای کسانی که رایحه اصلی رو چند بار تست کردند و یا خود عطرو دارند استفاده از این اسپری می تونه منجر به بازسازی و تداعی رایحه اصلی بشه (در واقع اینجوری در مصرف عطر اصلی که قیمت بالایی هم دارد صرفه جویی میشه). دوستان دستور دادند عکسی هم از اسپری بذارم که اطاعت شد (اسپری توسکان لدر از تام فورد در کنار عطر اصلی).

شما درست میگی.من که عطر اصلی رو بو نکردم ولی اسپریش اصلا به دلم نچسبید .انداختمش تو کمدم.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا صالح میدونی منم که عاشق فارنهایت هستم اینی که گرفتم دلم رو زد.شما باید اقلا 10 سال پیش اونو بو

میکردی.بوش انقدر عالی بود.الان به قول بچه ها بو گازوییل و این میده.اصلا دلم از ادکلن خریدن زده شده.دیگه

نه چیزی تست میکنم و نه میخرم.بعد که اینا هم تمام شد احتمالا دیگه ادکلنی رو نمیخرم که قبلا داشتم.

9. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دم شما گرم
    حالا من ببینم اگه اینجا گیرم اومد تستش میکنم یا احتمالا میخرمش ببینم چه جوریه ( چون من بوی دود رو دوست دارم )
    ممنون

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دم شما گرم
    حالا من ببینم اگه اینجا گیرم اومد تستش میکنم یا احتمالا میخرمش ببینم چه جوریه ( چون من بوی دود رو دوست دارم )
    ممنون
    اگه اهل دود هستی بخرش.چون اینقدر بوی دود میده بوی سیگارو خنثی میکنه!!!!!

13. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما درست میگی.من که عطر اصلی رو بو نکردم ولی اسپریش اصلا به دلم نچسبید .انداختمش تو کمدم.
    شما داری اسپری 6 تومنی رو با عطر چندصد هزار تومنی مقایسه میکنی؟! باید در حد همون اسپری انتظار داشته باشی! والا من که چند تا اسپری از عطرهایی که قبلا داشتم تو فروشگاه پرنیان بو کردم از هیچکدوم خوشم نیومد با اینکه عطرهاشون رو دوست داشتم.. نمیدونم شایدم حس من اشتباه بود!

15. 4 کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دم شما گرم
    ممنون
    آره حتما اصلشو اگه گیر آوردی بگیر. شدیدا پاسخ میده (مخصوصا در مواجهه خانمها).

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

آقا صالح میدونی منم که عاشق فارنهایت هستم اینی که گرفتم دلم رو زد.شما باید اقلا 10 سال پیش اونو بو

میکردی.بوش انقدر عالی بود.الان به قول بچه ها بو گازوییل و این میده.اصلا دلم از ادکلن خریدن زده شده.دیگه

نه چیزی تست میکنم و نه میخرم.بعد که اینا هم تمام شد احتمالا دیگه ادکلنی رو نمیخرم که قبلا داشتم.
    موافقم علی جان. من چهار سال پیش فارنهایتو تست کردم خیلی خوشم اومد. واسه همین پارسال اومدم بخرمش که دیدم بوش خیلی با اون فرق میکنه. بالاخره اشانتیونش رو گرفتم که اونم دقیقا بوی نفت و گازوئیل میده. بد دوره ای شده آقا پول میدی ولی جنس بنجل تحویل میگیری. منم تصمیم گرفتم دیگه عطر نخرم مگر اینکه خودم از خارج اصلشو گیر بیارم.

17. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه اهل دود هستی بخرش.چون اینقدر بوی دود میده بوی سیگارو خنثی میکنه!!!!!
    دست شما درد نکنه ! گفتم خوشم میاد نگفتم که ...

آره حتما اصلشو اگه گیر آوردی بگیر. شدیدا پاسخ میده (مخصوصا در مواجهه خانمها).[COLOR="Silver"]
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟ درباره این قسمتی که پر رنگ کردم ؟ چون یه جا دیگه هم همچین چیزی خونده بودم ! ( هر چند اون دوستمون nadermatin بازم اومد برعکسشو گفت ! )

19. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •