عطر توسکان لدر به اعتقاد خیلی از کارشناسان عطر در حال حاضر جزو پنج عطر برتر و به نظر برخیها بهترین عطر جهان هست. البته همه ما می دونیم که عطر هم مثل خیلی چیزای دیگه سلیقه ای هستش و بنابراین نمیشه از کسی خرده گرفت که چرا این عطرو نمی پسنده. مثلا خود من از بعضی که عطرا که طرفدارای بیشماری داره مثل فارنهایت و وان میلیون اصلا خوشم نمیاد. در مورد توسکان لدر درسته که اسپری شباهت زیادی با عطر اصلی داره اما هیچگاه حس اونو به طور کامل القا نمی کنه. در عطر اصلی رایحه زعفران و چرم کاملا مشهود هست که واقعا آدمو مست می کنه در حالی که در اسپری بوی دود غالبیت داره (به نظر من البته). تو این چند روز بازم هم عطر اصلی و هم اسپری رو تست و مقایسه کردم. شاید کسی که این رایحه رو برای بار اول از اسپری استشمام کنه خیلی عاشقش نشه اما برای کسانی که رایحه اصلی رو چند بار تست کردند و یا خود عطرو دارند استفاده از این اسپری می تونه منجر به بازسازی و تداعی رایحه اصلی بشه (در واقع اینجوری در مصرف عطر اصلی که قیمت بالایی هم دارد صرفه جویی میشه). دوستان دستور دادند عکسی هم از اسپری بذارم که اطاعت شد (اسپری توسکان لدر از تام فورد در کنار عطر اصلی).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]