اسكين رو فقط با ريوت پونت ( RP ) ميشه خريد . هيچ راهي هم نداره
اسكين رو فقط با ريوت پونت ( RP ) ميشه خريد . هيچ راهي هم نداره
مال من نمیدونم چرا هی DISCONNECT میشه :|
چه بد حالا راهی نیست بشه rp رو یه کم ...کم خرج تر بدست اورد.نه رایگان چون راه رایگان صادقانه وجود نداره ولی نمیخوامم برای 400 rp بیست هزار تومن بدم.
شاید سوال پیش بیاد آخه اسکین میخوای چیکار..ولی از بچگی عاشق تم و اسکین بودم
![]()
اگه هدفت پز دادن با اسکینه که هیچی
اما فقط دلت میخواد داشته باشی اون اسکین رو داخل بازی باهاش بازی کنی حال کنی برنامه هایی مثل lol skins وجود دارن که میان اسکین دیفالت شمارو به هر چیزی که میخواین تغییر میدن(چه مال خود ریوت چه چیزی که خودتون میخواید)
برا بقیه قابل دیدن نیست و فقط خودتون میبینید اما خوب اگه هدفتون اسکینه که باهاش حال کنید این مفت ترین حالت ممکنه![]()
عجب جک میکی داش حالت خوشه ؟؟
کلا سرعت خوب شده تک لینک با 2 کانکشن 300 کیلو بایت شده قبلا 10 کیلوبایت بوده![]()
من دیشب چند تا بازی انجام دادم
تو west یه کم لگ داشتم اما تو EUn خیلی عالی بود
راستی با اون دوستمون موافقم Sivir خیلی حال میده
دیشب چند تا بازی باهاش انجام دادم 9/1/15 بودم.
البته من چون تازه وارد بازی شدم هنوز خوب بلد نیستم آیتم بگیرم همه بهم میگفتن نوب .
مثلا من 50 تا آرمور گرفته بودم که باعث شد همه بهم بگن نوب و . . .
نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی خب نمیشه جوابم نداد خلاصه شرمنده. بعد اینکه خودش خوند پستو پاک میکنم.سلام
چه ربطی داره!
نشون می ده خودش دست داشته در مشکلات پس! که وقتی اومده درست شده.یعنی خراب کرده تا بیاد درست شه.
ولی خوب اصلا ربطی نداره
در ضمن زیاد جوگیر نشید
به عمل کار بر آیاد به سخن دانی نیست.
باید عملش رو دید.
دوست من تحویل گرفتن هیئت دولت و کابینه و اینا، حدود 1-2 ماه یا بیشتر طول میکشه. الکی نیستش که همون ساعت تحویل بدن همه چی تموم شه.
این کندی اینترنت هم فقط به خاطر انتخابات بود و بس، که حالا چون مصادف با امتحانات شد چه بهتر، ملت برن درس بخونن بجای بازی!
به محض اینکه جمعه تموم شد، مخابرات هم لطف کرد دستشو رو اون دکمه مبارکه گذاشت و همه چی برگشت به حالت قبل. کسایی هم که مشکل دارند 1 هفته صبر کنند تا درست شه واسشون.
@Jigsa : یه بار دیگه آیدیتو تو EuW بده یه دست بزنیم الان اگه میخوای
بعد از 2 ماه یه بازی درست درمون بدون لگ انجام دادیم
ته بازی بود 64 دیقه !!
يه سوال
ميشه ريوت پوينت رو از اكانتي تو غرب به نورديك انتقال داد آيا ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)