دیشب امتحان کردم نداشت....زنگ هم زدم گفتن نداره....
ولی خیلی غیر منطقیه...پس ما کی باید دانلود کنیم؟
من که دارم از این خراب شده میرم ولی خدایی این حسابگر این آخرا خیلی زد حال زد
...نذاشت یه خاطره خوب بمونه
![]()
دیشب امتحان کردم نداشت....زنگ هم زدم گفتن نداره....
ولی خیلی غیر منطقیه...پس ما کی باید دانلود کنیم؟
من که دارم از این خراب شده میرم ولی خدایی این حسابگر این آخرا خیلی زد حال زد
...نذاشت یه خاطره خوب بمونه
![]()
سلام ..فکر کنم بچه های اینجا همه از مخابرات اینترنت میگیرن ..من از آسیاتک میگیرم 128 نامحدود 12500 ..
در روز یکی دو بار هم قطع میشه ولی در کل خوبه بد نیست..حالا یکی از دوستام میخواد اشتراک بگیره بنظر شما از مخابرات بگیره بهتره یا از این شرکتا ؟؟
شما راضی هستین از اینترنت مخابرات ..؟
سرویسم رو دوباره عوض کردم به 1مگ![]()
زنگ زدم پارست انلاین گفت 512 نامحدود 86 هزار تومن!!256 نامحدود 45 هزار تومن .نظرتون درباره 256 نامحدود پارس انلاین چیه ؟گفت بالای 50 تا سرعت دان میده
دو ماه 256 نامحدود هر چه خواستم دانلود کردم حجم مصرفی به 4 گیگ نرسید....هنوز 20 روز نشده با این سرعت افتضاح و هیچی هم دانلود نکردم حجمم (5 گیگ) داره تموم میشه.
حداقل میتونیم از مخابرات بریم...من که حجمم صفر بشه میرم اسیا تک...یک ماه اونم امتحان میکنم....از این مخابرات مادرمرده! بهتر نباشه بدتر که نیست.
اصلا فکرم هم بجایی برای اعتراض نمیرسه....نه مسئولی داریم که بخوایم اعتراض کنیم و نه نماینده کاری میکنه و نه ... .همشون فکرو ذهنشون فقط دزدیه
اون طور که تو سایت زده 256 نامحدود تا 33 گیگ با حداکثر سرعت 1.5 مگ سرعت میده بعد از 33 گیگ میره رو سرعت 256 معمولی
45 تومن؟
اینطوری که 512 نامحدود مخابرات بهتره! 40 تومنم هست با 70 تا دانلود میکنه!
این سرویسهای ویژه که قبلا نامحدود بود حالا محدودیت حجم گذاشتن ساعات رایگان نداره ولی سرویسهای نامحدودی که قبلا داشت ساعات رایگان داره.
تو 256 ویژه قیمت کردی که 45 بوده! اون سرویس تا 33 گیگ با سرعت 192 دانلود میکنه، بعد 33. گیگ، سرعتش 32 میشه
ااون 512 که با سرعت 64 دان میکنه، تو پارس انلاین ماهی 24 تومنه
Last edited by ShadowDragon; 05-01-2013 at 14:37.
امروز رفتم mdf ، یکم مارو پیچوند و کاریم نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)