تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 946 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

پیرو فرمایشات جناب vtn54 عزیز، باید عرض کنم که اگر تمام لایه های یک سویت امنیتی را خاموش و غیر فعال بکنیم میتوان با HIPS جلوی این مخرب را گرفت. در واقع مزیت سویتهایی که از یک HIPS قدرتمند برخوردارند این است که به عنوان آخرین سد دفاعی و در عین حال قدرتمند و نفوذناپدیر بودن این ماژول، به نظر حقیر یک صلاح کارآمد در برابر این نمونه ها میباشد.

اینجا قصد ندارم وارد مقایسه HIPS ها بشوم، بطور کلی و قطع به یقین HIPS میتواند سدی باشد در برابر این نمونه فوق الذکر؛

تستی که میتوان از این نمونه گرفت میتواند بر این مبنا باشد که در صورت عدم تشخیص این نمونه توسط همه لایه های تشخیص اعم از دیتابیس و کلود و رفتار و ... آیا محصول امنیتی تسلیم میشود؟

در مورد کسپر من فکر نمیکنم که به این گونه باشد، به همان دلیلی که ذکر کردم: HIPS

=====
    یک نکته را در مورد کمودو هم بگم و ختم:

پارسال در مورد لولهای مختلف سندباکس کمودو اینجا تست انجام شد و ... نتیجه هم قرار داده شده.

و الان هم من بدون سندباکس و تنظیمات امضام، تست کردم و باز هم طبق فرمایشات جناب vtn54، آنطور که باید جواب HIPS را دادم!

فکر میکنید نتیجه چه بوده؟

این مطلب را برای این نوشتم که یکی از دوستان فرموده بودند که این نمونه توانسته از کمودو رد بشود، و این توضیح بنده نقض گفته ایشان است.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ویروس گرفتم از سایت eicar .... پادشاه »کسپر« اسکنش کرد

لینک از سایت اصلی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر تو ایران هیلتر بود :

کد:
    سلام اریا

باو اینکه شبه ویروسه

شناخته بشه یا نشه چیزی از سوییت کم نمیککنه !

4. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ویروس گرفتم از سایت eicar .... پادشاه »کسپر« اسکنش کرد

لینک از سایت اصلی

کد:
    اگر تو ایران هیلتر بود :

کد:
    دوست عزیز

این که همان تست معروف Eicar برای تست درست بودن تنظیمات یک آنتی‌ویروس است و تمامی آنتی‌ویروسها به صورت Default آن را می‌شناسند.

6. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خب یه سایت مععرفی میکنین من تست کنم ....
    هر جا سرچ کردم اینو دادن

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام عزیز

من نمی‌خواهم شما را ترور کنم ولی منظور شما از این تست را متوجه نشدم .
    آنطور که در ویدیو دیده می‌شود کاسپرسکی این نمونه را با دیتابیس آپدیت نشده خود نشناخته است ولی هنگام اجرا چون در مورد آن اطلاعاتی در دیتابیس نداشته و نام فایل در لیست سفید نبوده است و نتوانسته از سرویس کلود خودش هم کسب اطلاعات کند و از طریق هوریستیک نیز آن را شناسایی نکرده است از کاربر که شما باشید در مورد نحوه برخورد با فایل سوال کرده است یعنی HIPS وارد عمل شده است وقتی شما گزینه Yes,I Trust را می‌زنید یعنی این فایل به لیست سفید کاسپرسکی اضافه شده و اجازه هر کاری به آن داده می‌شود یعنی در عمل شما HIPS را مانند دیتابیس و کلود از مدار خارج کرده‌اید از طرف دیگر پس از اضافه شدن یک برنامه به لیست سفید کاسپرسکی (Trusted Zone ) ماژولهای مربوط به رفتار شناسی در کاسپرسکی مانند Proacive Defense و یا System Watcher دیگر در مقابل رفتار مشکوک آن فایل واکنشی از خود نشان نمی‌دهند و این یعنی حذف دو لایه دفاعی دیگر!

در ضمن آپدیت یک آنتی‌ویروس تنها به معنی آپدیت دیتابیس سنتی آن نیست حتما می‌دانید که ماژول‌هایی مانند هوریستیک و Proacive Defense و یا System Watcher (در کاسپرسکی) برای خودشان دیتابیس جداگانه‌ای دارند که به صورت مرتب آپدیت می‌شوند.جدا از دیتابیس , خود این ماژولها هم با عرضه پچ‌های مختلف و حتی بدون آن با آپدیت های معمولی (به ویژه در کاسپرسکی) به صورت مرتب بهینه‌سازی می‌شوند لذا آپدیت نکردن یک آنتی‌ویروس تنها دیتابیس آن را تضعیف نمی‌کند بلکه کل ماژولهای دیگر را نیزتضعیف می‌کند.

اگر شما می‌خواهید میزان Protection کلی یک آنتی‌ویروس را تست کنید باید آن را به طور کامل آپدیت کنید و اجازه اتصال به اینترنت را بدهید و به سوالاتی که از شما می‌پرسد پاسخ مناسبی بدهید.
    اگر شما می‌خواهید فقط قدرت شناسایی از طریق دیتابیس یک آنتی‌ویروس را تست کنید باید آن را آپدیت کنید.
    اگر شما می‌خواهید فقط قدرت پردازش ابری (Cloud Protection) یک آنتی‌ویروس را تست کنید باید اجازه اتصال آن را به اینترنت بدهید.
    اگر شما می‌خواهید فقط توانایی HIPS یک آنتی‌ویروس را تست کنید باید به سوالات آن پاسخ مناسبی بدهید (اگر می‌خواهید یک فایل ناشناخته را که نمی‌شناسید و به آن اعتماد ندارید و از همه مهمتر آنتی‌ویروس در مورد احتمال بالای خطر آن به شما اخطار داده است (Having a High Danger Rating ) اجرا کنید باید حداقل گزینه Restrict را انتخاب کنید).
    اگر شما می‌خواهید قدرت شناسایی از طریق رفتارشناسی یا Proactive Detection یک آنتی‌ویروس را تست کنید باید بدون غیر فعال کردن ماژولهای مربوط به آن این کار را انجام دهید (همانطور که ذکر شد شما با اضافه کردن این فایل به لیست سفید کاسپرسکی عملا قسمت رفتارشناسی آن را در مورد این فایل از کار انداخته‌اید).
    تنها در حالتی که می‌خواهید قدرت شناسایی یک آنتی‌ویروس از طریق هوریستیک را در حالت Default (که در کاسپرسکی ضعیف‌ترین حالت ممکن است) را تست کنید می‌توانید از روش موجود در ویدیو استفاده کنید.

با در نظر گرفتن موارد فوق منظور شما از انجام تست چه بوده است؟ تست میزان کلی Protection کاسپرسکی , میزان شناسایی از طریق دیتابیس , میزان شناسایی از طریق Cloud Protection , میزان توانایی HIPS در محدود کردن برنامه‌های ناشناخته , میزان شناسایی از طریق رفتارشناسی (Proactive Defense ) و یا میزان شناسایی از طریق هوریستیک برای یک برنامه ناشناخته؟

ارادتمند
    درود بر استاد vtn54 عزیز

ممنون از اینکه افتخار دادین در این بحث شرکت کردین هر وقت شما پست میدین با دقت میخونم

بله تمام گفته های شما صحیح هست

استاد یه کم حس کاراگاه بازیم گل کرد می خواستم ببینم بعد از اینکه مخرب به لیست سفید انتی ویروسی وارد میشه

ایا انتی ویروس این هوش داره بتونه جلو خرابکاریها بعدی مخرب بگیره یا جفت پا میره تو شکم هارد و هر کاری دلش خواست انجام میده

اینو میدونم تقریبا تمام لایه ای دفاعی کسپر رفت کنار

فکر کنید این مخرب امضای دیجیتالی داشت اونوقت احتمالا اون پیامی که در ویدیو میبینید به کاربر داده نمیشد و با

تنظیمات پیشفرضی که داشت وارد لیست سفید کسپر میشد بدون اینکه کاربر دخالتی کنه؟

تفریبا میشه گفت هدفم همین بود وگرنه تستهایی که در این تاپیک انجام میشه با کل لایه های دفاعی انتی ها انجام

میشه و کسی هم از این تست ها فیلم نمیزاره

این که همان تست معروف Eicar برای تست درست بودن تنظیمات یک آنتی‌ویروس است و تمامی آنتی‌ویروسها به صورت Default آن را می‌شناسند.
    بله این تست معروفه Eicar هست اما سوال : شما گفتین تمام سوییت ها اینو میشناختن فکر کنم سال 2009 یا 2008 و یا 2010 دقیقا یادم نیست که کسپر این فایل ویروس نمیشناخت حالا چرا میشناسه؟ شاید بگین کسپر هوش قوی داشته میدونسته این مخرب نیست و یا اینکه بگین سیاست خود کسپر بوده و یا اینکه بگین کاربرا به کسپر فشار اوردن تا این فایل بعد ها شناسایی کنه میشه بیشتر توضیح بدین؟

این مطلب را برای این نوشتم که یکی از دوستان فرموده بودند که این نمونه توانسته از کمودو رد بشود، و این توضیح بنده نقض گفته ایشان است.
    بله حق با شماست

البته من ویروسی نشدم

الان که همون فایل رو دانلود کردم درجا حذفش کرد
    Last edited by kases; 20-06-2012 at 13:22.

9. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

تحت سندباکس اجرا شد@
    اینم عکس پروسسهایی که فراخوانی شد ، همگی هم تحت شبکه و دسترسی به اینترنت فعالیت میکردن..
    همگی پروسسها توسط آویرا بلاک شدن در انتهای کار..!

11. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بله این تست معروفه Eicar هست اما سوال : شما گفتین تمام سوییت ها اینو میشناختن فکر کنم سال 2009 یا 2008 و یا 2010 دقیقا یادم نیست که کسپر این فایل ویروس نمیشناخت حالا چرا میشناسه؟ شاید بگین کسپر هوش قوی داشته میدونسته این مخرب نیست و یا اینکه بگین سیاست خود کسپر بوده و یا اینکه بگین کاربرا به کسپر فشار اوردن تا این فایل بعد ها شناسایی کنه میشه بیشتر توضیح بدین؟
    سلام عزیز

شما لطف دارید. من از سال 2005 از کاسپرسکی استفاده می‌کنم و در تمامی این مدت تمامی نسخه های کاسپرسکی این فایل را به عنوان ویروس شناخته ‌اند. اگر کاسپرسکی یا یک آنتی‌ویروس دیگر این فایل را شناسایی نکند ایراد از تنظیمات اعمال شده ‌می‌باشد چون این فایل از سال 2003 به این طرف به صورت استانداردی برای تست صحیح بودن تنظیمات یک آنتی‌ویروس وارد دیتابیس همه آنتی‌ویروسها شده است و کاسپرسکی از این قاعده مستثنی نیست.
    برای که منظورم را بهتر متوجه شوید همان فایل را از لینک زیر دانلود کنید کاسپرسکی و سایر آنتی‌ویروسها در صورت تنظیمات صحیح باید بتوانند با اسکن ترافیک اینترنتی حین دانلود (نه پس از آن ) جلوی دانلود این فایل را بگیرند:

کد:
    در مورد تست قبلی باید این را هم اضافه کنم که متاسفانه تنظیمات Default کاسپرسکی برای محیط های پر خطر و انجام چنین تستهایی مناسب نیست و خیلی از بدافزارها از زیر دست آن در می‌روند برای همین اگر قصد مقایسه با آنتی‌ویروس دیگری در کار نیست (که در این حالت اصولا باید تنظیمات هر دو طرف یکسان باشد) بهتر است قبل از تست بعضی از تنظیمات تغییر یابد تا بهترین نتیجه حاصل شود.
    Last edited by vtn54; 07-04-2012 at 17:14.

13. 6 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

من هم یک ویدئوی کوچولو بزارم از این نمونه و تمام.

البته روی سیستم اصلیم تست کردم!

اولین پیغام را که مربوط به اجرای فایل میشه را Allow کردم (امان از این تستهای ما!!) تا فایل اجرا بشه و ببینم میتونه از دست HIPS کمودو در بره(اینجا شاید کسی بگه البته که نمیتونه! ولی باید عرض کنم برخی HIPS ها نمیتونند همه حملات را دفع کنند، برای نمونه تستهای ماتوسک را بیاد بیاورید که امتیازها متفاوت است!، یا همین تستی که با (CLT) کمودو لیک تست انجام میدیم و نمرات سویتها متفاوت است ). هر چند که اولین پیغام را هم طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بلوک میکردم! و استراتژی بیان شده در مورد این فایلها را اجرا میکردم. بگذریم.

دانلود:

کد:

15. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام علی جان

این مخرب از دست اتوسندباکس کومودو در رفت و تا حدودی فایل های دسکتاپ را پاک و در send to فایل های را پاک کرده !!

اتوسندباکس کومودو در ورژن های قبلی مشکل داشت و گزارش هم داشتیم ولی شاید الان در نسخه جدید مشکل رفع شده باشه.

همین مخربا من با اتوسندباکس کومودو تست کردم و متاسفانه بعضی از فایل ها را پاک کرد و مشکل داشت و مشکل داشته که فعلا رفع شده !

ولی نمیشه نادیده گرفت ! تست بچه ها فقط برای ایراد داشتن اتوندباکس کومودو بود که بچه ها تست کردن و مشکل داشت !

یکی از افراد خود من بودم !

ورژن قبل تست کردم و شاید برای نسخه جدید مشکل رفع شده باشه !

و الان هم من بدون سندباکس و تنظیمات امضام، تست کردم و باز هم طبق فرمایشات جناب vtn54، آنطور که باید جواب HIPS را دادم!

فکر میکنید نتیجه چه بوده؟

فکر کنم تست شما بدون اتوسندباکس بود و تست دوستان فقط نشان دادن باگ اتوسندباکس بود که مخرب در اتوسندباکس تونسته بود کارهای مخرب خود را انجام داده باشد !

تست با اتوسندباکس یک قضیه و بدون اتوسندباکس یک قضیه دیگر !

تست من هم با اتوسندباکس بود / اگر اتوسندباکس نبود که کومودو سوال میکرد ! : دی

تست من تست پیشفرض تنظیمات کومودو بود و تنظیمات مهران هم براش در نظر گرفته بودم ولی نیومدم تو قسمت دیفنس به برنامه بفهمونم از فایل های دیگر محافظت بکن تا مخرب که ران شد ، از دستکاریش ، دست نگه داره !

سوال: تنظیمات شما علی کدام بود ؟

2. در تنظیمات محافظت از فایل ها شما تغییراتی انجام دادید ؟

3: قسمت اتوسندباکس بروی کدام حالت بود ؟

(امان از این تستهای ما!!)

این جملت یکم برام مبهمه علی جان ؟
    Last edited by Karkas20; 08-04-2012 at 13:11.

17. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام علی جان

این مخرب از دست اتوسندباکس کومودو در رفت و تا حدودی فایل های دسکتاپ را پاک و در send to فایل های را پاک کرده !!

اتوسندباکس کومودو در ورژن های قبلی مشکل داشت و گزارش هم داشتیم ولی شاید الان در نسخه جدید مشکل رفع شده باشه.

همین مخربا من با اتوسندباکس کومودو تست کردم و متاسفانه بعضی از فایل ها را پاک کرد و مشکل داشت و مشکل داشته که فعلا رفع شده !

ولی نمیشه نادیده گرفت ! تست بچه ها فقط برای ایراد داشتن اتوندباکس کومودو بود که بچه ها تست کردن و مشکل داشت !

یکی از افراد خود من بودم !

ورژن قبل تست کردم و شاید برای نسخه جدید مشکل رفع شده باشه !

فکر کنم تست شما بدون اتوسندباکس بود و تست دوستان فقط نشان دادن باگ اتوسندباکس بود که مخرب در اتوسندباکس تونسته بود کارهای مخرب خود را انجام داده باشد !

تست با اتوسندباکس یک قضیه و بدون اتوسندباکس یک قضیه دیگر !

تست من هم با اتوسندباکس بود / اگر اتوسندباکس نبود که کومودو سوال میکرد ! : دی

تست من تست پیشفرض تنظیمات کومودو بود و تنظیمات مهران هم براش در نظر گرفته بودم ولی نیومدم تو قسمت دیفنس به برنامه بفهمونم از فایل های دیگر محافظت بکن تا مخرب که ران شد ، از دستکاریش ، دست نگه داره !

سوال: تنظیمات شما علی کدام بود ؟

2. در تنظیمات محافظت از فایل ها شما تغییراتی انجام دادید ؟

3: قسمت اتوسندباکس بروی کدام حالت بود ؟

این جملت یکم برام مبهمه علی جان ؟
    با سلام
    برای تست ویروسها با کومود علاوه بر تنظیمات اول تایپیک باید حتما این تنظیمات رو هم داشته باشیم

کد:
    نمی دونم چرا همزمان با سایر مطالب توی صفحه اول تایپیک قرار نگرفت خودم دو روز بود داشتم دنبالش می گشتم
    از مدیران می خوام حتما به صفحه اول اضافه کنن

منو یاد این جواب دکتر dr hanlbal به خودم انداخت شاید شبیه به هم باشن
    اول باید این رو در نظر داشته باشید که همه ی محصولات باگ دارند ، از کمودو بگیرید تا نود32 ،

خب اون باگی که اون دوست عزیز اعلام کردند میشه گفت یا وجود نداره یا اگر داره فقط در ویندوز ایشون یا خیلی محدود اتفاق افتاده ، چون هم من هم هزاران کاربر دیگه که ویندوز 64 بیتی داریم این مشکل رو نداریم ، در ضمن شما ویندوز 32 بیتی دارید پس اصلا لازم نیست بهش فکر کنین درصورتی که 64 بیتی هم داشتین میدید که این اتفاق نمی افته.

باگ بعدی سلف دیفنس کمودو هست که به خودی خود ایرادی رو ایجاد نمیکنه و من و بقیه خیلی واسش فیلم و سریال گذاشتیم ، و وقتی باگ سوم رو توضیح بدم و روش مقابله باهاش رو بگم این باگ هم رفع میشه !

باگ سوم دور زدن سندباکس در درجات مختلف هست ،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،

به اضافه این فایل برای تست خودتون: (اینجا تست کنید)

همونطور که دیدید سندباکس در 3 درجه قابل دور زدن هست ، (البته در اونجا 2 درجه توضیح داده شده)

برای رفع این مشکل:

این عکس رو اینجا نمیذارم چون سنگینه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:

کد:
    کد:
    تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.

موفق باشید.
    در هر صورت توی این نمونه دکتر هم چون اون تنظیمی که دکتر گفتن و توی پستی که براتون گذاشتم هم هست می بینیم که سند بوکس نمی تونه خوب عمل کنه

فیلم و عکس احتمالا پاک شدن که مهم نیست . فقط تنظیمات رو نشون میده دور زدن سند بوکس رو
    با تشکر

19. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •