سلام
آره.هست.یه برنامه هست به نام gallery lock هست که گالری رو لاک میکنه.باز یه سری برنامه هست رو برنامه ها پسورد میزاره.از اونا هم میشه استفاده کرد.
من خودم میام پسوند فایلها رو بر میدارم.مثلا اگه 123.mp4 هست اون پسوند فرمت رو بر میدارم![]()
سلام
آره.هست.یه برنامه هست به نام gallery lock هست که گالری رو لاک میکنه.باز یه سری برنامه هست رو برنامه ها پسورد میزاره.از اونا هم میشه استفاده کرد.
من خودم میام پسوند فایلها رو بر میدارم.مثلا اگه 123.mp4 هست اون پسوند فرمت رو بر میدارم![]()
سلام،
کسی برنامه ای سراغ داره که همون کار Calender رو انجام بده ولی تقویمش شمسی باشه؟ با همون امکاناتی که Calender خود گوشی داره.
سلام به رفقا.....
اقا این گوشی داداش ما امروز براش 2.3 ریختم....
الان میخوام با اینترنت کامپیوتر کار کنه!! راه حلی هست؟!
منظورم اینه که سیستم خودش وصله به دی اس ال...حالا گوشیش رو وصل کنه به سیستمش و از اون اینترنت استفاده کنه؟!مودم وای فای نداره هنوز!! راهی هست که بشه بدون خریدن مودم وای فای،تو خونه وای فای داشت؟!!!کارتی دستگاهی چیزی؟
اگه لپتاپ وای فای دار داره که میتونه نت روی لپتاپ رو با وای فایش شیر کنه و با گوشی وصل بشه به شبکش...
اگه هم نه ، میتونه یه روتر اکسترنال وای فای (حدود 30-40 باید باشه) بگیره بزنه به USB و همون کارای بالا رو بکنه![]()
این رام MIUI.Prime.9_Oodie_2.1.13_2 ریختم چند روزه دارم استفاده میکنم عالیه یه چیزی رو که خودم دیدم باورم نشد این بود که شب تو شارژ نزدمش 65% بود صبح بیدار شدم دیدم شده 64%![]()
حامـــــــــــــــــــــد وعده ی ما پش مرز خاطره
همین
انتی:
میگم از این رام سیانورخبری نشد؟
فراتر از عالیه.یکی دو ماه هست رفتم روی این رام.همه چیزش عالیه.این رام MIUI.Prime.9_Oodie_2.1.13_2 ریختم چند روزه دارم استفاده میکنم عالیه یه چیزی رو که خودم دیدم باورم نشد این بود که شب تو شارژ نزدمش 65% بود صبح بیدار شدم دیدم شده 64%
مصطفی بیا شما هم همین رام رو بریز.تضمینی.پشیمون نمیشی.
دکی#
ریدیفه یهنی دیگه؟
دستورالعمل طبخش رو بوگو که بیریزتمش
اخه من خیلی تعریف اون یکی دادشمون رو شنیده بودم...سیانور بود؟هالوژن؟![]()
من خیلی دنبالش گشتم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)