تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1298 اولاول ... 794795295695755765775785795805815825835896296791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر نمی کنم ، اصلا به این موضوع که میاد روی قبض اشاره ای نکردن ، ضمنا فقط مخابرات هست که با بقیه فرق داره والا شرکت های دیگه مثلا اگه سه گیگ بخری سر ماه از بین می ره در حالی که مخابرات منتقل می کنه به ماه بدی
    آره ولی اگر شما 100 گیگ هم بخری میره تو قسمت ترافیک دائمی ولی باز ماهی یک گیگ شارژ اتوماتیک و اعتباری را میشی و همیشه باید اول شارژ اعتباری را مصرف کنی و اگر هم مصرفش نکردی باز ماه بعد این یک گیگ می سوزه و دوباره سرماه یک گیگ شارژ اتومات میشه ... یعنی در هرصورت دو ماه حداقل 7000 هزار تومان روی قبضت میاد که این یک عیبه...

2. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

نه دیگه ، همیشه خودش ی بار بیش تر شارژ نمی کنه ، درسته؟ خب با این حساب ماهی 3500 میاد روی قبض ، غیر از اینه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

طرح جدید مخابرات هم می گفت با اینکه قرداد حداقل شش ماهه هست ولی باز هزینه روی قبضت میاد
    Last edited by yunes-ir; 16-10-2013 at 22:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه دیگه ، همیشه خودش ی بار بیش تر شارژ نمی کنه ، درسته؟ خب با این حساب ماهی 3500 میاد روی قبض ، غیر از اینه؟
    درسته ولی ببینید مثلا شما الان 10 گیگ می خرید و تا آخر ماه هم دارید ولی باز سر ماه با اینکه هنوز 10 گیگ را دارید و استفاده نکردید باز یک گیگ شارژ می کنه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان من دوباره صفحه این تاپیک را رفرش کردم دیدم دو مگ در پنل مخابرات ازم کم کرده می دونید چرا؟؟ تا جایی که من می دونم خیلی از سرویس دهنگان در سرور خود حافظه کش دارند و به این صورت که کاربری یک بار یک سایت و یا یک صفحه اینترنتی را باز کنه دیگه این صفحه میره داخل کش اون سرور و اگر دوباره شما اون صفحه را ریلود و باز کردید دیگر از حجمتون کم نمی کنه مگر اینکه تغییراتی آپدیتی در اون صفحه صورت گرفته باشه که اون هم فقط حجم تغییرات را حساب می کنه ... ولی سرورهای مخابرات این ویژگی ها را نداره و خیلی کونتر می اندازه...

7. 2 کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب بله ، منم همین رو می گم ، سر ماه خودش شارژ می کنه ، غیر از این که دیگه شارژ نمی کنه !، حالا شما مثلا ماهیانه 4 گیگ احتیاج دارید ، میرید ی طرح 3 گیگ شبکیه رو فعال می کنید تا با این بشه 4 گیگ.

یعنی درسته که شارژ می کنه ، شما می تویند گیگ کم تر از شبکیه بخرید ، اینطوری درست میشه و مشکل برطرف میشه.

کلا از هر کدوم بخواید گیگ می خرید منتها ، مخابرات که شبانه نداره کاری باهاش ندارید و می ذارید خودش ماهیانه یک گیگ شارژ کنه ، همین.

در واقع شما اینجا به دانلود شبانه شبکیه احتیاج دارید ، والا روزانش که سرعتش با مخابرات یکیه ، بنابراین یک طرح 1 مگ با 3 گیگ شارژ رو از شبکیه می گیرید که بشه 17 تومن ؛ 3500 هم مخابرات که در نهایت هزینه ماهنتون میشه 21 تومن با در کل 4 گیگ شارژ روزانه ، البته به شرطی که شبانه یک مگ شبکیه سرعتش خوب باشه
    Last edited by علی 254; 16-10-2013 at 23:30.

9. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

خط من dlc نیست
    آریافون هم زیرمجموعه مخابرات هست و فکر کنم اگه خطdlc با رانژه مخابرات داشته باشید بتونه بتون سرویس بده

11. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سرعت 256 رو هم تست کردید تا حالا از شبکیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

نه
    فقط 1 مگ داشتم

14. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

جالبه ، با اینکه سرعت 15 کیلو هست ولی صفحات رو خوب باز می کنه و همچنین قند شکن ها زود اجرا میشه و قطعی هم کم داره ، این مورد بخاطر پینگ خوب هست یا؟

چون از اینترنت همراه اول که استفاده می کنم با اینکه 30 کیلو بایت سرعت دانلود داره یعنی دو برابر این ، منتها به هیچ وجه سرعت اینو نداره ، منظور توی باز کردن صفحات شیلتر هست و همچنین دانلود.

علتش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •