الان آنتن رو به فاصله 6 سانت جا به جا کردم اون موقع آنتن 100 درصد بود سرعتش اونجوری بود الان آنتن 97 درصد هست ولی چراغها کامل روشنه و تکون نمیخوره این الان سرعتم هست:
سرعت دانلودم روی 63 تا 67 میچرخه الان بهتر شده حالا از دکل خود ایارنسل هست.
الان آنتن رو به فاصله 6 سانت جا به جا کردم اون موقع آنتن 100 درصد بود سرعتش اونجوری بود الان آنتن 97 درصد هست ولی چراغها کامل روشنه و تکون نمیخوره این الان سرعتم هست:
سرعت دانلودم روی 63 تا 67 میچرخه الان بهتر شده حالا از دکل خود ایارنسل هست.
من هم بعد دریافت اس ام اس فعالسازی نمیتونستم کانکت شم و همش Limited Access بود.بعد دیدم که نصاب یوزر پس رو که وارد کرده بعد شماره شناسه و قبل @ اسپیس اشتباهی تایپ کرده(هنگام Copy و Paste کردن) که با حذف اون ها مشکلم حل شد.![]()
اگر منظور شما کارت شبکه Wifi هست مدل D-link در بازار هست که میتونید تهیه کنید که در دو نوع PCI و USB ارایه شده من از USB اون استفاده کردم و مشکل خاصی نداشتم (البته نه برای وایمکس) قیمت هم حدودا بین 25 تا 35 هزار تومن در نظر بگیرید. خوبی این کارت شبکه های USB این هستت که شما میتونید اون رو به راحتی بر روی سیستمه نصب کنید و یه کابل و پابه اضافه هم داره که شما میتونیئ محل قرار گیری اون رو تعیین کنید ولی اونهایی که PCI هستند این آزادی عمل رو به شما نمیدهند و جابجایی اونها هم زمان بیشتری احتیاج داره حالا محاسبه کنید که اگر کابل شبکه بلند تری بخرید به صرفه تره یا کارت شبکه WiFi
از شهرهای دیگه به جز تهران کسی اینجا هستش؟ اگر هست لطفا وضعیت سیگنال و کیفیت اشتراک بگین تا بدونیم در جاهای دیگه اوضاع چطوره. باتشکر
عجیبه همه گله دارند از سرعت ولی من که 2 مگابیت دارم سرعت ثابت 260 دارم میگیرم و خیلی خیلی هم راضی هستم
این هم وضعیت من در روز پنجشنبه ساعت 17:20 با سرعت 512کیفیت سیگنال 33% با دوتا چراغ روشن
![]()
من میخوام وای فای بگیرم که کابل رو از وسط اتاق رد نکنم چون سیستم من این طرف هست و پنجره پشتم هست و باید از وسط اتاق رد بشه. حالا usb بگیرم تاصیری روی سرعت نمیزاره مشکلی نداره؟؟؟
================================================== ======
در حال حاضر سرعت من برگشت به روال خودش و روی 65 تا 68 جا به جا میشه
سرعت باز شدن صفحات وب هم عالی شده
دوستان چجوری میتونم طرح تعرفه مو از محدود به نامحدود تغییر بدم؟
Last edited by ExoMars; 10-11-2011 at 20:53.
کدوم منطقه هستی؟
من کیان پارسم ولی اصلا مشکل سرعت ندارم
دیروز همین ساعت که پست دادی من رو دانلود بودم
من گلستان هستم
دیشب از ساعت 2 به بعد سرعت بهتر شد و لی الان بازم مشکل دارم
یه سوال:
نمیشه BTS ای که مودم بهش وصل میشه رو دستی انتخاب کرد؟ فکر کنم مشکل از این BTS هست که بهش وصل میشم و کمبود پهنای باند داره چون الان آریا شهر بودم و سرعت کامل ولی تا اومدم خونه امحان کردم و دیدم افت سرعت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)