تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1291 اولاول ... 794795295695755765775785795805815825835896296791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان آنتن رو به فاصله 6 سانت جا به جا کردم اون موقع آنتن 100 درصد بود سرعتش اونجوری بود الان آنتن 97 درصد هست ولی چراغها کامل روشنه و تکون نمیخوره این الان سرعتم هست:

سرعت دانلودم روی 63 تا 67 میچرخه الان بهتر شده حالا از دکل خود ایارنسل هست.

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت power_rider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه یه بار نه دوبار چند بار تنظیم کردم . تو حساب اینترنتیم که میرم ( با adsl) زده فعال ولی اینترنت ندارم .707 هم یه مشت عوضی نشستن و 2 روز به من میگن تا ساعت های آینده درس میشه آدم ... حساب کردن .میگن باید 24 ساعت از اس ام اس فعال سازی بگذره که الان نزدیکه 48 ساعته ولی خبری نیست . وقتی زنگ میزنم حسابم چک نمیکنن فقط شناسه رو میپرسن با اسم بعد میگن حل میشه . آخه کی ؟ به نظر میاد هیچکدومشون از شبکه چیزی حالیشون نیست . از کنار خیابون یه مشت بیکار ورداشتن آوردن که مشکلاتو ارجاع میدن به جای دیگه . خلاصه اعصابمو داغون کردن . اگه یه بار بگن تا یک هفته دیگه حل نمیشه آدم ناراحت نمیشه این عوضیا هی میگن تا دو ساعت دیگه ولی ....
    من هم بعد دریافت اس ام اس فعالسازی نمیتونستم کانکت شم و همش Limited Access بود.بعد دیدم که نصاب یوزر پس رو که وارد کرده بعد شماره شناسه و قبل @ اسپیس اشتباهی تایپ کرده(هنگام Copy و Paste کردن) که با حذف اون ها مشکلم حل شد.

4. این کاربر از power_rider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

من بخوام یه وایرلس برای کامپیوتر خودم بخرم که دیگه با کابل وصل نشم با وایرلس وصل بشم و مودم رو بتونم ببرم نزدیک پنجره چی بخرم؟؟ چه مارکی و قیمتش حدودا چنده؟؟؟
    اگر منظور شما کارت شبکه Wifi هست مدل D-link در بازار هست که میتونید تهیه کنید که در دو نوع PCI و USB ارایه شده من از USB اون استفاده کردم و مشکل خاصی نداشتم (البته نه برای وایمکس) قیمت هم حدودا بین 25 تا 35 هزار تومن در نظر بگیرید. خوبی این کارت شبکه های USB این هستت که شما میتونید اون رو به راحتی بر روی سیستمه نصب کنید و یه کابل و پابه اضافه هم داره که شما میتونیئ محل قرار گیری اون رو تعیین کنید ولی اونهایی که PCI هستند این آزادی عمل رو به شما نمیدهند و جابجایی اونها هم زمان بیشتری احتیاج داره حالا محاسبه کنید که اگر کابل شبکه بلند تری بخرید به صرفه تره یا کارت شبکه WiFi

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از شهرهای دیگه به جز تهران کسی اینجا هستش؟ اگر هست لطفا وضعیت سیگنال و کیفیت اشتراک بگین تا بدونیم در جاهای دیگه اوضاع چطوره. باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عجیبه همه گله دارند از سرعت ولی من که 2 مگابیت دارم سرعت ثابت 260 دارم میگیرم و خیلی خیلی هم راضی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این هم وضعیت من در روز پنجشنبه ساعت 17:20 با سرعت 512کیفیت سیگنال 33% با دوتا چراغ روشن

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگر منظور شما کارت شبکه Wifi هست مدل D-link در بازار هست که میتونید تهیه کنید که در دو نوع PCI و USB ارایه شده من از USB اون استفاده کردم و مشکل خاصی نداشتم (البته نه برای وایمکس) قیمت هم حدودا بین 25 تا 35 هزار تومن در نظر بگیرید. خوبی این کارت شبکه های USB این هستت که شما میتونید اون رو به راحتی بر روی سیستمه نصب کنید و یه کابل و پابه اضافه هم داره که شما میتونیئ محل قرار گیری اون رو تعیین کنید ولی اونهایی که PCI هستند این آزادی عمل رو به شما نمیدهند و جابجایی اونها هم زمان بیشتری احتیاج داره حالا محاسبه کنید که اگر کابل شبکه بلند تری بخرید به صرفه تره یا کارت شبکه WiFi
    من میخوام وای فای بگیرم که کابل رو از وسط اتاق رد نکنم چون سیستم من این طرف هست و پنجره پشتم هست و باید از وسط اتاق رد بشه. حالا usb بگیرم تاصیری روی سرعت نمیزاره مشکلی نداره؟؟؟

================================================== ======

در حال حاضر سرعت من برگشت به روال خودش و روی 65 تا 68 جا به جا میشه
    سرعت باز شدن صفحات وب هم عالی شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان چجوری میتونم طرح تعرفه مو از محدود به نامحدود تغییر بدم؟
    Last edited by ExoMars; 10-11-2011 at 20:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

اینجا اهواز
    ساعت 8:15
    سرویس: دو مگابیت نامحدود
    سرعت دانلود 35 کیلوبیت بر ثانیه!!!!
    کدوم منطقه هستی؟
    من کیان پارسم ولی اصلا مشکل سرعت ندارم
    دیروز همین ساعت که پست دادی من رو دانلود بودم

12. این کاربر از RapB0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کدوم منطقه هستی؟
    من کیان پارسم ولی اصلا مشکل سرعت ندارم
    دیروز همین ساعت که پست دادی من رو دانلود بودم
    من گلستان هستم
    دیشب از ساعت 2 به بعد سرعت بهتر شد و لی الان بازم مشکل دارم

یه سوال:
    نمیشه BTS ای که مودم بهش وصل میشه رو دستی انتخاب کرد؟ فکر کنم مشکل از این BTS هست که بهش وصل میشم و کمبود پهنای باند داره چون الان آریا شهر بودم و سرعت کامل ولی تا اومدم خونه امحان کردم و دیدم افت سرعت دارم

14. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •