دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانه خیلی داغونه
من به زور 400 تا 500 مگ میگیرم - چند تا فایل همزمان هم میزارم تاثیری نداره - واسه بقیه دوستان اینجوریه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانه خیلی داغونه
من به زور 400 تا 500 مگ میگیرم - چند تا فایل همزمان هم میزارم تاثیری نداره - واسه بقیه دوستان اینجوریه؟
ماتريكس افتضاح شده.....
الان بعد يه هفته اومدم بازي كنم زده بالا رفته روي ١٨٠ !!! تير ميزني فردا ميرسه به طرف.....
دوستان ارم نتی آیا تایید می فرمایید که امشب (پنج شنبه 1 تیرماه)سرعت به شدت افتضاح است ؟در حد تیم ملی پایینه!!!بنابر آنچه که DU میتر در اختایر من می گذارد در بهترین حالت سرعت دریافت من به 10 کیلوبالت می رسد!!همچنین در شبهای گذشته نیز سرعت دریافت در حالت شبانه ،بالاتر از 30 نمی رفت (بنا بر گواهی IDM)!
زمان اون فرارسیده که سری به CRA.ir بزنیم..
نه از تهران پاسخی گرفتم و نه از شیراز!همه "سر تا پا یک کرباسن!"!!
هاردم پره... چیزی نمیتونم دانلود کنم اما به شدت تایم اوت فراوان... پینگ گوگل هم 500 ... ما بریم بخوابیم... با این سرعت حس هیچی نیست...
مرکز دستغیب مشکل داره ، شرکتش فرق نمی کنه
پیشنهاد میکنم وایرلس بگیری
مرکز دستغیب مشکل داره ، شرکتش فرق نمی کنه
پیشنهاد میکنم وایرلس بگیری
وایرلس بگیر
یک شرکت هست 5روز اولش هم اگه نخواستی مرجوع میکنه
تلفنش 8440044 فک کنم اسمش ماهان باشه
آره
من رفتم وایرلس گرفتم
من چند شب نبودم .... ولی اون شب هایی که بودم اوضاع زیاد تعریفی نداشت .. هر کاری خواستی بکنی ما پشتتیم
1000 دفه بهشون گفتم چرا شبانه اینقد تایم اوت زیاده... سرعت کمه... تنها جوابشون اینه... شبا همه میان دانلود میکنن... سیستما کشش ندارن... سرعت افت میکنه و میگن چیزه طبیعیه... همه شرکتا اینجوریین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)